FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2015, 15:11

Rekli su da jos pregovaraju sa 3 golmana ali Borjan je zavrsena prica nazalost
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 feb 2015, 15:14

Iceman100 je napisao/la:Pozdrav svima.

Što se tiče Borjana, nekako mi je drago što neće doći, zavlačio nas kolko je mogo, da bi čeko neku konkretniju ponudu... Mi na kraju nismo htjeli pristat na 6 mjeseci, a i kasno je za dolazak bilo kakvog golmana, nije odradio pripreme, niti se upoznao sa ekipom, ni štoperima, pa dok se uigra sa igračima i stavljat nekog golmana između stativa o kojem kolko tolko znaš a nije ni on tolko ozbiljan, non stop mijenja klubove... Ipak će dejo ostat do kraja, i mali plakalo je dobar, samo eto nema iskustva... samo ne smijemo zaboravit da dejo nama donio kup prošle godine i imo ove sezone mimo evrope dobrih intervencija i donio nekoliko bodova i treba čekat ljeto i uzet nekog kvalitetnog golmana na duže staze..... :salut:

Nije mi jasno sto je nas uslovljavao ugovorom od 6 mjeseci,a za Radnicki je potpisao na 12. :idea: Mislim da je ugovor sa tako kvalitetnim golmana na 12 mjeseci, bio za nas vise nego povoljan.Do Evrope bi se uigrao sa ekipom ,te bi za to vrijeme dosao u optimalnu formu.Poslije Evrope je mogao odigrati, jos jednu sezonu za nas ekipu. :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2015, 15:18

Sigurno je uprava pokusala iskombinovati nesto...po isteku 6 mj. da mu dodaju jos para ili po ucinku da mu povecaju..mislite da je bilo lagano Alispahica dovest,momak je imao u rijeci par puta vecu platu nego sto smo mu mi dali i ovo nije kiks uprave da se razumijemo,mjesecima su pregovarali a ako je on izabrao 15-tu ekipu srbije...nema se sta vise reci

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 feb 2015, 15:24

Na osnovu cega neko smatra da bi Borjan bio kvalitetno rijesenje?
Dosadasnja karijera ne ide mu bas u prilog. To sto je otisao u Radnicki dovoljno govori u koji nivo on spada. Raja je na osnovu ko zna cega od njega napravila strasno pojacanje, a recimo isti su bili protiv Kelava koji je imao puno vecu karijeru.
Da mi je drago sto ce Dejo ostati na golu, nije, da mi je krivo sto nismo doveli Borjana, nije ni to.
Ja vjerujem ovoj upravi i siguran sam da znaju sta rade.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 15 feb 2015, 15:25

Meni isto nije jasno, cijelo vrijeme se predstatvlja da zbog ugovora od pola godine nećemo da potpisujemo, a on ode na godinu i to u ekipu koja već ima dva odlična golmana, tu je sigurno nešto drugo, a trebalo bi se izjasniti šta je :oops: :thumbdown: ja sam ubjeđen da će naši dovesti nekog, ako nas je fakat ucjenjivao i zavlačio pišaj ga nek ide :salut:
" ? " на ? $ " $ " са " $, ? &.
$ $ " " $ ?, $ је готово " $ се $ ' ? $ / ? " у ".

? &, " " $, са $ " " " је уговор на $ $. Овај $ рођен је у ", " је ¥ у $ " $, 2004. $ " се у ", $ је " за $ " & ", а ' за " $. $ $ " $ је & у ", овога пута у " ?, а ' " ?. 2009. $ стао је на ? $ са ". ? &, $ је $ у & првенство, $ је " & ", " & је & " " наступао " за " ?. У " $, & $ " $, за " је " $ наступ у ? ", " " ?, на $.
Mosa RajvoSa

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 15 feb 2015, 15:29

pitarlOOk je napisao/la:Meni isto nije jasno, cijelo vrijeme se predstatvlja da zbog ugovora od pola godine nećemo da potpisujemo, a on ode na godinu i to u ekipu koja već ima dva odlična golmana, tu je sigurno nešto drugo, a trebalo bi se izjasniti šta je :oops: :thumbdown: ja sam ubjeđen da će naši dovesti nekog, ako nas je fakat ucjenjivao i zavlačio pišaj ga nek ide :salut:
" ? " на ? $ " $ " са " $, ? &.
$ $ " " $ ?, $ је готово " $ се $ ' ? $ / ? " у ".

