Ispromašivao se i to je to. Ne možemo ga uvijek braniti, nekada je i on morao kiksati. Ono se zabija u ovakvim važnim utakmica
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Naravno da je šala
Ispromašivao se i to je to. Ne možemo ga uvijek braniti, nekada je i on morao kiksati. Ono se zabija u ovakvim važnim utakmica
Ma mozemo i moramo uvjek naseg Dzeku braniti , ipak zna se koje zaduzen za kritike i nase i Ragnickove.Neutral je napisao/la:Naravno da je šala![]()
Kako su odigrali Carevi veceras?
- Omerbavarac
- Kontakt:
I gdje ce na kraju zavsiti? Naravno u Bayernu. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kladimo se po sto god hoces da neceomerbavarac je napisao/la:I gdje ce na kraju zavsiti? Naravno u Bayernu.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Ponos Torina
- Kontakt:
DZEKO 1-0
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
dzekooooooooooooo
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
samo krkaj kralju!!!
drago mi pogotovo sto ga je napokon uvalio glavom... no hoffenheim puno bolji za sada...
drago mi pogotovo sto ga je napokon uvalio glavom... no hoffenheim puno bolji za sada...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Necromacer
- Kontakt:
Cuj Tottenham....oni mogu dobiti Dzeku ako prodaju: "Lukicu" i jos dva malo jaca igraca...+ da doplate 10 miliona eurachiaretto je napisao/la:Evo čitam kao i Tottenham želi Džeku, ako je vjerovati ovim novinama, pa ima li koji klub da neželi Džeku, a frajer niđe neide iz Wolfsburga. Samo još čekam kad će ga zvat River Plate, Palmeiras, Colo Colo...
- Principatus
- Kontakt:
Sta kaze njemacki komentator: Lijepo da ima stvari u zivotu u koje se covjek sigurno moze pouzdati. Jedna od tih je, da ce Edin Dzeko negdje izmedju petka i nedelje zabiti gol. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
koliko mu bježi Kuranji u golovima ( ako bježi ) ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
1 gol!
- Principatus
- Kontakt:
Haha sta kaze upravo njemacki komentator:
"Ah Edine ostani kod nas. Sta hoces u italiji? Ako treba ja cu provesti peticiju u njemackom parlamentu i sakupiti pare da ostanes. Znam ovo zvuci kao hvalospjev na Edina, ovo mi zena nece oprostiti. (od ljubomore)"
"Ah Edine ostani kod nas. Sta hoces u italiji? Ako treba ja cu provesti peticiju u njemackom parlamentu i sakupiti pare da ostanes. Znam ovo zvuci kao hvalospjev na Edina, ovo mi zena nece oprostiti. (od ljubomore)"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo gol kacite na Youtube
Kod: Označi sve
http://www.2shared.com/file/12428861/1646cf3/Wolfsburg-Hofenhajm_1-0_Dzeko.htmlNajveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
CoolPrincipatus je napisao/la:Sta kaze njemacki komentator: Lijepo da ima stvari u zivotu u koje se covjek sigurno moze pouzdati. Jedna od tih je, da ce Edin Dzeko negdje izmedju petka i nedelje zabiti gol.
Bilo bi fazon da su mu prišli Sejo i Vedo da mu čestitaju
Definitions belong to the definers, not the defined
Nije samo Kuranji vec i Kisling....jedan gol je u pitanju.GunnerS je napisao/la:koliko mu bježi Kuranji u golovima ( ako bježi ) ?!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
imali neko snimak Jacksonovog gola?
Uh jest bi bilo dobro da zabije hattrick i tako izbije na celo liste strijelaca sa 19 golova, nada se da ce bitgi tako.
Dzekooooooooo!