Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
zar je ljevak štilke
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hoces da kažeš da ima problem komunikacije sa trenerom i suigracima ,a nema u Poljskoj što je ocito, dok tamo igra redovno.cole-ch je napisao/la:Ja se vec duze pitam zasto Stilic jos nije dobio sansu da debituje u dresu BiH?
Razloga za debi je bilo puno. Da li Stilic ima problem komunikacije sa trenerima, igracima...?
Gol(cina) od juce ce biti u konkurenciji za evrogol meseca Aprila.
Hoces da kažeš da zna bolje poljski jezik nego maternji?'
Znakove interpunkcije(?!.,"`;:) ocigledno ne razumes najbolje. Ja ne kazem, ja se samo pitam (?) u cemu je problem.Mandrak je napisao/la:Hoces da kažeš da ima problem komunikacije sa trenerom i suigracima ,a nema u Poljskoj što je ocito, dok tamo igra redovno.cole-ch je napisao/la:Ja se vec duze pitam zasto Stilic jos nije dobio sansu da debituje u dresu BiH?
Razloga za debi je bilo puno. Da li Stilic ima problem komunikacije sa trenerima, igracima...?
Kapiras?!
Glupa su ti pitanja do bolacole-ch je napisao/la:Znakove interpunkcije(?!.,"`;:) ocigledno ne razumes najbolje. Ja ne kazem, ja se samo ptam (?) u cemu je problem.Mandrak je napisao/la:Hoces da kažeš da ima problem komunikacije sa trenerom i suigracima ,a nema u Poljskoj što je ocito, dok tamo igra redovno.cole-ch je napisao/la:Ja se vec duze pitam zasto Stilic jos nije dobio sansu da debituje u dresu BiH?
Kapiras?!
Kapiraš
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da Stilic vise zasluzuje mjesto u repki od Ibricica,vise pokazuje.....
Ibricic je dobio puno prosotra u repki mislim da je vrijeme da Stilic dobije svojih 5 minuta!
Ibricic je dobio puno prosotra u repki mislim da je vrijeme da Stilic dobije svojih 5 minuta!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Potpuno se slazem, i ovo odavno govorim. Stvarno ne znam sta ljudi vide u tom Ibricicu. Covjek je provikan do bola. Da ista vrijedi, ne bi sa 24 godine igro u Hrvatskoj. I to u Hajduku, koji je tek peti u ligi.Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da Stilic vise zasluzuje mjesto u repki od Ibricica,vise pokazuje.....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
Jedine pozicije gdje bi Stilic mogao konkretno da odradi je na poziciji ove dvojice.
Jedine pozicije gdje bi Stilic mogao konkretno da odradi je na poziciji ove dvojice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vrlo ograniceno razmišljanjeharishp je napisao/la:Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
A koju to poziciju igra Ibričić? šta igra u Hajduku a šta u reprezentaciji?
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
Mogao bi Stilic zamjeniti Murata,moze se naci mjesta i za Stilica vjeruj mi
Pravi selektor i trener to mogu dobro sloziti do njih je...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ograniceno je za one,koji prate te igrace svake prestupneMandrak je napisao/la:Vrlo ograniceno razmišljanjeharishp je napisao/la:Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
Jedine pozicije gdje bi Stilic mogao konkretno da odradi je na poziciji ove dvojice.![]()
Stilicev ucinak u defanzivi je ravan nuli.Vise bi koristi od Misketa u defanzivnim zadacima imali nego od Stilke.
