NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 13 feb 2015, 08:17

Bellicheat sinoć kod Lettermana: When Letterman mentioned that coaching is a "ridiculous" thing to do because of the hours involved, Belichick said, "It is, but it beats working." :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 feb 2015, 11:18

randy_moss je napisao/la:Tragedija, promašio sam za 2 miliona, odo se odjaviti s foruma, nema smisla više.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svaka njemu cast na onom 3 godine po 9, mnogi drugi QB uzmu pare kad mogu. Manning npr uzeo te SB i odmah je doslo na naplatu. Poenta svega je sto zbog 2-3 takva ugovora Giantsi ne mogu da se sastave 3 sezone vec :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 feb 2015, 13:20

slika

:urnebes: :urnebes:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2015, 02:07

Najbolji svih vremena saopstio Broncosima da ce igrati u narednoj sezoni, ali Elway i FO nisu sigurnu da ga zele nazad, jer smatraju da je 19 miliona $ previse...Mislim da bi konacna odluka mogla pasti tek 9.Marta kada mu tih 19 miliona $ postaje garantovano, ukoliko ga ne otpuste.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 feb 2015, 11:24

amerosm je napisao/la:Najbolji svih vremena saopstio Broncosima da ce igrati u narednoj sezoni, ali Elway i FO nisu sigurnu da ga zele nazad, jer smatraju da je 19 miliona $ previse...Mislim da bi konacna odluka mogla pasti tek 9.Marta kada mu tih 19 miliona $ postaje garantovano, ukoliko ga ne otpuste.
Da, postaje očito da se donekle ponavlja Colts situacija. Manning, ako ga ne otpuste, hoće da uzme te pare i igra u Denveru a Denver ima debele Cap probleme! Ja sam poprilično siguran da on neće pristati ni na kakvo restruktuiranje ugovora itd, niti mu je ostalo puno vremena niti je on Brady (ni po čemu).

Moglo bi ovo postati jako jako zanimljivo, Peyton drama drugi čin :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2015, 17:25

zet ce ga Bearsi objerucke :) 2 godine i draftamo QB ove godine i super :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 feb 2015, 17:33

Najveca greska po meni one godine kada je izasao na free agency sto ga nisu uzeli 49ersi zbog svog sistema koji je trazio nekog mobilnijeg QB.

Sto kazem da je greska? Pa imali su daleko najjacu odbranu uz Baltimore te godine i na okupu je bila sto je najvaznije. Pored toga su imali najjaci WR i TE korpus u ligi koji Kapfernick nije uopste iskoristio na pravi nacin i oni nisu dostigli nikad svoj puni potencijal.

Inace sa Manningom bi lagano prekucali jednu od prosle 3 sezone i osvojili SB sigurno. Ovako su dosli do toga da otjeraju HC.. Znaci Crabtree, Moss, Walker, Vernon Davis, Gore :crazy:

Osim toga su imali citavu odbranu koja se kasnije raspala jer je otisao Sopoaga, pa nakon njega i sva 4 startera iz secundaryja pa onda Smith uhapsen, , iznad prosjeka OL. Ali uglavnom te sezone su bili ekipa koja je bila na korak od osvajanja SB samo na osnovu svoje odbrane

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2015, 17:42

pa bi sa SF uzeo SB sigurno..strasna im je odbrana bila i offense dosta dobar ..m SF bi i sa Smithom mozda uzeo to , a da ne pricamo o Manningu ..da hoce ga povi npgirat da Bearsi ga uzmu,,ali nema on kod nas sta trazit jer ako nam OL bude kao prosle godine raznjet ce ga ljudi u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2015, 21:45

Chris Johnson odpusten ce biti of strane Jetsa.....bice evo dosta RB igraca slobodnih za Coltse recimo pa mozda i Patriotse jer ne znam koliko su oni zadovpljni sa svojim
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 feb 2015, 22:26

SaltCityAttack je napisao/la:pa bi sa SF uzeo SB sigurno.......
ti si zaboravio o kome se radi. on super bowl može dobiti samo ako sa druge strane stoji rex grossman :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2015, 22:38

jestamaji je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa bi sa SF uzeo SB sigurno.......
ti si zaboravio o kome se radi. on super bowl može dobiti samo ako sa druge strane stoji rex grossman :mrgreen:

Grossman je tito :)...onako na youtube aam malo gledao utakmice Grossmana i Ortona kad su kod nas bilo..kakav cirkus je to bio...Ortona ne ide nikako a Grossman se vraca nakon loma noge ulazi u igru i prekuca :)...ali da je malo bolji bio nego sto je mogao je uzeti onaj SB.. ebiga imali smo tad finu ekipicu..Tomas Jones je bio RB , Benson kao rookie iza njega nadolazeci i nikad dokazani talenat..doduse imao je onu jednu dobru sezonu u u Cinciju bio cini mi se i na pro bowll ...reciveri su nam bili Mohamed i Berian ne tako losa kombinacija ... samo gdje se ovaj Berian izgubi bio je strasno visok hvatao je odlicno cak i u Grossmanovo vrijeme .. ukradose nam ga Vikingsi preplatise covjeka i on skroz nestao , a bio je obecavajuci reciver barem njegova gradja i ti neki poctci sa Grossmanom su ukazivali da moze biti odlican reciver.

