Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Goalgetter » 08 feb 2015, 22:45

Ako ste ga pratili u Galati, vidjeli ste na cemu mu manjka. U toku tekme je izvede zaista par lucidnih poteza, dodavanja, asistencija, suteva, ostatak utakmice jednostavno nevidljiv, nikako ne moze da prati tempo utakmice, koordinacija sa saigracima mu je nula. Jednostavno, prerano je umislio da je igracina, a to zapravo nije.

Spominjao sam ovdje jednom, kako je samo arogantno stigao u Werder, kao da je neka zvijezda, on iznad sviju, te jos kao otvoreno priznaje da je Werder korak nazad u karijeri. A sad krije klupu, a igraju tinejdzeri koji dijelom nisu ni minute profesionalnog fudbala imali.

Meni je u Galatasarayu cak bio bolji nego sada u Werderu, ovdje je jednostavno pokazao jedno veliko nista.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 feb 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 feb 2015, 22:46

Ajax je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Nisam ga ni ja gledao pošteno da ti kažem, al' eto u nekoj bližoj budućnosti ako se ovo sa Izetom nastavi, on je sasvim realna opcija.
Nije ni Duljevic los kada jos malo napreduje. A napredovat ce sigurno. A ako Hajrovic nastavi nikako igrati onda treba vec za ovu sljedecu prijateljsku pozvati Hajradinpovica i isprobati ga. To je jedini nacin da se vidi koliko on stvarno moze ili nemoze.
Ma ima par finih igrača za tu poziciju, samo neka se pravilno razvijaju a što se tiče Izeta za nadati se da će se trznuti malo jer ovako više ne može, pa češće je igrao u Galati :crazy:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 feb 2015, 22:47

FaraonTM je napisao/la:Ma ima par finih igrača za tu poziciju, samo neka se pravilno razvijaju a što se tiče Izeta za nadati se da će se trznuti malo jer ovako više ne može, pa češće je igrao u Galati :crazy:
Nije samo do njega malo je i do trenera odnosno formacije. Njemu pase vise da igra preko krila a ne po sredini.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2015, 22:50

Sa kaze Izmo, korak nazad.U pravu je,dosad je do Istanbula mogao otkorakat i to unazad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 feb 2015, 22:51

Ajax je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma ima par finih igrača za tu poziciju, samo neka se pravilno razvijaju a što se tiče Izeta za nadati se da će se trznuti malo jer ovako više ne može, pa češće je igrao u Galati :crazy:
Nije samo do njega malo je i do trenera odnosno formacije. Njemu pase vise da igra preko krila a ne po sredini.
Ma znam al' njegovo je da se trudi a nešto mi se čini da to ne radi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 feb 2015, 22:52

Igrao je on krilo na pocetku sezone, ali i tu je bio uzasan. Kod Skripnika je onda poceo igrati kao poluspic, i tu nista korisno nije odradio.

Sve i da mu ne pase pozicija, on mora pruziti vise, pokazao bi nesto makar igrac njegovog kalibra, kojeg sam smatrao da bi trebao biti jedan od nosioca igre Werdera. Ali izgleda mu ne gine povratak nazad u Svicu, gdje ga takodje ne smekaju nikako.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2015, 22:53

harishp je napisao/la:Sa kaze Izmo, korak nazad.U pravu je,dosad je do Istanbula mogao otkorakat i to unazad.
Ovaj post ti nikad neću zaboraviti,
harishp je napisao/la:Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.
Ostalo mu je još vrlo malo vremena da te demantuje, kao i sve one koji su se godinama sprdali sa ovom izjavom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2015, 22:55

Minutica :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 feb 2015, 22:59

Ipak, sve ovo na stranu, on nas je odveo na SP. Da ne bi lijevog topa u nozi, opet bi u baraz osli. ;) Volio bih da uspije, ali tu prije svega mora promjeniti mentalitet, valjda mu ova situacija bude za pamet.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 08 feb 2015, 23:15

Goalgetter je napisao/la:Ipak, sve ovo na stranu, on nas je odveo na SP. Da ne bi lijevog topa u nozi, opet bi u baraz osli. ;) Volio bih da uspije, ali tu prije svega mora promjeniti mentalitet, valjda mu ova situacija bude za pamet.
+1
Mislim da je on transferima napravio los potez, prvo prelazak u Galatu, nakon toga Verder koji eto ne forsira taj način igre u kojem bi on mogao igrati, možda bi za njega najbolje bilo da pokuša da pronađe neki solidan klub iz liga petice gdje bi bio koliko-toliko standardan. Ovo sa Verderom je mač sa dvije oštrice a za igrača u njegovim godinama nije nikako dobro da bude u ovako lošoj formi.Sto se reprezentacije tiče osim onog gola koji nas je odveo direktno u Brazil neke konkretnosti u igri sa njegove strane i nije bilo.Sve u svemu nadam se da će uci u bolju formu pa bilo u Verderu ili nekom drugom klubu.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2015, 23:16

Uvijek je do kluba, nikad do njega. Plašim se da ne postane novi Said Husejinović.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 feb 2015, 23:25

zizu1991 je napisao/la:Uvijek je do kluba, nikad do njega. Plašim se da ne postane novi Said Husejinović.
pa tu i jesu negdje po kvalitetu slicno i igraju .igraci poteza ali sto Ivica Osim rece ko ne moze da trci on ne moze ni da igra :!: nisu tolike klase igraci da treneri cekaju 90 minuta da bi oni uradili neki dobar potez

