Mislim da se tek iduce kolo vraca ali eto pricekat cemo sastaveLiverpoolREDS je napisao/la:kontam necu vise igrat danas ispado se momacki prvo roma majku joj romsku,pa Hanover,i onda dodjem ovdje i vidim ovo,ma moram jos jedan odigrat pa kud puklo.Sretno namDarioTZ je napisao/la:Nakon kiksa Parisa i Marseja , Lyon ima sansu da se malo odvoji na vrhu tabele tako da uzimam
Lyon 2 i 2-3 gola Q:5 uz to Lacazzete go :2,10
Atletiku je potrebna pobjeda da bi ostali pri vrhu spanske lige , jer ne smiju dopusiti kiks nakon pobjeda reala i barse u ovom kolu , u to ovakva kvota na ekipu koja razmontira real , igram pa mi nije zao ni da padnem![]()
Atletiko 2 i 2-3 gola Q:4,10 Mandzukic go Q:2,30
Ukupna kvota 99 KM![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@LiverpoolREDS ma i ja sam druze nesto na sitno , cisto da se isprati ... Sretno nam
da ne bude suplja , izbjegavajte juve , cesto je znao kiksat kad i roma po ovoj kvoti bolje zaobici

da ne bude suplja , izbjegavajte juve , cesto je znao kiksat kad i roma po ovoj kvoti bolje zaobici

lacazette ti ne igra ima ozljedu mišića! tako da ce ti to stornirat! neznam zasto opce stavljaju u ponudu! po meni bi danas mogao papirnati Gourcuff zabit!DarioTZ je napisao/la:Nakon kiksa Parisa i Marseja , Lyon ima sansu da se malo odvoji na vrhu tabele tako da uzimam
Lyon 2 i 2-3 gola Q:5 uz to Lacazzete go :2,10
Atletiku je potrebna pobjeda da bi ostali pri vrhu spanske lige , jer ne smiju dopusiti kiks nakon pobjeda reala i barse u ovom kolu , u to ovakva kvota na ekipu koja razmontira real , igram pa mi nije zao ni da padnem![]()
Atletiko 2 i 2-3 gola Q:4,10 Mandzukic go Q:2,30
Ukupna kvota 99 KM![]()
@hrcxxx nek storniraju njeg , ali nek ostalo prodje
necu se zaliti heh 

-
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I meni treba 2+ a oni se zajebavaju10DelPiero je napisao/la:Hajde ba Rayo Villareal golovi![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
haha, još uvijek je presmiješno.. ali realno gledano, covjek je jedini na forumu koji ima zivce na mjestu. a nastavi li se ovaj "pobjednicki niz" do kraja mjeseca bit će u plusu 40-50 KM..Mouse je napisao/la:WINMouse je napisao/la:Barcelona - Levante 1
poprilično sam siguran u prolaz, sretno ko isprati
uplata : 20 KM
dobitak : 21 KM
tačnost : 2/2
zarada ovog vikenda : 2.6 KM
Tko će se od nas ostalih usuditi reći da ćemo imat više od njega???
Osobno sam ovaj vikend završio u minusu, dakle, od mene je sa +2.6 KM već daleko bolji!
Samo naprijed mouse druže!

U desetom selu živi Antuntun!
Jedini zavrsio vikend u plusu a mi ga ismijavamo haha
apsolutno se slazem, treba pustiti covjeka da zavrsi ovo, ja sam ovu heftu puko 2 glave tako da nemam pravo nikom da se smijem, a ako čovjek ima strpljenja i zivce, sto da ne, da vidimo dokle ce ici ovako.bevanda4 je napisao/la:haha, još uvijek je presmiješno.. ali realno gledano, covjek je jedini na forumu koji ima zivce na mjestu. a nastavi li se ovaj "pobjednicki niz" do kraja mjeseca bit će u plusu 40-50 KM..Mouse je napisao/la:WINMouse je napisao/la:Barcelona - Levante 1
Tko će se od nas ostalih usuditi reći da ćemo imat više od njega???
Osobno sam ovaj vikend završio u minusu, dakle, od mene je sa +2.6 KM već daleko bolji!
Samo naprijed mouse druže!
on topic:
ostalo mi je jos 7 eura na bet365 mislio sam odigrati :
Džumhur
east west OVER
dajte jos jedan ako ima
Semper Fidelis
*ebeš taj plus, ne možeš kupiti kutiju cigara.
pa zato i komentiram.. nitko od nas nema živce za odradit širu sliku. a do kraja mjeseca tu ce se nac love za šteku cigaraorbit je napisao/la:*ebeš taj plus, ne možeš kupiti kutiju cigara.

"nit or'o nit kop'o"
U desetom selu živi Antuntun!
ja cu ga poljubiti u shupak ko ovdje okrene kvotu 1.5 deset dana uzastopnoorbit je napisao/la:*ebeš taj plus, ne možeš kupiti kutiju cigara.
nema sanse
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Ubit ce ga kladionicarska mafija .Garfield je napisao/la:Mouse je napisao/la:WINMouse je napisao/la:Barcelona - Levante 1
Brate, malo odmori. Zabranit će ti kladionice da se kladiš.

Ma lik okrece kvote 1,10-1,15,ali doci ce vrijeme kada ce i na njoj pasti,i onda ono sto si radio mjesec dana pada u vodufixator je napisao/la:ja cu ga poljubiti u shupak ko ovdje okrene kvotu 1.5 deset dana uzastopnoorbit je napisao/la:*ebeš taj plus, ne možeš kupiti kutiju cigara.
nema sanse

Previse je to rizicno ulazes 20km,da bi dobio 1km,

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma zajebaje se lik 

i ja nesto kontam lik se sprda, al nebitno...johnnyyK je napisao/la:Ma zajebaje se lik
uplatio:
West
Džumhur
Nishikori

ako ništa nek bar Džumi uzme ovu Olivu
Semper Fidelis
- corleone87
- Kontakt:
corleone87 je napisao/la:15:30 Bradford - Sunderland GG3+ @2.50, GG2+ @7.50 i probati 2/1
17:00 Metz - Guingamp GG3+ @3.10, GG2+ @10.5, 2+pp @3.70 I 3+pp @11
15:00 Atalanta - Inter 2+ pp @3.20, 3+pp @8.50, GG2+ @7.25 i GG3+ @2.40
15:00 Besiktas - Bursaspor 2+pp @2.65, 3+pp @7, GG3+ @ 1.90 i GG2+ @5.20
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 15 feb 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
23:00 Defensor Sp. - Club Nacional 2+pp @2, 3+pp @7, GG3+ @2, GG2+ @4.75 i probati 1/2
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
sta je gg2+corleone87 je napisao/la:23:00 Defensor Sp. - Club Nacional 2+pp @2, 3+pp @7, GG3+ @2, GG2+ @4.75 i probati 1/2
- corleone87
- Kontakt:
Oba tima 2 ili vise golova da ce postici na utakmiciInterista je napisao/la:sta je gg2+corleone87 je napisao/la:23:00 Defensor Sp. - Club Nacional 2+pp @2, 3+pp @7, GG3+ @2, GG2+ @4.75 i probati 1/2
Dzumi-Olivo 2. 2,90u premieru, ma daaaaj o_O Stvarno prevelika kvota i tu je po meni izglednije over gemova,Olivo uzima bar set ili... 2.Ne znam ali ja ovo moram pokusati. DAKLE TIP DVA.Sretno ak ko isprati.

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.