? &, " " $, са $ " " " је уговор на $ $. Овај $ рођен је у ", " је ¥ у $ " $, 2004. $ " се у ", $ је " за $ " & ", а ' за " $. $ $ " $ је & у ", овога пута у " ?, а ' " ?. 2009. $ стао је на ? $ са ". ? &, $ је $ у & првенство, $ је " & ", " & је & " " наступао " за " ?. У " $, & $ " $, за " је " $ наступ у ? ", " " ?, на $.
To ti je buraz godina dana, a na ljeto slobodan ako dodje neka ponuda.
Takvih ugovora vise u Sarajevu nema!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 15 feb 2015, 15:29

amypitar je napisao/la:
Iceman100 je napisao/la:Pozdrav svima.

Što se tiče Borjana, nekako mi je drago što neće doći, zavlačio nas kolko je mogo, da bi čeko neku konkretniju ponudu... Mi na kraju nismo htjeli pristat na 6 mjeseci, a i kasno je za dolazak bilo kakvog golmana, nije odradio pripreme, niti se upoznao sa ekipom, ni štoperima, pa dok se uigra sa igračima i stavljat nekog golmana između stativa o kojem kolko tolko znaš a nije ni on tolko ozbiljan, non stop mijenja klubove... Ipak će dejo ostat do kraja, i mali plakalo je dobar, samo eto nema iskustva... samo ne smijemo zaboravit da dejo nama donio kup prošle godine i imo ove sezone mimo evrope dobrih intervencija i donio nekoliko bodova i treba čekat ljeto i uzet nekog kvalitetnog golmana na duže staze..... :salut:

Nije mi jasno sto je nas uslovljavao ugovorom od 6 mjeseci,a za Radnicki je potpisao na 12. :idea: Mislim da je ugovor sa tako kvalitetnim golmana na 12 mjeseci, bio za nas vise nego povoljan.Do Evrope bi se uigrao sa ekipom ,te bi za to vrijeme dosao u optimalnu formu.Poslije Evrope je mogao odigrati, jos jednu sezonu za nas ekipu. :thumbup:
To je ugovor kakav smo mi prije igračima nudili, na godinu dana, a na pauzi ako dobije ponudu koja ga zadovolji može otići.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2015, 15:37

Evander je napisao/la:Na osnovu cega neko smatra da bi Borjan bio kvalitetno rijesenje?
Dosadasnja karijera ne ide mu bas u prilog. To sto je otisao u Radnicki dovoljno govori u koji nivo on spada. Raja je na osnovu ko zna cega od njega napravila strasno pojacanje, a recimo isti su bili protiv Kelava koji je imao puno vecu karijeru.
Da mi je drago sto ce Dejo ostati na golu, nije, da mi je krivo sto nismo doveli Borjana, nije ni to.
Ja vjerujem ovoj upravi i siguran sam da znaju sta rade.
Borjan je covjek koji samo gleda pare,njemu nije bitno da ga raketama gadjaju ali ako ima dobra primanja branit ce a kad dobije malo bolju ponudu da se ispali odmah.Kelava nije imao vecu karijeru pogotovo ne u zadnjim sezonama jer je bio 3. golman u 2. ligi italije dok je Borjan branio protiv Liverpoola u ligi prvaka i to je odradio i vise nego korektno sto govori o samoj kvaliteti golmana a i branio je za dosta dobre klubove,on nece da se zadrzi u jednom klubu malo vise i zbog toga ce mu karijera sve losija i losija biti a ne postaje mladji,on je fenomenalan golman i mi vjerovatno necemo imati priliku da pregovaramo sa ovakvom klasom a jos da prica nas jezik ali ne mozes ti protiv necega kad je on kao covjek takav,sjetite se da je sletio u Sarajevo da potpise ugovor sa nama pa se ispalio isti dan u Bugarsku jer su mu dali mnogo vise para a i priliku da brani u LP

