Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Imaju li pravo 22-godisnji Mladen Veselinović (Viktoria Pilzen) i 24-godisnji Ante Budimir (St.Pauli) igrati za BiH. Obojica su rodjeni zenicani.
Sto ne bi imali.. ionako ni za kog nisu igrali.. taj prvi je bio na okupljanima nase mlade repke... a taj drugi nikad nije nastupio za A selekciju Hrvatske...wasabi je napisao/la:Imaju li pravo 22-godisnji Mladen Veselinović (Viktoria Pilzen) i 24-godisnji Ante Budimir (St.Pauli) igrati za BiH. Obojica su rodjeni zenicani.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Zbog čega toliko guranje Cimirota u reprezentaciju pa čak i kao prvu zamjenu Bešića (
)? Momak ima potencijal a ima i vremena za njega, ako nastavi raditi kako je do sad rezultat, poziv i prilika sigurno neće izostati. Iskreno, što se mene tiče molim Boga da nam ni u jednoj utakmici u narednih 12 godina ne bude uopšte potrebna zamjena na poziciji na kojoj igraju Cimirot, Saltić, Zahirovic, Tino, Anel i oni slični posljednjem dvojcu koji mogu upotpuniti i poziciju selektora kada je to potrebno. Oni nek svi budu pozvani a što se tiče repke nek se nadmeću ko neće prvi ući u igru, ko neće drugi itd 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne gura se Cimirot, gura se napredak bh fudbala, popularizacija domace lige. Medju 23 igraca trebaju biti 2 igraca iz domace lige, i to dva najbolja. Time das podsticaj ostalim da se moze i kroz ovu ligu doci do reprezentacije. Sto bi vise koristi od bh reprezentacije imali prosjeceni hrvatski, austrijski klubovi a ne domaci. Cimirot kao najbolji igrac domace lige treba biti pozvan. U tome je sva poenta, danas Cimirot, sutra neko drugi. 
1946
Cimirot i Radovac, da pretpostavim.Head je napisao/la:Medju 23 igraca trebaju biti 2 igraca iz domace lige, i to dva najbolja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Cimirot i Radovac, da pretpostavim.Head je napisao/la:Medju 23 igraca trebaju biti 2 igraca iz domace lige, i to dva najbolja.
Nisam ja protiv poziva momka i naravno da sam za popularizaciju naše lige jer ko zna hoće li ili neće nama nestati talenata iz dijaspore (možda i neće s obzirom na broj ljudi koji jedva čekaju da se dokopaju njemačke granice npr) ali po vama poziv u repku trebaju dobit Cimirot, Radovac, Dupovac, Bilbija kao druga zamjena Džeki a i sad Alispahić.. Naravno tu su i neki stariji kao što je Said npr. Shvatite da ovo nisu prepucavanja između toga čijih će više igrača nastupati u svetom dresu, ovo je reprezentacija i svako ko se osjeća dijelom nje i ko je iz srca voli ima pravo nastupiti (i naravno ako ima papire ili u krajnjem slučaju ako ga je prva, druga repka odbila pa sad osjeća ljubav prema nama) a svu ljubav može dokazati igrom na terenu. Ja kažem da trenutno u Želji nema igrača za repku ali ima nekoliko njih koji su veliki potencijal za repku a vi ne dopuštate reći kako bar 4 vaša fudbalera nisu za repke..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Cimirot je najbolji igrac, oko tog drugog velika je konkurencija tako da ne bi o imenu. I logicno je da najbolje ekipe imaju najbolje igrace, tebi tesko pada sto je to Sarajevo ali boze moj, ljudi ulazu u igracki kadar i rezultati su vidljivi vec nakon godinu dana, da ne govorimo sta ce biti za 2-3.Virtu4l je napisao/la:Cimirot i Radovac, da pretpostavim.Head je napisao/la:Medju 23 igraca trebaju biti 2 igraca iz domace lige, i to dva najbolja.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Smail Prevljak u cetvrtak opet briljirao u prijateljskoj utakmici. Zabio gol i asistirao u pobjedi 3:0 protiv Moldavskog prvaka Dacie.
Za domacine takodjer nastupio Adel Halilovic od 75 minute.
Za domacine takodjer nastupio Adel Halilovic od 75 minute.
-
SjeverniVjetar
Za dvije tri godine, vjerovatno ce pola reprezentacije dolaziti iz Sarajeva, a za 5-6,igraci FKS ce samo promijeniti dresove i gledacemo reprezentaciju.
Nevjerovartno sta se moze uraditi za 1 (jednu) godinu, taj uspjeh nije ni Abramovic postigao sa Cehelsijem
Vec u septembru, vidim barem 2-3 igraca Sarajeva u prvoj postavi i Alispahica na klupi.
Nevjerovartno sta se moze uraditi za 1 (jednu) godinu, taj uspjeh nije ni Abramovic postigao sa Cehelsijem
Vec u septembru, vidim barem 2-3 igraca Sarajeva u prvoj postavi i Alispahica na klupi.
