Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Sabinho
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Sabinho » 06 feb 2015, 22:26

Zalosno. :eh: :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 feb 2015, 22:28

Kao sto rekoh, Borges umjesto Mede ubuduce. Steta.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 06 feb 2015, 22:30

Svakako da nije dobro ali na njegovoj poziciji u reprezentaciji barem nismo deficitarni, mnogo više brine Mujdza i njegova minutaza nego Medunjanin.Mada mi nije drago sto Haris ne igra jer je u prošloj polusezoni bio igrač sa najvećom minutazom u deportivu.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2015, 22:33

Nema razloga da kmečimo, od kako ne igra u sedam utakmica su osvojili 11 bodova, pobjegli iz opasne zone, izgubili samo od Villarreala i Barcelone, što i nije neka katastrofa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 06 feb 2015, 22:35

Evo ga ulazi :D
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 06 feb 2015, 22:36

Na zalost,za mene ocekivano i o tome sam pisao dosta puta.
Medunjanin nije akav kalibar igraca kakvim su ga neki(mnogi) pokusali prikazati gurajuci ga u reprezentativnih prvih 11.
Strasno spor,uvijek melja loptu,usporava igru, dok se okrene na lijevu nogu ode voz,desnom ne zna odigrati ni kratak pas.Nije slucajno u svakom klubu vrlo brzo zavrsavao na klupi,jedino u Gaziantepu bio koliko-toliko standardan ali obavezno zamijenjivan nakon sat vremena igre.
Sad za sad poziv zasluzuje ali prvih 11 ni blizu.I poziv ce biti upitan ako se dovedu neki igraci koji bi trebali.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 07 feb 2015, 02:04

Od kako je došao u Deportivo i uprkos tome što je meni lično jedan od dražih igrača..Medo je iskreno jedan od najsporijih igrača čitave španske lige.Mada ima dobar taj završni pas,finu,meku i tačnu loptu,ekipa sa njim ima 2 igrača manje na terenu.Ja jednostavno ne mogu da vjerujem kako loše kretanje ima na terenu,,komplet ekipa mora da trči za njega,naš medo nema brzine i da nekoga obori ,da zaradi karton,jer jednostavno nikoga ne može stići.Svi znamo da ima dobar šut ali on nije u stanju za tri utakmice da nađe bilo kakvu normalnu poziciju za šut.Žao mi je dečka ali klupa a ubrzo i tribine su neminovnost..meni samo nije jasno kako malo ne poradi na toj fizičkoj spremi,pa ne mora biti brz ali bar da 70 min.ore po terenu.. :thumbdown:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2015, 02:53

Joj ja ne znam vise sta je problem sa nasim sportistima generalno, ne sad samo fudbalerima sto se tice fizicke spreme. Pa majku mu ko da su sahisti pa nije bitan fitnes, svi nekako mrljavi i spori. U svakom kolektivu imamo 1-2 brzanera i to je to. Ko da smo Crnogorci jbt. Nema danas bez trke meda.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2015, 17:57

Klupa protiv Reala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 feb 2015, 18:07

Cartman je napisao/la:Klupa protiv Reala.
Gledao sam ga uzivo protiv Barce i mislim da je zadnjih 20ak minuta koje je igrao kad je bio gurnut naprijed puno bolje izgledao nego dok je igrao pozadi. Zna sve sa loptom ali je strasno spor. On je konstantna opasnost po svoju obranu kada igra pozadi. Cini mi se da su mu i prekidi losiji nego prije iako je u toj utakmici sve prekide on izvodio. Nekad pogodi dobar centarsut a onda 2-3 u bunar. Ako bude igrao u repki mislim da bi on morao igrati na Misketovom mjestu a Pjanic pozadi. Ipak cini i se da ce sve teze zadrzavati mjesto u prvom timu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 feb 2015, 18:21

Ne može on bola igrati high-tempo nogomet. To samo slijepci ne vide, i oni koji ne žele da vide. On je igrač jednog pravca, i kao takav je osuđen na propast u ovom vremenu.
dubrovnik je napisao/la:On je konstantna opasnost po svoju obranu kada igra pozadi. Cini mi se da su mu i prekidi losiji nego prije iako je u toj utakmici sve prekide on izvodio. Nekad pogodi dobar centarsut a onda 2-3 u bunar.
Ovaj dio posta savršeno dobro pokazuje o čemu ja pričam. Teške noge dobije za jako malo vremena, opadne mu koncentracija jer nema snage da izdrži jači tempo. I onda pravi velike greške.