Stila vec dvije godine zaredom u Lechu poziviju nemjenja ni za boga.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 apr 2010, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ibricic jedino moze igrat Misketovu poziciju, a to sto ga je Ciro stavljo na beka i druge pozicije gdje je covjek katastrofa je druga stvar. Protiv Bugarske, Belgije i Portugala je kriv za gol Ibricic jer ga je Ciro stavio u odbranu. On tu ne zna igrat. Sad ga je Susic stavio kao na krilo ili sta vec, ni tu ne moze igrat, jer je previse spor i sebican.harishp je napisao/la:Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Pa Stila je jos duplo sporiji i tromijiCartman je napisao/la:Ibricic jedino moze igrat Misketovu poziciju, a to sto ga je Ciro stavljo na beka i druge pozicije gdje je covjek katastrofa je druga stvar. Protiv Bugarske, Belgije i Portugala je kriv za gol Ibricic jer ga je Ciro stavio u odbranu. On tu ne zna igrat. Sad ga je Susic stavio kao na krilo ili sta vec, ni tu ne moze igrat, jer je previse spor i sebican.harishp je napisao/la:Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma nije ti dobro Stilic je brzi duplo od Ibricica i okretniji 2 puta 
Nema Ibricic djaba nadimak "Trupko"
Nema Ibricic djaba nadimak "Trupko"
Procitaj ponovo moja pitanjaharishp je napisao/la:Ograniceno je za one,koji prate te igrace svake prestupneMandrak je napisao/la:Vrlo ograniceno razmišljanjeharishp je napisao/la:Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
Jedine pozicije gdje bi Stilic mogao konkretno da odradi je na poziciji ove dvojice.![]()
Stilicev ucinak u defanzivi je ravan nuli.Vise bi koristi od Misketa u defanzivnim zadacima imali nego od Stilke.
Stila vec dvije godine zaredom u Lechu poziviju nemjenja ni za boga.
Dakle,da ponovim...pitao sam te o Ibričiću pošto si njega ubacio u pricu i pricas kako mu on nije problem.
Šta Ibričić igra u Hajduku? po cemu je bolji u defanzivnim ulogama od Štilića?
Šta zapravo Ibričić igrau reprezentaciji /koju poziciju? i na osnovu cega misliš da Štilić nebi mogao igrati u reprezentaciji isto ono što i Ibričić? NA OSNOVU CEGA??
Kad si zadnji put pogledao kako Štilić igra? ideš li redovno u Poljsku pa pratiš njegove igre pa tako znaš da nije za repke?
Odgovori na ova pitanja konkretno i bez puno šuplje price
@madrake fantome ti si kakve kisele trhane halisao,pa si haman malo ono ko agresivan isto leptir kad se naljuti.
Ti kao da u zivotu nisi cuo za stream,cuj ici u Poljsku pratiti sacuvaj me boze.
Zato o tome i govorim,da pozicija koja pase Stilicu je u prvom redu Misketova.
Ovo ostalo bi bilo krpljenje do bola.
Tu ti i lezi odgovor na ta pitanja.
Ti kao da u zivotu nisi cuo za stream,cuj ici u Poljsku pratiti sacuvaj me boze.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa krpimo se i sa Ibričićem i opet primamo golove zbog pozicija koje mu izmišljaju (citaj, lijevi bek)harishp je napisao/la:@madrake fantome ti si kakve kisele trhane halisao,pa si haman malo ono ko agresivan isto leptir kad se najede.
Ti kao da u zivotu nisi cuo za stream,cuj ici u Poljsku pratiti sacuvaj me boze.![]()
Ko je gledao utakmice protiv Bugarske,Portugala i Belgije (u gostima) zna o cemu govorim....sve same Ibričićeve greške....dokazao je da ne može igrati na tim pozicijama a gurao se tamo ko rođeni sin....baš je sa Ibričićem to krpljenje dolazilo do punog izražaja
Opet pitam , po cemu smatraš da Štilić nebi mogao bolje odigrati od Ibričića?? moraš navesti neki argument a ne lupati gluposti tek tako.
Yebeš raspravu bez argumenata
Argumenti
Sjasi Murta da uzjase Kurta.
Niti dobijamo napredak,niti gubimo.Dupla nula sve u svemu.
Lijevi bek je Papac to nije ni Salihovic cestito a kamoli Ibricic ili Stilic.
Sjasi Murta da uzjase Kurta.
Niti dobijamo napredak,niti gubimo.Dupla nula sve u svemu.
Lijevi bek je Papac to nije ni Salihovic cestito a kamoli Ibricic ili Stilic.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stila moze igrati i na poziciji Ibisevica.
Stila zasluzuje sansu a nadam se da ce mu je Pape pruziti, uz Misketa i Pjanu nas najjaci tehnicar i izvodjac prekida, a kakav tek osjecaj ima za asistenciju, definitivno klasa
Cuva Bog Zelju svog!
Nezaboravi Turskog slobodnjaka Salihovica...mirzza je napisao/la:Stila zasluzuje sansu a nadam se da ce mu je Pape pruziti, uz Misketa i Pjanu nas najjaci tehnicar i izvodjac prekida, a kakav tek osjecaj ima za asistenciju, definitivno klasa
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.