Gluposti koje valjate prelaze svaku granicu...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
eno opet Nijaz, opasan je to neki čiko 
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 04 apr 2010, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A da vidis tek sta je radio igracima Travnika danas. Ono sve do sada je nula, danas je bila pljacka stoljeca. Klonirao se i sudio je u Laktasima, na Grbavici i ko zna gdje jos ..sekac je napisao/la:eto oni mesari a vaš tata brković nama sedam crvenih i 10 do 12 žutih u tri utakmice (bez Veleža)stidite se tih zakulisnih radnji ali neka ima boga doči će sve na svoje samo lakopo!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
daj bolan stole ja taman pomislio da si realan a ti ga unjake pravo gledao sam utakmicu protiv Travnika na Tv Vogošća razvalio ih Željo nisu ja mislim opucali po golu ali stole niko nije rekao da je **** sudilo u laktašima ali znaš i sam šta su igre u savezu a nb je tu najbolji i budite sretni što ga imate ja sam raji na poćetku prvenstva rekao da je on najveće pojačanje želje i evo to se i pokazuje čuj 7 crvenih i bruka žutih daj ne budi smiješan (protiv Leptara ne igraju:Ihtijarević,Rizvanović,Hamzagić,Maxumić,Torlak,Muminović i ćini mi se Belošević znaći kompletna odbrana i vezni red)još ćemo i kući početi gubiti igramo sa juniorima protiv Leotara ali boli nas k...c samo hrabro u inat raznim brkovićima i savezu nabijem ih!Stole iz Bora je napisao/la:A da vidis tek sta je radio igracima Travnika danas. Ono sve do sada je nula, danas je bila pljacka stoljeca. Klonirao se i sudio je u Laktasima, na Grbavici i ko zna gdje jos ..sekac je napisao/la:eto oni mesari a vaš tata brković nama sedam crvenih i 10 do 12 žutih u tri utakmice (bez Veleža)stidite se tih zakulisnih radnji ali neka ima boga doči će sve na svoje samo lakopo!
Sarajevo ljubavi moja!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
Pozivamo sve navijače Sarajeva da se u nedjelju od 4.4. od 15h okupimo u prostorijama UNFKS odakle ćemo svi skupa u 16h krenuti prema groblju Bare i odati počast našem bratu Vedranu.
4.10.2009 - 4.4.2010
Pozivamo sve navijače Sarajeva da se u nedjelju od 4.4. od 15h okupimo u prostorijama UNFKS odakle ćemo svi skupa u 16h krenuti prema groblju Bare i odati počast našem bratu Vedranu.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Brate od zaborava si jaci...
Pocivaj u miru Vedrane.
Pocivaj u miru Vedrane.
Pocivaj u miru brate Vedrane.
Mirza_Hordas je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
- Alen Škoro
- Kontakt:
Sjecanje na tebe, nikad umrijeti nece.
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
hilmo je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja nisam realan ali ti si paranoican! NB sredjuje sve, NB j.ebe Sarajevo, NB j.be Borca, NB ima uticaja u NSBiH vise nego sam predsjednik i generalni sekretar, NB je glavni u sudijskoj organizaciji, NB je ... ma NB MOZE SVE I RADI SVE.sekac je napisao/la:daj bolan stole ja taman pomislio da si realan a ti ga unjake pravo gledao sam utakmicu protiv Travnika na Tv Vogošća razvalio ih Željo nisu ja mislim opucali po golu ali stole niko nije rekao da je **** sudilo u laktašima ali znaš i sam šta su igre u savezu a nb je tu najbolji i budite sretni što ga imate ja sam raji na poćetku prvenstva rekao da je on najveće pojačanje želje i evo to se i pokazuje čuj 7 crvenih i bruka žutih daj ne budi smiješan (protiv Leptara ne igraju:Ihtijarević,Rizvanović,Hamzagić,Maxumić,Torlak,Muminović i ćini mi se Belošević znaći kompletna odbrana i vezni red)još ćemo i kući početi gubiti igramo sa juniorima protiv Leotara ali boli nas k...c samo hrabro u inat raznim brkovićima i savezu nabijem ih!Stole iz Bora je napisao/la:A da vidis tek sta je radio igracima Travnika danas. Ono sve do sada je nula, danas je bila pljacka stoljeca. Klonirao se i sudio je u Laktasima, na Grbavici i ko zna gdje jos ..sekac je napisao/la:eto oni mesari a vaš tata brković nama sedam crvenih i 10 do 12 žutih u tri utakmice (bez Veleža)stidite se tih zakulisnih radnji ali neka ima boga doči će sve na svoje samo lakopo!VOLIM,VOLIM,VOLIM SARAJEVO
Da se ne bi dalje raspravljali eto neka bude sve to tako i da sam ja nerealan.
AMAR OSIM
Mirza_Hordas je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
... srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje
RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010

RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
harry_90 je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
jaci od zaborava
Svaki dan živim za FKS
...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
4.10.2009 - 4.4.2010
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- sarajlija89
- Kontakt:

4.10.2009 - 4.4.2010.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:Brate od zaborava si jaci...
Pocivaj u miru Vedrane.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
- eliminator
- Kontakt:
4.10.2009 - 4.4.2010
RIP VEDRAN PULJIĆ-PULJA !
4.10.2009 - 4.4.2010
4.10.2009 - 4.4.2010
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
i poslije sarajeva opet sarajevo!!!!!
Svaki dan živim za FKS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.