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 feb 2015, 23:26

Said je propao zato što je običan ljakse, kelja!

ne znam kako se Izet ponaša na treninzima, al' činjenica je ono što je i on sam rekao, a to je da njemu ova formacija nikako ne odgovara, tačnije, otkad je stigao u Werder, ne znam da su 3x igrali formaciju koja njemu paše! eh sad, naravno da trener neće zbog jednog igrača promijenit' formaciju, njemu je bitnija ekipa od pojedinca, a njima vala trenutno ide jako dobro, tako da neće doć' do promjene formacije, a Izet može i igrat', u ovoj formaciji neće ništa pokazat' .. on je igrao i kao pravo krilo, pa kao klasičan napadač, dakle, sve što on nikad nije igrao :oops:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 feb 2015, 09:24

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sa kaze Izmo, korak nazad.U pravu je,dosad je do Istanbula mogao otkorakat i to unazad.
Ovaj post ti nikad neću zaboraviti,
harishp je napisao/la:Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.
Ostalo mu je još vrlo malo vremena da te demantuje, kao i sve one koji su se godinama sprdali sa ovom izjavom.
Dobar si Virto, mislis na post iz mog potpisa kojeg je kanta obriso 10 minuta nakon sto se zavrsila tekma u kojoj nam je Izet dao meč loptu u Litvaniji na naš servis.
Taj post bi kanta vrlo rado zaboravila da moze, ali sto se kaze razbojnice neces, stoji i stajat ce sve dok je ovog foruma jer ta baba Vanga je inace vrlo losa u procjeni svih igraca.
U tom momentu je Izet igrao u zivotnoj formi u Svici i kao takav nam donio veliku radost u Slovackoj kada nismo imali ni igru ni ideju ni nista. Sto Maradona kaze Bozija ruka, tako je i ono bila Bozija ljevica.
Dalje Boske, je igrac koji je meni veoma drag i koji se kao i Izet zaletio sa novim klubom, jedan potrco u Galatu a jedan u Spaniju, dok je Spahic bio tamo Boske je i imao neki tretman, promjenom trenera Boske pada sve nize i na kraju zavrsava na posudbi na klubi drugoligasa, da bi sada u pokusaju ozivljavanja karijere otisao u kako kanta rece 'Gulaš ligu' čijeg je najboljeg igraca blatio i omalavazavao a koji je sada član startne 11 jednog Evertona.

Dakle niko sretniji od mene da u ovoj polusezoni i Izet i Boske pokazu sta znaju i vrate se na formu iz 2012 (Boske) odnosno 2013 godine (Izet), ali Izet je vec usao u legendu i sve da nista do kraja karijere ne napravi donio nam je svojom bombom psiholosku prednost i kazem teniski nas servis u Litvaniji. Jer da smo kojim slucajem izvukli X te jesenje noci u Slovackoj, Grci bi bili ti na servisu zadnje kolo a znamo da oni u tim slucajevima ne grijese, nasa poljuljana repka bi otisla u baraz na megdan Rumunima a znamo kako smo igrali u barazima sto bi rekla dvadesetorica k.... graha. Pape je zijanio set protiv portugalaca...

Dakle nemojte pricati gluposti i trolati na ovoj temi. Ako imate sta pametno reci ili pratiti Izeta bujrum a ako nemate preskocite, imate ostalo pa pratite trenerskog maga aka vaseg idola. :bih:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 14 feb 2015, 15:46

ne znam vrijedi li uopste pitati ali ipak, ima li sanse da ovaj udje bar u 80-toj?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 feb 2015, 16:07

Dobit će danas svoje minute, ako trener odluči da počasti ovacijama Selkea, Bartelsa ili di Santa :tralala:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 feb 2015, 16:42

Kako kanta i polufinalista kante vrlo brzo zaborave neke stvari. Ovaj momak je vec sad sa svojih desetak nastupa vise ucinio za ovu repku nego sto ce Tincek u cijeloj karijeri. Zato, i da sutra prede u u 2 ligu Svice i nikad ne zaigra za repku bit ce legenda BiH fudbala, jer neke stvaari kao onaj gol sto nas odvede u Brazil trebaju da se pamte, a ne da se taj igrac pljuje. Kako ga Dzeko samo izgrli i izljubi samo sto nije klekno pred njim. Zato ovaj forum i jest kakav jeste sto trolovi i pljuvaci poput tih skupljaju 40,000 postova.

Istinskim navijacima jedan od najljepsih dana u zivotu. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 14 feb 2015, 17:13

I dan danas ovu golcinu kada vidim popravi mi raspolozenje i trnci mi profuraju kroz tijelo.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 17:27

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kako kanta i polufinalista kante vrlo brzo zaborave neke stvari. Ovaj momak je vec sad sa svojih desetak nastupa vise ucinio za ovu repku nego sto ce Tincek u cijeloj karijeri. Zato, i da sutra prede u u 2 ligu Svice i nikad ne zaigra za repku bit ce legenda BiH fudbala, jer neke stvaari kao onaj gol sto nas odvede u Brazil trebaju da se pamte, a ne da se taj igrac pljuje. Kako ga Dzeko samo izgrli i izljubi samo sto nije klekno pred njim. Zato ovaj forum i jest kakav jeste sto trolovi i pljuvaci poput tih skupljaju 40,000 postova.

Istinskim navijacima jedan od najljepsih dana u zivotu. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Legenda hoce, reprezentativac nece.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 14 feb 2015, 17:29

Ovaj nas hairlija sa svojim priglupim izjavama moze komotno da se kupi iz Bremena.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.