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 15 feb 2015, 15:40

Amidza je davno rekao da kupimo 5.6 napadaca i juris. Mozda je on stopirao Borjana :')

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2015, 15:46

A realno nije mi sad neki problem sto ce Bandovic/Plakalo braniti...ovaj prvi nije toliko los u ligi jbg brani solidno a drugi da se razvija, ali u europi...ja onu patnju ne mogu vise gledati i da dovedemo nekog stranca bit ce ok samo da ima solidnu karijeru iza sebe i da nije kikser jer ti i ne treba bas puno komunikacije sa golmanom a za europu nam treba neko takav i jedan stoper...pa pokusati nesto vise

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 15 feb 2015, 15:57

Borjane, pa pa. On je nas ljetos zavuko, a mi njega sad zimu. :mrgreen: vidis da nemoze i u nisu na po godine... ja mislim da je momak vec potrosio prvu mjesecnu platu-novinarima zadnje hefte kolko se prodavo. Ibrak ga izignoriso, il nije ga mogo stici do nisa. :mrgreen: Neka ga sad dinago u nisu da se bori/kali za prvih 11, a nas neka preko tv-a gleda u evropi na ljeto. :wave:
Mislim da ce se Ivkic u slucaju potrebe vratiti kod nas do tada sa 2 golmana i on na posudbi. Mozda probati sa eksperimentom "Plakalo" u kupu i vidjeti kako ce se decko nametnuti. Dati Deji pola godine, pa cemo vidjeti na ljeto sta dalje. U sustini meni je jedino zao sto nismo doveli tog kapitalca na golu da se uigra do evrope, ali ocigledno da trenutno nemozemo dovesti rijesenje koje ce biti kvalitetnije od Deje. Tu nepikam one sale avaza sa hasagicem.
Numquam Desistemus!

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 15 feb 2015, 16:09

Ma j.bo borjana. Hvala Bogu pa kod nas više nije ko na autobuskoj stanici, da se igrači dovode pred kraj priprema. ili ko što je bilo slučajeva u pola sezone. Sad možemo čista obraza da tražimo od drugih (igrača) poštovanje. A i Dejo je sasvim solidan, ako nam je on jedini problem onda titulu uzimamo 100%. Možda će na ljeto biti bolja ponuda. Samo da mi uzmemo ovu dugo čekanu titulu, ona bi nam mogla biti veliki plus u nekim narednim pregovorima.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 feb 2015, 16:16

Nije liga problem, ali ako Bandovic opet bude branio u evropi, neću imati velika očekivanja

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 15 feb 2015, 16:33

Ma Deji ugovor istice na kraju sezone i cisto sumnjam da ce mu uprava produzit..
Novi golman sigurno dolazi na pocetku sljedece sezone!
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 15 feb 2015, 16:37

Nama su očekivanja, inače, nerealna. Često sa njima sami sebi stvaramo veći pritisak. Niko nebi volio više od mene (nas) da uzmemo, al me strah šta će bit ako nedo Bog ne uspijemo.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 15 feb 2015, 16:45

EncoSA je napisao/la:Nama su očekivanja, inače, nerealna. Često sa njima sami sebi stvaramo veći pritisak. Niko nebi volio više od mene (nas) da uzmemo, al me strah šta će bit ako nedo Bog ne uspijemo.
Nesikiram se uopste oko toga, bit ce kako Amidza odluci, odmakli smo se mi od mahalastine.
Numquam Desistemus!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 feb 2015, 16:50

Samo da ne kiksamo prvo kolo :)

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 15 feb 2015, 16:54

A ni Dejo nije toliko los,sjetite se da je bio na korak do reprezentacije ljetos.
Sarajevo ljubavi moja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2015, 16:57

Kakvo je to mjerilo,sjeti se nasih europskih utakmica,svake sezone direktno ispastamo radi njega,neko je napisao da nas je kostao sve zajedno oko 1M eura :problem:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 15 feb 2015, 17:51

Evander je napisao/la:Samo da ne kiksamo prvo kolo :)
gluho i daleko bilo. ja se ne brinem

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Hajdeee, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz i 65 gostiju.