FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nista VB 87...izgleda da smo zasad usamljeni u trazenju promjene trenera,iako si naveo jako lijep primjer za Pizona koji je smjenjen nakon jednog poraza iako je bio prvi na tabeli,ali igra je bila negledljiva i katastrofalna. Nakon te smjene doslo je razbijanje Vojvodine,OFK Beograda uz mnogo bolju igru.
Posto smo ti i ja u manjini,zasad cemo se prisutati,ali strah me da ne ispadnemo iz Kupa protiv Slavije ili pogubimo kuci bodove,pa da se onda stvori masovna histerija za smjenom trenera.Tad ce biti kasno.
Posto smo ti i ja u manjini,zasad cemo se prisutati,ali strah me da ne ispadnemo iz Kupa protiv Slavije ili pogubimo kuci bodove,pa da se onda stvori masovna histerija za smjenom trenera.Tad ce biti kasno.
Niste usamljeni!Ja vec duze vremena potenciram povratak Vlade Jagodica!On je napravio proslosezonsku ekipu,Baja je preuzeo i nastavio.Schlager je napisao/la:Nista VB 87...izgleda da smo zasad usamljeni u trazenju promjene trenera,iako si naveo jako lijep primjer za Pizona koji je smjenjen nakon jednog poraza iako je bio prvi na tabeli,ali igra je bila negledljiva i katastrofalna. Nakon te smjene doslo je razbijanje Vojvodine,OFK Beograda uz mnogo bolju igru.
Treci put castimo
- Simpatizer
- Kontakt:
Sto se tice smjene trenera ne mogu sa tobom sloziti. Koliko sam pratio trzavice u Zvezdi, oni su jos poslije poraza od Partizana imali namjeru da smijene Pizona, pa su zato i instalirali Dostanica prvo kao trenera omladinske skole. Cekali su prvu sansu da mu skinu glavu!Schlager je napisao/la:Nista VB 87...izgleda da smo zasad usamljeni u trazenju promjene trenera,iako si naveo jako lijep primjer za Pizona koji je smjenjen nakon jednog poraza iako je bio prvi na tabeli,ali igra je bila negledljiva i katastrofalna. Nakon te smjene doslo je razbijanje Vojvodine,OFK Beograda uz mnogo bolju igru.
To je neuporediva situacija sa ovom nasom. Pizon je imao istu ekipu od pocetka sezone, koju je sam selektirao, a Maric je dosao na nesto sasvim novo. Ne mogu da shvatim da uopste povlacis paralelu izmedju ove dvije situacije.
E sad, sta je slucaj sa nama? Prvo poluvrijeme protiv Zvijezde je bilo poprilicno gledljivo, cak jedno od boljih u toku cijele sezone. Zasto su drugo odigrali katastrofalno, trebalo bi, prije svega, pitati igrace!
Sinoc Maric jasno na poluvremenu rece da smo igrali lose i kako trebamo igrati u drugom. Covjek cijelo vrijeme urla da se pridje protivnickom igracu koji ima loptu, da ga se pritisne. Sve se culo sinoc. Niko od vas se ne pita zasto ovi nasi to ne rade. Zato sto ne znaju!
Naravno da Maric ima gresaka, to ne poricem. Ali vas nekoliko je vec upalo u histeriju zbog lose igre u drugom dijelu, a narocito nakon sinocnjeg poraza od Zrinjskog. Igramo slabije zato sto je nova ekipa a poslije utakmice sa Laktasima se vidjelo kako ce to otprilike izgledati u ovoj polusezoni. Ako ste sigurni da ce se rotacijom trenera igra vratiti na onu jesenju blago vama a i meni. Daj onda da odmah mijenjamo i da izgazimo sve do kraja! Jeste, bice tako, ali u crtanom filmu!
Da, i ja sam na iglama pred ove utakmice sa Slavijom, samo sto je moj stav da bi bilo uzasan potez smjena trenera u ovom trenutku. Mislite li da su nam sada potrebni potresi?
