FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa samo glupan moze pomisliti da ce ti ono biti glavna garnitura dresova,nije do uprave sto je ljudima IQ 7
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
necu ni da razmisljam o eventualnom gubitku bodova. A trenutna situacija u klubu i oko njega pa i na terenu nam to ne nagovjestavaju.
Upravo tako i baš iz ovih pobrojanih činjenica ne vidim razlog da se pominje neka bojaznost ili strah od narednog protivnika,Zvijezde.Brate neki su toliko pesimistični da ne mogu skontati za koga su navijali prije nekoliko godina kad smo bili za remonta i šta su tad razmišljali ako sad ovako sumnjaju,nevjerovatno zaista.Ja jednostavno VJERUJEM u pobjedu i to je tocollector je napisao/la:ne treba davati paznje tim izjavama, mi imamo svako pravo da se nadamo i ocekujemo pobjedu protiv Zvijezde, da se razumijemo nisam od onih koji najavljue bice razbijanje, bice ovako ili onako al da ocekujem pobjedu to je jasno !!!
ono sto je sigurno mi nismo vise isti klub koji smo bili do prije godinu i kusur, i dosta toga se promjenilo i plodove svega cemo aBd vidjeti na proljece !!!

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Izvinjavam se na off, ali pogledajte danasnju utakmicu listice. Po ovom klipu imaju suplju odbranu. A kako sam gledao malo kroz statistiku, Odense zaista ima losu sezonu. Deseti su na tabeli od 12 klubova.
Ali eto listica ipak odigra 1-1 na kraju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne zanima nas Siroki Brijeg. Imamo sve u svojim rukama, da i mi Siroki imamo sve pobjede do kraja osim medjusobnog duela, opet imamo isti da ih prestignemo. Dakle, ako budemo pravi slavicemo titulu/duplu krunu ove godine.MCMXLVI je napisao/la:Izvinjavam se na off, ali pogledajte danasnju utakmicu listice. Po ovom klipu imaju suplju odbranu. A kako sam gledao malo kroz statistiku, Odense zaista ima losu sezonu. Deseti su na tabeli od 12 klubova.
[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni ce izgubiti maximalno 2 utakmice u ovoj polusezoni tako da nema tu puno price..al' haj samo sebe gledati 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaki teren gdje budemo gosti ce biti njiva,naravno to se i ocekuje,bunkeri i sve moguce stvari?!mi moramo da igramo puno bolje i jace nego na pripremama logicno?tu je i listica koja uvjek daje premije nekim timovima koji igraju protiv nas!to znam posto nisam i sarajeva,stoga uprava zna garant na sta i koga idu?jos su nas i direktno pratili protiv partizana hmm,imal ko kakav info pratimo li mi njih?
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda prvo pa posljednja sa Leotarom...valjda 

Na stranici kluba pise da sljedecu tekmu igramo 21.02 protiv Leotara,kontam poslije toga treba igrace malo odmarat do GradaccaMortemHz je napisao/la:Sloboda prvo pa posljednja sa Leotarom...valjda
Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro to su profesionalci a i treba nam sto vise utakmica ali slazem se da ih treba pustiti 3,4 dana bez utakmice ali uz redovite treninge naravno pa 28.02 u boj

Sonpen sto su odmarali odmarali su,sad punim gasom po bodove
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobili smo novog sponzora !
Domaća firma TFS, novi je sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo. Ugovor između aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine i pomenute firme zvanično je potpisan, te će TFS biti dodatna podrška Bordo klubu na putu do ostvarivanja kako sportskih, tako i marketinških ciljeva u 2015. godini.

Domaća firma TFS, novi je sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo. Ugovor između aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine i pomenute firme zvanično je potpisan, te će TFS biti dodatna podrška Bordo klubu na putu do ostvarivanja kako sportskih, tako i marketinških ciljeva u 2015. godini.
Ako je zadnja 21og a ligaska 28og puno je to za odmor bar po meni,ako hocemo titulu,europu,kup onda nema odmora!ko moze da izdrzi igrat ce a ko ne...na posudbu bbrate
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sa ovakvim pripremama,pristupom, trenerom, klupom i igracima nece biti problema ni na strani ni kuci.Naravno tu smo i mi navijaci. NISTA vise nece biti kao prije.
Mortem tebi mustuluk hehe,nego sta je sa TA?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos samo danas smo u Turskoj tako da ako ne bude danas...za 10 dana ce biti finalizirano jer mora biti do pocetka prvenstva tj. polusezone...ipak ako se to desi to ce biti nas najveci financijski uspjeh zajedno sa Tanom,znam da smo nestrpljivi ali treba vremena jbg 

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 15 feb 2015, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
letiiiiiiiibegiii je napisao/la:Mortem tebi mustuluk hehe,nego sta je sa TA?

Mene ja ovih nasih 'terena' najvise strah. Narocito sada na pocetku kada su mokri, blatnjavi, kvrgavi. Kasnije se to ipak malo dotjera isusi zbog vece temperature itd.Gledam danas utakmicu Zagreb-Lokomotiva u Zg. Na stadionu Zagreba. Ocajan teren, dijelovi bez trave, natopljen, izrovan...kasnije sve gori i gori. A nasih vecina terena je slabija i sa losijom drenazom itd.od terena u Krancevicevoj.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"