SjeverniVjetar je napisao/la:Za dvije tri godine, vjerovatno ce pola reprezentacije dolaziti iz Sarajeva, a za 5-6,igraci FKS ce samo promijeniti dresove i gledacemo reprezentaciju.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Jest' tebe negdje vjetar opalio.SjeverniVjetar je napisao/la:Za dvije tri godine, vjerovatno ce pola reprezentacije dolaziti iz Sarajeva, a za 5-6,igraci FKS ce samo promijeniti dresove i gledacemo reprezentaciju.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=6620
Steta sto vam zatvorise ovu temu, pa se sada ovdje na pdf repke ispucavate.
-
SjeverniVjetar
Ja navijam za Sarajevo, tj simpatizer sam, ali ovo je brate pretjerano, a rugamo se guranju TSS i slicnihGoalgetter je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=6620
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo Bandovica sto dalje od reprezentacije, ostali i nekako. 
Najbolji igrač koga i čega, i ko ga je proglasio najboljim igračem? Npr. navijači FKS su Puzigaću proglasili najboljim igračem za prvi dio sezone, dakle, ni u svojoj avliji nije najbolji.Head je napisao/la:Cimirot je najbolji igrac
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cimirot je najbolji igrač lige...

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
svi vi sto nekog hocete u reprezentaciji samo zato sto iz vaseg grada dolazi niste pravi navijaci bosne.sta me briga odakle je neko bitno je kako igra.netreba djeliti bosnu u sarajevo i onda tek ostali.tako je bilo i u ratu.nista vi niste bolji samo zato sto ste iz glavnog grada
-
SjeverniVjetar
Sad salu na stranu, bez obzira koliki odron nasa liga bila, a odron je vanserijski, treba pruziti sansu domacim igracima. Ono sto treba promijeniti je pristup, dosta vise guranja igraca koji ulaze u srednje godine, igrace za koje se zna da su fula i da im je najdalji domet koreja ili Azerbejdzan.
OK je da se klubovi poguraju, da imaju koristi, ali daj da i reprezentacija ima koristi, a imace ako se sansa bude davala deckima sa 18-19 godina, koji imaju sansu da odu vani i da napreduju, a time budu od koristi i reprezentaciji.
Ovako smo u zatvorenom krugu nazadka, klubovi cekaju da igrac dodje u godine kada se mora prodati, a tada je vec propao igrac, pa se gura u reprezntaciju, a oni mladji cekaju da i ono dodju u te godine...
Ne znam sta smo dobili od Svrake , Sesara? Ja sam govorio, jos na proljece 2013, da treba u reprezentaciju zvati Radovca Decko je sa 16 igrao za Sarajevo, pristojno, djelovao kao istinski talenat, da smo ga tada pogurali, njega bi mozda stvarno mogli prodati za milion ili vise, ali ne, bilo je "guraj Sesara, da sta cvaknemo, Radovca cemo poslije..."
Sada ce gurati, ne znam, Cimirota ili Kvesica, a cekati da Radovac ili Memija dodju do 22-23 godine i pisi propalo, ode jos jedan talenat.
OK je da se klubovi poguraju, da imaju koristi, ali daj da i reprezentacija ima koristi, a imace ako se sansa bude davala deckima sa 18-19 godina, koji imaju sansu da odu vani i da napreduju, a time budu od koristi i reprezentaciji.
Ovako smo u zatvorenom krugu nazadka, klubovi cekaju da igrac dodje u godine kada se mora prodati, a tada je vec propao igrac, pa se gura u reprezntaciju, a oni mladji cekaju da i ono dodju u te godine...
Ne znam sta smo dobili od Svrake , Sesara? Ja sam govorio, jos na proljece 2013, da treba u reprezentaciju zvati Radovca Decko je sa 16 igrao za Sarajevo, pristojno, djelovao kao istinski talenat, da smo ga tada pogurali, njega bi mozda stvarno mogli prodati za milion ili vise, ali ne, bilo je "guraj Sesara, da sta cvaknemo, Radovca cemo poslije..."
Sada ce gurati, ne znam, Cimirota ili Kvesica, a cekati da Radovac ili Memija dodju do 22-23 godine i pisi propalo, ode jos jedan talenat.
Nisam znao da je Veselinovic pozivan u mladu selekciju. Znam da je bio extra talenat, taman je trebao otici u neki belgijski klub ali se povrijedio i na kraju zavrsio u prvaku Ceske.MrMuscle je napisao/la:Sto ne bi imali.. ionako ni za kog nisu igrali.. taj prvi je bio na okupljanima nase mlade repke... a taj drugi nikad nije nastupio za A selekciju Hrvatske...wasabi je napisao/la:Imaju li pravo 22-godisnji Mladen Veselinović (Viktoria Pilzen) i 24-godisnji Ante Budimir (St.Pauli) igrati za BiH. Obojica su rodjeni zenicani.
Budimir je igrao po hrvatskim prvoligasima i trenutno je u St.Pauliju.
Rangers ne razlikuje izmedju Slovacke i Slovenije:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CrvenoCrnaArmija, Edin TM87, Goalgetter, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Proximic, Sensei, Sveti, tuzlanskinacin, Zglavkar i 161 gost.