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 04 apr 2010, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dok vas je Stojnic vodio Borac je igrao leprsavije i vise prema golu protivnika, i ni dan danas mi nece biti jasno sto je covjek smjenjan, i sta je to bilo lose u njegovom poslu na klupi Borca da se dovede novi covjek koji pretendira bunker igru na gostujucim terenima... PozdravSimpatizer je napisao/la:Sto se tice smjene trenera ne mogu sa tobom sloziti. Koliko sam pratio trzavice u Zvezdi, oni su jos poslije poraza od Partizana imali namjeru da smijene Pizona, pa su zato i instalirali Dostanica prvo kao trenera omladinske skole.Schlager je napisao/la:Nista VB 87...izgleda da smo zasad usamljeni u trazenju promjene trenera,iako si naveo jako lijep primjer za Pizona koji je smjenjen nakon jednog poraza iako je bio prvi na tabeli,ali igra je bila negledljiva i katastrofalna. Nakon te smjene doslo je razbijanje Vojvodine,OFK Beograda uz mnogo bolju igru.
To je neuporediva situacija sa ovom nasom. Pizon je imao istu ekipu od pocetka sezone, koju je sam selektirao, a Maric je dosao na nesto sasvim novo. Ne mogu da shvatim da uopste povlacis paralelu izmedju ove dvije situacije.
E sad, sta je slucaj sa nama? Prvo poluvrijeme protiv Zvijezde je bilo poprilicno gledljivo, cak jedno od boljih u toku cijele sezone. Zasto su drugo odigrali katastrofalno, trebalo bi, prije svega, pitati igrace!
Sinoc Maric jasno na poluvremenu rece da smo igrali lose i kako trebamo igrati u drugom. Covjek cijelo vrijeme urla da se pridje protivnickom igracu koji ima loptu, da ga se pritisne. Sve se culo sinoc. Niko od vas se ne pita zasto ovi nasi to ne rade. Zato sto ne znaju!
Naravno da Maric ima gresaka, to ne poricem. Ali vas nekoliko je vec upalo u histeriju zbog lose igre u drugom dijelu, a narocito nakon sinocnjeg poraza od Zrinjskog. Igramo slabije zato sto je nova ekipa a poslije utakmice sa Laktasima se vidjelo kako ce to otprilike izgledati u ovoj polusezoni. Ako ste sigurni da ce se rotacijom trenera igra vratiti na onu jesenju blago vama a i meni. Daj onda da odmah mijenjamo i da izgazimo sve do kraja! Jeste, bice tako, ali u crtanom filmu!
- Simpatizer
- Kontakt:
To nece biti jasno ni meni. Ja sam ovdje branio Baju (Stojnica) dok su neki pricali da ima svoje igrace u klubu. Mislim, j.be se meni da li je on petljao nesto sitno, ali ostaje cinjenica da smo imali igru. Lesinari su ga otjerali optuzujuci ga za takve stvari. A kada sam pricao da i oni imaju neki interes i da imaju nekakav dil sa Upravom zakacio sam se ovdje sa pojedincima. Tu ne mislim na Schlagera i VB 1987.
-
- Kontakt:
Ma haveru koji to trener nema svoje igrace ? Pa i sta da je imao, bar je imao rezultate iza sebe i igru koja se ne moze porediti sa ovom sto sada Borac pruza. Borac je pod njegovom komandnom palicom utakmice dobijao u prvom eventualno pocetkom drugog poluvremena dok sada sve vise i vise dobijenih utakmica u sudijskom vremenu... Ne znam, samo znam da je borac bio ofanzivniji daleko nego sada...Simpatizer je napisao/la:To nece biti jasno ni meni. Ja sam ovdje branio Baju (Stojnica) dok su neki pricali da ima svoje igrace u klubu. Mislim, j.be se meni da li je on petljao nesto sitno, ali ostaje cinjenica da smo imali igru. Lesinari su ga otjerali optuzujuci ga za takve stvari. A kada sam pricao da i oni imaju neki interes i da imaju nekakav dil sa Upravom zakacio sam se ovdje sa pojedincima. Tu ne mislim na Schlagera i VB 1987.
