Ma dobro, sad se da raspravljat da li je Stuttgart zdravija sredina. Oba kluba su dosta srozana od strane ranijih uprava...Oba kluba su iz takvih gradova, gdje postoji ogroman potencijal, ali eto u zadnje vrijeme se malo od toga vidi.thulkazal je napisao/la:Možda je Stuttgart igrački lošija ekipa od HSV-a, i o tome bi se moglo raspravljati, ali definitivno je zdravija okolina od Hamburga gdje se ne zna ko pije a ko plaća od tih nekih skupština/odbora pa do čistačice.
Ali u svakom slučaju će Stuttgart prije ispast , nego HSV. HSV je dobio neke partije prije Bayerna i to im je bitnije. Sad ovaj poraz protiv Bayerna zvuči gadno jer je 0:8, ali u suštini je isti poraz kao i onaj od 0:1. Stuttgart manje izgubio od Bayerna, ali zato nije ništa dobio u konačnici.
Dobro, o ovim klubovima se može pisat na drugim temama, a i piše se, samo sam ja htio se na to nadovezat malo, jer ispalo je kao HSV izgubio toliko visoko od Bayerna i odmah treba u Zweite-u.
Dobro, ta podjela je poznata, ali ja sam više govorio o variranju raspoloženja među forumašima i o brzom prelasku iz euforije do očaja. Euforija je kod visoke pobjede, a očaj je već kod pobjede od "samo" 1:0 protiv nekog protivnika.....A o porazu tek da ne govorimo.....thulkazal je napisao/la: Ovdje je više podjela na one koji vjeruju u Pepa i oni koji mu više ne vjeruju a tu sredinu najbolje da Pepun nađe jer onda bi svi bili sretni ...