To je nas brat!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
pareLloriS je napisao/la:What my BroDANTES je napisao/la:this is myLloriS je napisao/la:Dobre pere se mogle uzeti na Damiru na ovom turniru![]()
story
odakle ti uopste to da dobro igra, kad nisi mogao gledati nijedan mec, jer tamo u dzungli nemaju ni kamera?!sajo10 je napisao/la:Damir je znaci sam otisao u Dom. Republiku (odnosno vjerujem Juznu Ameriku?).. Hmm bilo bi interesantno znati razlog. Medjutim ko zna, mozda je i to jedan od razloga ove dobre sedmice...? Neznam kolko mu otac utice na samu igru ali ovo Damire sto si nam priredio ove sedmice je za svaku pohvalu. Svaka ti cast majstore! Idemo po cetvrtu uzastopnu Challenger titulu!
To je tacno a evo i slike koje to potvrdjuju, steta pa ne ugura jace:LloriS je napisao/la:Dobre pere se mogle uzeti na Damiru na ovom turniru![]()
Nijedan meč? Stvarno? A šta je bilo protiv Garina? Optička varka?risingforce je napisao/la:odakle ti uopste to da dobro igra, kad nisi mogao gledati nijedan mec, jer tamo u dzungli nemaju ni kamera?!sajo10 je napisao/la:Damir je znaci sam otisao u Dom. Republiku (odnosno vjerujem Juznu Ameriku?).. Hmm bilo bi interesantno znati razlog. Medjutim ko zna, mozda je i to jedan od razloga ove dobre sedmice...? Neznam kolko mu otac utice na samu igru ali ovo Damire sto si nam priredio ove sedmice je za svaku pohvalu. Svaka ti cast majstore! Idemo po cetvrtu uzastopnu Challenger titulu!
treba biti realan i reci da je imao polu-amatere za protivnike, mislim ok je da ga toliko hvalis ako mislis da je to njegov rang.. ako misli da napravi bar neku prosjecnu karijeru, treba da se uhvati vec 250 turnira, pa on ima vec 23 godine..
daj čovječe, malo prati tenis, pa onda daji ovakve komentarerisingforce je napisao/la:odakle ti uopste to da dobro igra, kad nisi mogao gledati nijedan mec, jer tamo u dzungli nemaju ni kamera?!sajo10 je napisao/la:Damir je znaci sam otisao u Dom. Republiku (odnosno vjerujem Juznu Ameriku?).. Hmm bilo bi interesantno znati razlog. Medjutim ko zna, mozda je i to jedan od razloga ove dobre sedmice...? Neznam kolko mu otac utice na samu igru ali ovo Damire sto si nam priredio ove sedmice je za svaku pohvalu. Svaka ti cast majstore! Idemo po cetvrtu uzastopnu Challenger titulu!
treba biti realan i reci da je imao polu-amatere za protivnike, mislim ok je da ga toliko hvalis ako mislis da je to njegov rang.. ako misli da napravi bar neku prosjecnu karijeru, treba da se uhvati vec 250 turnira, pa on ima vec 23 godine..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.