i meni djeluje da je on bio, pocetnicka greska.Pa onaj penal sto napravi Kvesa, igrac izlazi iz 16 a ovaj ga rusi.lazar je napisao/la:Je li ono Kosoric dodao igracu Slobode umjesto da je izbije bilo gdje ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ono koliko se ja razumijem,meni Amir uopce nije sporan. Ito,gdje god da igra.Na zadnjem veznom,ispred njega...On po meni vec u ovom momentu ima sve kvalitete za ozbiljan nogomet. Jucer je igrao sa Eldarom na zadnjem veznom. Vrlo dobro.Odgovorno,cvrsto,nema propustanja igraca,nema gubljenja lopte,neba nabijanja napamet...Napravio je podosta dobrih faula.Dok je bio u igri a Dado igrao iza Baje,izgledali smo puno bolje nego u drugom.Amir povuce loptu,ima precizan pas,puno lakse se transformisemo u napad kad je on unutra.Kad je Amir izasao a Dado vracen na zadnjeg veznog,nastala je patnja njega i Eldara kako prenjeti loptu prena naprijed.Onda se ona vrati stoperu koji je napamet nabija naprijed. Po meni je veci problem Eldar. Odigra dobro,onda zareda sa nekim nelogicnim potezima,gubljenjem lopti tamo gdje ne smije,pravljenjem nepotrebnih faulova...A nema tu kvalitetu da povuce loptu,puno netacnih dodavanja...
Dakle,jedan pravi DM je jako potreban. Takav ce i ovima koje imao puno pomoci i uciniti ih boljima.
Kontam da ce Kvesa i Memija dostici potreban nivo igre,odnosno da ce igrati na nivou svojih mogucnosti. Kad oni budu bolji,bice i stoperi,ko god bude igrao na tim pozicijama. S boljim DM ce svi ostali biti bolji...
Osim DM,krila su kriticna. Mozda ce igrati sa Kokotom lijevo,sto je u ovoj situaciji vjerovatno i najbolje rijesenje. Ima on danfa a i zna. Realno je ocekivati i od Djelmica puno vise. Promjena sredine trazi neki period prilagodjavanja.
Dakle,jedan pravi DM je jako potreban. Takav ce i ovima koje imao puno pomoci i uciniti ih boljima.
Kontam da ce Kvesa i Memija dostici potreban nivo igre,odnosno da ce igrati na nivou svojih mogucnosti. Kad oni budu bolji,bice i stoperi,ko god bude igrao na tim pozicijama. S boljim DM ce svi ostali biti bolji...
Osim DM,krila su kriticna. Mozda ce igrati sa Kokotom lijevo,sto je u ovoj situaciji vjerovatno i najbolje rijesenje. Ima on danfa a i zna. Realno je ocekivati i od Djelmica puno vise. Promjena sredine trazi neki period prilagodjavanja.
Kosorić je dodao suparniku.. Mene najvise raduje sto citav strucni stab prica sa igracima. Sablja ce malo po malo i posloziti ovu odbranu jer vidis i cujes kako komanduje zadnjoj liniji. Mene za sad samo brine taj DM nego sve ostalo. Ostalo je uredu, tj do prvenstva ce biti i vise nego dobro. Valjda ce Eldar dozivjeti neko prosvjetljenje i poceti malo agresivnije igrati.
EDIT : i Kokot na godinu potpisao ?
EDIT : i Kokot na godinu potpisao ?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Svi ovi novi koji dolaze sa strane potpisuju na kratko. Je li to zbog toga sto ne mozemo obecati platu na duze ili koji je djavo?
Nego nesto kontam ako ovaj statut prodje pa budu naki investitori,tj poboljsaju se finansije, zar ne bi bilo bolje dati puno visu platu ovoj nasoj djeci, pa sa njima ici na vece domete pa ih tek onda prodavati , a ne ovo ajde nek igra jednu sezonu pa ga naki turci, k.rci snime pa ga prodamo za sicu pa cekamo da se desi ko sa Dzekom ili se ne desi.
Jer od njih ocekujemo de se nesto zaradi ali prvo da se zaradi dok su kod nas a ne mozda se nekad negdje proda iz turske,ceske itd.
Jesam li ja toliki levat da mislim da je to pravi put a nevidim sta ostali vide???
Nego nesto kontam ako ovaj statut prodje pa budu naki investitori,tj poboljsaju se finansije, zar ne bi bilo bolje dati puno visu platu ovoj nasoj djeci, pa sa njima ici na vece domete pa ih tek onda prodavati , a ne ovo ajde nek igra jednu sezonu pa ga naki turci, k.rci snime pa ga prodamo za sicu pa cekamo da se desi ko sa Dzekom ili se ne desi.
Jer od njih ocekujemo de se nesto zaradi ali prvo da se zaradi dok su kod nas a ne mozda se nekad negdje proda iz turske,ceske itd.
Jesam li ja toliki levat da mislim da je to pravi put a nevidim sta ostali vide???
-
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Gdje je @SUPER zvani maštuluk??
Hajde brate moze i na PP da mi uljepšaš Valentinovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajde brate moze i na PP da mi uljepšaš Valentinovo.

