Čovjek si je zadao težu zadaću od Meše Baždarevića._forzamilan_ je napisao/la:Bravo! Ovu dobiti i još 15 do kraja samo ostalo
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Biscione je lud, al' ovaj je prekuc'oPogba je napisao/la:Čovjek si je zadao težu zadaću od Meše Baždarevića._forzamilan_ je napisao/la:Bravo! Ovu dobiti i još 15 do kraja samo ostalo
Covjek zeza Pippa koji je rekao da mozemo dobiti svih 16 utakmica do kraja, citajte malo yebemu misa 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Majke mi bi volio da nam ljudi utrpaju jos koji do kraja utakmice
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Evo ga majku mu. Je li bilo tekme da gol nisu primili?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
kako smo samo mrtvi u pm, ovo sve gmaz do gmaza majku im yebem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Samo Paletta je harbija žešća..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba ovo sve rasformirati mamu im nesposobnu yebem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Raspad sistema. ode i Lopez
Idemo Empoli još jedan, udri bagru!!
Neka se ovo događa kad nas ćelavi **** prave budalama. Misle da se sa 0 eura i dovođenjem šljama može nešto napraviti. Koliko para, toliko muzike.
Neka se ovo događa kad nas ćelavi **** prave budalama. Misle da se sa 0 eura i dovođenjem šljama može nešto napraviti. Koliko para, toliko muzike.
Forza Milan!
Jad, tuga i sramota. Crnilo nad Milanom se nastavlja, do kada?
Toliko od mene na ovom topicu tok je konj Inzaghi trener velicine kakva je nekoc bio Milan.
Vozdra drugovi
Toliko od mene na ovom topicu tok je konj Inzaghi trener velicine kakva je nekoc bio Milan.
Vozdra drugovi
Koliko je jadan milan pokazuje i to da ovi levati sa 2 igraca vise ne mogu priliku napravit a milan ih opet nedobije,inzagi kupi se i ponesi svoju drogu koju si koristio kad izjavi da ces imati sve pobjede do kraja,ova ekipa chazenu ne moze dobit 
ej grdne rane moje
drago mi je radi ovog rezultata, kao prvo sto su zasluzili bodove i kao drugo, nadam se da je ovo konacni kraj pippa (ili makar pocetak kraja) jer dokle god je on na klupi nema napretka, ovo je dno dna sa svakog aspekta.
kud ces milanisto, volim te kuknjava kuknjava
drago mi je radi ovog rezultata, kao prvo sto su zasluzili bodove i kao drugo, nadam se da je ovo konacni kraj pippa (ili makar pocetak kraja) jer dokle god je on na klupi nema napretka, ovo je dno dna sa svakog aspekta.
kud ces milanisto, volim te kuknjava kuknjava
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dominacija Empolija.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Dosta su igrači psihički opterećeni, vidi se to po reakciji pojedinih igrača. Nažalost Lopez i Nigel su se utopili u to sivilo. Koliko sjeban moraš biti da nisi u stanju pravilno dati loptu igraču do sebe. 90% Naših igrača ne zaslužuje da igra za Milan, još kad dodaš trenera i pomoćnika koji su pogubljeni onda je to jedna velika katastrofa.
Forza Milan!
- REDandBLACK
- Kontakt:
U drugom poluvremu mi se učinilo da igramo protiv Chelsea a ne Empoli,pa branimo se, ne možemo sa svoje polovice izaći
Inzaghi odstupi života ti
Nekada takvo igračko ime ukalja ovim neuspjelim trenerskim pokušajem
De Sciglio
Antonelli 
Inzaghi odstupi života ti
De Sciglio
Očekujem nove izjave "stručnjaka", da vidimo kakav je danas napredak vidio 
Forza Milan!
Yebo ti sve kad ti je hadalj Poli najbolji pojedinac danas, sve receno.
Boketi i Antoneli svijetle tacke, ovo ostalo da te bog sacuva i sakloni. Jack, Honda, Menez i Rami, gluho bilo, ne znas ko je gori bio.
Al' ajde, necu da kudim, nije ovo ni do igraca koliko do trenera, al' dok to nasi skontaju prodje voz.
Boketi i Antoneli svijetle tacke, ovo ostalo da te bog sacuva i sakloni. Jack, Honda, Menez i Rami, gluho bilo, ne znas ko je gori bio.
Al' ajde, necu da kudim, nije ovo ni do igraca koliko do trenera, al' dok to nasi skontaju prodje voz.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.