Lagan prolaz nejasne kvote 3, ispratio sam se i jaadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/65c7n2 da vidimo kakve smo srece danas,samo nikako mi nije jasna ova kvota 3 na Din.Volgograd protiv Vardara steta bi bilo ne probat

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lagan prolaz nejasne kvote 3, ispratio sam se i jaadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/65c7n2 da vidimo kakve smo srece danas,samo nikako mi nije jasna ova kvota 3 na Din.Volgograd protiv Vardara steta bi bilo ne probat
Je l' se plaća prije ili poslije utakmice ?Mouse je napisao/la:Barcelona - Levante 1
poprilično sam siguran u prolaz, sretno ko isprati
Convicts1988 je napisao/la:Ovaj Valeri sudi Milan-Empoli i tip je baš raspucan što se kartona tiće, već je neko spominjao. Od zadnjih 9 mečeva podijelio je na čak 7 po crveni karton, a pokazuje i pregršt žutih
Vrijedi probati,
OVER 4,5 žuta 1.65 ; Crveni karton DA 3.20
1:1master44 je napisao/la:Milan-Empoli ko ima na lajvu, vrijedi pokusati x2. Empoli dosta bolji na terenu.
Covjek ima vrhunske insajderske informacije,kako mu samo Bayern juce lako prodjeorbit je napisao/la:na ovo stavljam samo kuću i ženu, djecu ću ostaviti za X2Mouse je napisao/la:Barcelona - Levante 1
Mislis 'analizama'arelinho je napisao/la:@Consigliere
hajmo neki listic sa onakvim analizama u zadnjih par dana
6 je bilo.SempreJuve je napisao/la:Znal neko mozda koliko je bilo zuti na utakmici Valencia-Getafe ja igrao 6,5 vise ,na **** pise da je bilo 6 a na Wwinu prosao par.
Valencia - Getafebreskva je napisao/la:6 je bilo.SempreJuve je napisao/la:Znal neko mozda koliko je bilo zuti na utakmici Valencia-Getafe ja igrao 6,5 vise ,na **** pise da je bilo 6 a na Wwinu prosao par.
pogledaj da nisi igrao dvicu jer na wwinu se meni dešavalo npr za one igraće, ja odigram 2 kao over a kod njih je to manje, pa da nije isti slučaj.
Kad prođe parGameFKS je napisao/la:Je l' se plaća prije ili poslije utakmice ?Mouse je napisao/la:Barcelona - Levante 1
već je 2:2 .. valjda je neko ispratio kad ja nisam im'o da uplatimorbit je napisao/la:
zar niko nije vidio ovaj prelaz? jel ima neko 1-2€ poslat' na wwin-u da uplatim 2 (live) ?
dr.van nostrand je napisao/la:Imalo bolja je ona, koja te ne uslovljava nekim min. kombinacijama kako bi odigrao zeljeni tip, i mislim svakako prvenstveno na online klad.diplomatija je napisao/la:Doktore sta smatraš pod imalo bolja, naša rijetko koja ima penale u ponudi, a većina raje se zalijepila za premier koji je vec haman pa godina kako je izbacio penale iz ponude
za danas ja igram 3+
Genoa–Verona 1,96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.