- Simpatizer
- Kontakt:
Sve je to tacno, ali sada je kasno. Sada bi neki Maricevu a glavu a zna se ko je odgovoran za lose igre. 'Bem ti zivot, pa nas je napustilo 14 igraca iz jesenjeg dijela. Retardirana Uprava rasturi ekipu koja je igrala poprilicno dobar fudbal, pa to nema nigdje!Pirke_TM87 je napisao/la:Ma haveru koji to trener nema svoje igrace ? Pa i sta da je imao, bar je imao rezultate iza sebe i igru koja se ne moze porediti sa ovom sto sada Borac pruza. Borac je pod njegovom komandnom palicom utakmice dobijao u prvom eventualno pocetkom drugog poluvremena dok sada sve vise i vise dobijenih utakmica u sudijskom vremenu... Ne znam, samo znam da je borac bio ofanzivniji daleko nego sada...Simpatizer je napisao/la:To nece biti jasno ni meni. Ja sam ovdje branio Baju (Stojnica) dok su neki pricali da ima svoje igrace u klubu. Mislim, j.be se meni da li je on petljao nesto sitno, ali ostaje cinjenica da smo imali igru. Lesinari su ga otjerali optuzujuci ga za takve stvari. A kada sam pricao da i oni imaju neki interes i da imaju nekakav dil sa Upravom zakacio sam se ovdje sa pojedincima. Tu ne mislim na Schlagera i VB 1987.
Zato sam ranije i napisao, budu li nas za.ebali i za stadion, sto je vrlo moguce, treba ih povjesati!
Sretan Vaskrs, nemojte pretjerati s hranom. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
E to rasipanje postojeceg igrackog kadra ja najvise mrzim, bar po pitanju mog Zelje, a hvala Bogu sada vise toga bar kod nas nema. Ma nece vas isfurati za stadion, samo ako to ne bude neki vid maske pred izbore, a iskreno su trebali ranije razmisljati o rekonstrukciji stadiona, a ne sada kada je vec izvjesno da cete igrati evropska takmicenja, pa se postavlja pitanje da li su u mogucnosti da stignu sve planirano da urade i gdje ce se te uopste utakmice igrati, u Sirokom brijegu ili u Banja luci ako stignu sa radovima na stadionu...Simpatizer je napisao/la:Sve je to tacno, ali sada je kasno. Sada bi neki Maricevu a glavu a zna se ko je odgovoran za lose igre. 'Bem ti zivot, pa nas je napustilo 14 igraca iz jesenjeg dijela. Retardirana Uprava rasturi ekipu koja je igrala poprilicno dobar fudbal, pa to nema nigdje!Pirke_TM87 je napisao/la:Ma haveru koji to trener nema svoje igrace ? Pa i sta da je imao, bar je imao rezultate iza sebe i igru koja se ne moze porediti sa ovom sto sada Borac pruza. Borac je pod njegovom komandnom palicom utakmice dobijao u prvom eventualno pocetkom drugog poluvremena dok sada sve vise i vise dobijenih utakmica u sudijskom vremenu... Ne znam, samo znam da je borac bio ofanzivniji daleko nego sada...Simpatizer je napisao/la:To nece biti jasno ni meni. Ja sam ovdje branio Baju (Stojnica) dok su neki pricali da ima svoje igrace u klubu. Mislim, j.be se meni da li je on petljao nesto sitno, ali ostaje cinjenica da smo imali igru. Lesinari su ga otjerali optuzujuci ga za takve stvari. A kada sam pricao da i oni imaju neki interes i da imaju nekakav dil sa Upravom zakacio sam se ovdje sa pojedincima. Tu ne mislim na Schlagera i VB 1987.
Zato sam ranije i napisao, budu li nas za.ebali i za stadion, sto je vrlo moguce, treba ih povjesati!