Ma vi stvarno niste normalni !!!
varea se guši na krilu,lijevo bućan,nuspa ili kokot desno đelmić,u špicu baja iza njega varea
ja vala i ne bi igrača kvaliteta i godina kokota potpisivao na više. a naročito ako očekujemo promjene nabolje u finansiranju i organizaciji. što se tiče naše djece ona imaju uslove i ugovore koliko god je to bilo moguće u ovakvoj situaciji, bajić, sadiković i kjosevski još 3,5 godine ugovora, memija 4, amir 2,5. a neko je od ovih insajdera napisao da im već sad pripremaju povećanje plata.
ChWilla je napisao/la:ja vala i ne bi igrača kvaliteta i godina kokota potpisivao na više. a naročito ako očekujemo promjene nabolje u finansiranju i organizaciji. što se tiče naše djece ona imaju uslove i ugovore koliko god je to bilo moguće u ovakvoj situaciji, bajić, sadiković i kjosevski još 3,5 godine ugovora, memija 4, amir 2,5. a neko je od ovih insajdera napisao da im već sad pripremaju povećanje plata.

I ja bi Đelmića stavio na lijevo a Memiju na deasno krilo s tim što ne mogu da vjerujem da se Čolić ne može vratiti u formu i igrati desnog beka, na stopera bi stavio Zeljkovića a Vareu ofanzivnog veznog,
Visok, desna strana, rekao bi da je on. Ovo mu se desavalo tokom citave polusezoneSchwarz je napisao/la:i meni djeluje da je on bio, pocetnicka greska.Pa onaj penal sto napravi Kvesa, igrac izlazi iz 16 a ovaj ga rusi.lazar je napisao/la:Je li ono Kosoric dodao igracu Slobode umjesto da je izbije bilo gdje ?
Na igracima na kojim ne mozes zaraditi se i ne potpisuju veliki ugovori. Ionako ih pustimo ako nadju kakav ino angazman.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 14 feb 2015, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Niko da napiše šta je sa ugovorima za Žerića, Behrama i Alihodžićastruja je napisao/la:ChWilla je napisao/la:ja vala i ne bi igrača kvaliteta i godina kokota potpisivao na više. a naročito ako očekujemo promjene nabolje u finansiranju i organizaciji. što se tiče naše djece ona imaju uslove i ugovore koliko god je to bilo moguće u ovakvoj situaciji, bajić, sadiković i kjosevski još 3,5 godine ugovora, memija 4, amir 2,5. a neko je od ovih insajdera napisao da im već sad pripremaju povećanje plata.![]()
pa da se nešto desilo valjda bi napisali.
Zajebano je to nema ko da procjeni i da zna kakav je igrac i da preuzme odgovornost vjerovatno ce sazvati sastanak i uzeti nesto od ponudjenog nije arap jedini sto se nudi...da se ja pitam uzeo bi dvojicuFormat je napisao/la:Imal tog arapa igdje![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To sto se nudi ima li sta da valja?
Pozdrav svim mojim Željovcima 

Arap za 10 godina promijenio vise klubova nego mi garnitura dresovaFormat je napisao/la:Imal tog arapa igdje![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
PozdravPutnik je napisao/la:Pozdrav svim mojim Željovcima

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
u ponedeljak ce se znati konacno oko dolaska igraca
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
@FKZ1921
Fala na izvještaju, napisao si bolje nego svi portali zajedno.
Za očekivat je da Kvesa i Memija budu na nivou u prvenstvu, drago mi je zbog malog Amira, u njima ima potencijala da bude baš igračina, nadam se da će mu Oda dati pravu šansu, jer nam fali igrač koji je onakav kao što si ti opisao Amira. Što se tiče Varee njega treba u špic sa Bajićem il u polušpic, mesčini da će Kokot i Djelmić biti krila.
Ja bi ovako pokušao:
Antolović, Memija, Kvesić, Kosorić, ?, Kvesić, Hasanović, Hadžiahmetović, ?, Djelmić, Varea, Bajić
Dva upitnika su stoper i vanjski vezni. Varea ništa posebno nije pokazao ni proljetos, Kokot bi mogao biti izgleda pojačanje, dok Damir Sadiković ima oscilacija, al izgleda da se dobro se pokazao na pripremama, nema još puno, kad malo bolje sumiramo Amir bi mogao biti dobitak sezone ako se stvari budu odvijale onako kako ih je FKZ1921 predstavio
Fala na izvještaju, napisao si bolje nego svi portali zajedno.
Za očekivat je da Kvesa i Memija budu na nivou u prvenstvu, drago mi je zbog malog Amira, u njima ima potencijala da bude baš igračina, nadam se da će mu Oda dati pravu šansu, jer nam fali igrač koji je onakav kao što si ti opisao Amira. Što se tiče Varee njega treba u špic sa Bajićem il u polušpic, mesčini da će Kokot i Djelmić biti krila.
Ja bi ovako pokušao:
Antolović, Memija, Kvesić, Kosorić, ?, Kvesić, Hasanović, Hadžiahmetović, ?, Djelmić, Varea, Bajić
Dva upitnika su stoper i vanjski vezni. Varea ništa posebno nije pokazao ni proljetos, Kokot bi mogao biti izgleda pojačanje, dok Damir Sadiković ima oscilacija, al izgleda da se dobro se pokazao na pripremama, nema još puno, kad malo bolje sumiramo Amir bi mogao biti dobitak sezone ako se stvari budu odvijale onako kako ih je FKZ1921 predstavio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.