U jako bliskoj budućnosti ćemo ga gledat' u nekoj divljoj dobro plaćenoj ligi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 14 feb 2015, 18:24

dubrovnik je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Klupa protiv Reala.
Gledao sam ga uzivo protiv Barce i mislim da je zadnjih 20ak minuta koje je igrao kad je bio gurnut naprijed puno bolje izgledao nego dok je igrao pozadi. Zna sve sa loptom ali je strasno spor. On je konstantna opasnost po svoju obranu kada igra pozadi. Cini mi se da su mu i prekidi losiji nego prije iako je u toj utakmici sve prekide on izvodio. Nekad pogodi dobar centarsut a onda 2-3 u bunar. Ako bude igrao u repki mislim da bi on morao igrati na Misketovom mjestu a Pjanic pozadi. Ipak cini i se da ce sve teze zadrzavati mjesto u prvom timu.
Ma jasta nego opasnost, tacnije igrac manje. Dobri pasovi i kontrola lopte ne mogu nadoknaditi manjak u kretanju i defanzivi, to je razlog radi kog gubi mjesto u timovima na visem nivou. U prvim utakmicama odusevi tehnikom, onda se pokaze kao balast... Kod nas iskljucivo na ofanzivnog veznog, ako uopste igra u prvih 11.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 feb 2015, 18:26

zizu1991 je napisao/la:Ne može on bola igrati high-tempo nogomet. To samo slijepci ne vide, i oni koji ne žele da vide. On je igrač jednog pravca, i kao takav je osuđen na propast u ovom vremenu.
dubrovnik je napisao/la:On je konstantna opasnost po svoju obranu kada igra pozadi. Cini mi se da su mu i prekidi losiji nego prije iako je u toj utakmici sve prekide on izvodio. Nekad pogodi dobar centarsut a onda 2-3 u bunar.
Ovaj dio posta savršeno dobro pokazuje o čemu ja pričam. Teške noge dobije za jako malo vremena, opadne mu koncentracija jer nema snage da izdrži jači tempo. I onda pravi velike greške.

Ali steta je za njega care stvarno zna sve sa loptom. Nazalost vrijeme ovakvih igraca je vec iza nas. Bas sam gledao reakciju navijaca pljesak pa zvizduk. Sve ovo se i ogledavalo u njegovoj igri. Okrene dvojicu igraca. A sljedeci napad mu odnese igrac Barce loptu kao da stoji. Bas je cudan svat. Ne znam kako ga ocjeniti. Ali neka njega u repki jos. Makar po meni.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 feb 2015, 18:43

zizu1991 je napisao/la:Ne može on bola igrati high-tempo nogomet. To samo slijepci ne vide, i oni koji ne žele da vide. On je igrač jednog pravca, i kao takav je osuđen na propast u ovom vremenu.

Slažem se :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

saransak
Kontakt:

Post Postao/la saransak » 15 feb 2015, 08:07

ovaj dečko je zaledio u vremenu i prostoru, ala guti iz real madrida birvaktile, pa to su igrači bez damara, imaju nešto tehnike, koji dobar pass, ostalo nemoćno sve... nedovoljno za današnji fudbal, pregaženi!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2015, 08:09

Svakako sad imamo Vrančića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 15 feb 2015, 09:35

Virtu4l je napisao/la:Svakako sad imamo Vrančića.
Koji je 'pak u zadnje vrijeme na klupi kao i Haris.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 15 feb 2015, 11:28

Proslo je i njegovo...
Godine idu a evidentno je da on vise ne moze napredovati. Steta.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2015, 11:31

romeo je napisao/la:Proslo je i njegovo...
Godine idu a evidentno je da on vise ne moze napredovati. Steta.
Vrijeme je za mladje i svjezije igrace. Imao je Hare 2 izuzetno dobra ciklusa, pogotovo onaj za EP2012. Mislim ipak, ne bih ja njega jos otpisao, ne sumnjam da ce on i dalje biti pozivan u reprezentaciju, tek je njemu 29 godina, sigurno ga ne bih definitivno otpisao, pogotovo jos da se povrijedi Pjanic, opet je Medo taj koji je prvi igrac koji bi trebao upasti u sastav, zbog rutine i sigurnosti.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 15 feb 2015, 11:33

Naravno da ga ne treba otpisivati i odbaciti.
Samo sam kontatovao da je proslo, ne moze on vise napredovati. Klupa mu je gdje god da bude igrao.
Jednostavno je tip igraca koji se vise ne traze. Nema trke, motorike i jbga.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], klasik i 8 gostiju.