Ako cemo realno,i Vlado Jagodic je imao rezultate na svojoj strani,a opet su ga otjerali.Ali dobro,ja najvise krivim upravu sto je rasprodala sve sto valja.Umjesto da je ostavila neke kljucne kao kostur,a onda dovela pojacanja...Zamislite samo Vranjesa,Stevanovica,Vukelju i Bilbiju u ekipi?!Perverzija...
Maricu jedino zamjeram kukavicluk u gostima!Pa brate igraj,ofanzivno,otvoreno nema veze primi 5,ali daj 3!Lijepo sam rekao,da se ne smije igrati kao u Sirokom.Tamo smo imali srece,a evo u Mostaru smo vidjeli sta se desilo.
Inace navijanje odlicno na sinocnoj utakmici.
Maricu jedino zamjeram kukavicluk u gostima!Pa brate igraj,ofanzivno,otvoreno nema veze primi 5,ali daj 3!Lijepo sam rekao,da se ne smije igrati kao u Sirokom.Tamo smo imali srece,a evo u Mostaru smo vidjeli sta se desilo.
Inace navijanje odlicno na sinocnoj utakmici.
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 04 apr 2010, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo
- Милош Обилић
- Kontakt:
Ustvari sve to čega se ti bojiš mi smo hodali po toj žici, mislim i na bodove kod kuće protiv Laktaša, Čelika, a eto i protiv Zvijezde, sve smo bodove upisali na našu stranu iako za to možemo samo zahvaliti sreći, i golmanu, isto je bilo i sa Slavijom...Schlager je napisao/la:Nista VB 87...izgleda da smo zasad usamljeni u trazenju promjene trenera,iako si naveo jako lijep primjer za Pizona koji je smjenjen nakon jednog poraza iako je bio prvi na tabeli,ali igra je bila negledljiva i katastrofalna. Nakon te smjene doslo je razbijanje Vojvodine,OFK Beograda uz mnogo bolju igru.
Sjetite se one kuknjave na sudije u Trebinju itd itd itd...
Kako reče jedan kolega, meže poraz, al nemože i ne smije biti nezalaganja i manjka borbenosti, to je ono što najviše zamjeram, o kvalitetu igrača neću baš puno jer ja mislim da kvalitet postoji i da on nije ništa manji nego prošle polusezone...
Kako reče Schlager, treba mijenjati dok još ima smisla i razloga za tu promjenu, poslije će biti i kasno i nevažno dal je smijenjen ili nije...
Nadalje, oko Pižona, pa po meni je logično da se u Zvezdi traži smjena trenera koji onako izgubi utakmicu protiv Partizana, dobio je produženu šansu i poslije toga je nastavio sa katastrofalnim igrama, pa se čekao samo loš rezultat da dobije nogu i on je došao, povuci paralelu, mi imamo takođe sve uslove, imamo lošu igru, imamo i loše rezultate, tek nas čeka derbi...
Što se tiče potresa, naravno da on uvijek uzdrma klub i unese određenu dozu nemira, ali igračima treba šok da bi izašli iz letargije koja ih drži evo tri mjeseca, znači vrijeme je za šok terapiju, imaju sve uslove kao malo koji klub u BiH, na sva gostovanja idu dan ranije, šta još treba, jel mogu imati bolje uslove u ovakvoj ligi, znači treba im promjena, a svaka promjena je dobra ako si već zapao u apatiju i anemičnost...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne znam jesam li ja prespavao pa nisam uocio te dobre uslove koje nasi igraci imaju.
Ako su dobri uslovi to da tokom zimskih priprema nasi igraci, kada su u Bl, nemaju gdje da treniraju onda svaka cast nasoj zlatnoj Upravi. Pomaka ima, ali je to daleko od najboljih uslova u ovoj ligi.
I drugo, ostajem pri stavu da imamo losiji vezni red nego jesenas, sto je i glavni razlog losije igre. Sjetimo se da je vecina vas pravdala igrace za sramotnu igru protiv Laktasa. Schlager je bio maltene zaprepasten kada sam popljuvao igrace. Iako sam tada pretjerao u pljuvacini, vratite se 50 stranica unazad pa cete vidjeti sta sam napisao o svakom igracu. Gotovo sve se pokazalo tacnim.
Veliki sam protivnik stancanja novih trenera u jednoj sezoni. Uprava je povukla los potez sklanjajuci Baju, ali mislim da bi jos gora bila nova smjena. Vas nekoliko ima suprotan stav i vi biste to preko koljena pa sta bude. Postujem, ali necu mijenjati svoje misljenje.
Sad sam vidio faul nad Bilbijom i moram reci da je izgledao bas gadno. Cak bih rekao da je u pitanju lom noge, odmah je mahao rukama i previjao se od bolova.

Ako su dobri uslovi to da tokom zimskih priprema nasi igraci, kada su u Bl, nemaju gdje da treniraju onda svaka cast nasoj zlatnoj Upravi. Pomaka ima, ali je to daleko od najboljih uslova u ovoj ligi.
I drugo, ostajem pri stavu da imamo losiji vezni red nego jesenas, sto je i glavni razlog losije igre. Sjetimo se da je vecina vas pravdala igrace za sramotnu igru protiv Laktasa. Schlager je bio maltene zaprepasten kada sam popljuvao igrace. Iako sam tada pretjerao u pljuvacini, vratite se 50 stranica unazad pa cete vidjeti sta sam napisao o svakom igracu. Gotovo sve se pokazalo tacnim.
Veliki sam protivnik stancanja novih trenera u jednoj sezoni. Uprava je povukla los potez sklanjajuci Baju, ali mislim da bi jos gora bila nova smjena. Vas nekoliko ima suprotan stav i vi biste to preko koljena pa sta bude. Postujem, ali necu mijenjati svoje misljenje.
Sad sam vidio faul nad Bilbijom i moram reci da je izgledao bas gadno. Cak bih rekao da je u pitanju lom noge, odmah je mahao rukama i previjao se od bolova.
Hvala svima na čestitkama.
I ja se pridružujem, Sretan Uskrs svim našim navijačima i simpatizerima pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti.
Hristos Vaskrse!
I ja se pridružujem, Sretan Uskrs svim našim navijačima i simpatizerima pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti.
Hristos Vaskrse!
-
- Kontakt:
sretan praznik,sve najljepse
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Za ne zalaganje igraca sto mi svi mrzimo u svojim klubovima su krivi TRENERI koji nemaju autoritet u svlacionici i kapiten da malo razdrma te igrace, naravno sad ne orkivljujem vaseg kapitena ne znam ni koje ali u svakom slucaju trener je kriv za ne zalaganje ako se ne zalaze lagano na klupu, pa po djepu iako ovo po djepu radi uprava ali eto pa ces vidjeti kako se zalagaju, evo kod nas (zeljo) poslej gostovanja ne znam tacno gdje bilo je u prvom djelu igzbuli smo tekmu uprava lagano po djepovima sljedece u gostima 3 boda, i trening u ponoc na grbavici kad se vrate sa gostovanja.
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Svim navijacima i simpatizerima Borca pravoslavne i katolicke vjeroispovijesti zelim Sretan Vaskrs i Uskrs!
- slani grad
- Kontakt:
sretan vaskrs svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Pogledaj koliko klubova je imalo priliku da negdje otputuje na pripreme, pogledaj da je Borac svaki dan radio na igralištu sa plastičnom travom i to igralištu pravih dimenzija, to je takođe podatak koji svi zaboravljamo, neke ekipe putuju i po 300 kilometara da bi odigrale utakmicu na takvom terenu, a o treniranju neću ni da pričam...Simpatizer je napisao/la:Ne znam jesam li ja prespavao pa nisam uocio te dobre uslove koje nasi igraci imaju.![]()
Vidio sam to za Bikija, meni se isto čini da je slomljena noga jer su se igrači hvatali za glavu oko njega, biga loša sreća kako se već kaže, samo poželjeti brz oporavak, šta drugo možemo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.