Grossman nas je kostao u SB..drugo poluvrijeme nije nista bacio..bacio je taj INT gdje su ljudi otrcali za TD, onda je napravio fumble na nasih 20-30 yardi i to bi bilo to..eh da smo tad imali QB barem Cutlerovih kvaliteta sa onakvom odbranom uzeli bi SB sigurno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2015, 23:38

Braco moja ovu utakmicu smo dobili :)..ja mislim da je Grossman imao najgori moguci QB rejting u NFL historiji ahahahhaa... covjek je dobio utakmicu nevjerovatno... 4INT 2 fumble znaci 6 izgubljenih lopti bez TD i sa 140 bacenih yardi Bearsi postignu 24p i pobjede utakmicu..jednostavno nemoguce jer cak nam ni RB nije postigao TD u ovoj utakmici i postigli smo 24p ....par sekundi do kraja ttreceg perioda gubili smo 23-3, a ond aje moj Beears idol Mike Brown pokupio fumble koji je pretvorio u TD... 4 minute do kraja bili smo 13p u deficitu i malo je ko ocekivao da cemo dobiti, ali ipak smo dosli do pobjede ":)...dajte nam ovu odbranu sklopite ponoovo , vratite dug Bearsima kojeg su imali godinama.. odbrana i odbrana Monsters of The Midway nadimak je i dan danas , ali ova se odbrana sa tim nadimkom sprda evo 3 godine

Game boxscore

http://scores.espn.go.com/nfl/boxscore?gameId=261016022" onclick="window.open(this.href);return false;

pogledat ovaj video obavezno ko voli ludnicu svakako :)

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-high ... rdinals-23" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 feb 2015, 18:05

to se jednom posrecilo i salt odma kako su najbolja odbrana ikad

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2015, 19:24

alemsa je napisao/la:to se jednom posrecilo i salt odma kako su najbolja odbrana ikad
pa jarane ta odbrana je imala cini mi se najvise oduzetih lopti u jednoj sezoni ... a nije ta odbrana bila samo jednu godinu.. to traje kroz historiju Bearsa... 1985 isto zahvaljujuci odbrani i RB Paytonu smo sa onakvom razlikom dobili Patriotse u SB .... QB nam je bio Jim McMahon lik koji jee samo kod nas mogo biti QB i nidje vise.

a ove 2006 nas je odbrana nosila citavu sezonu... samo sto su nas povrede nekih igraca, prije svega Mika Broowna, pa suspenzija Tanka Jonsona u odbrani i td oslabile dosta pred SB .. ali da je bio bolji QB moglo bi se ondje izvuci .

nego aleme jese li vi te 2006 postojali ali ozbiljno ?.. za kog si ti navijao :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SanboKAN
Kontakt:

Post Postao/la SanboKAN » 15 feb 2015, 20:11

SaltCityAttack je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:Grossman nas je kostao u SB..drugo poluvrijeme nije nista bacio..bacio je taj INT gdje su ljudi otrcali za TD, onda je napravio fumble na nasih 20-30 yardi i to bi bilo to..eh da smo tad imali QB barem Cutlerovih kvaliteta sa onakvom odbranom uzeli bi SB sigurno
Prva NFL utakmica koju sam gledao. Mislio sam da je Grossman velika faca :beba:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 feb 2015, 20:26

SaltCityAttack je napisao/la:
alemsa je napisao/la:to se jednom posrecilo i salt odma kako su najbolja odbrana ikad
pa jarane ta odbrana je imala cini mi se najvise oduzetih lopti u jednoj sezoni ... a nije ta odbrana bila samo jednu godinu.. to traje kroz historiju Bearsa... 1985 isto zahvaljujuci odbrani i RB Paytonu smo sa onakvom razlikom dobili Patriotse u SB .... QB nam je bio Jim McMahon lik koji jee samo kod nas mogo biti QB i nidje vise.

a ove 2006 nas je odbrana nosila citavu sezonu... samo sto su nas povrede nekih igraca, prije svega Mika Broowna, pa suspenzija Tanka Jonsona u odbrani i td oslabile dosta pred SB .. ali da je bio bolji QB moglo bi se ondje izvuci .

nego aleme jese li vi te 2006 postojali ali ozbiljno ?.. za kog si ti navijao :)
Ma ni blizu Tampa Bay odbrane nekad

2006-e navijo za Texanse

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2015, 20:37

jarane nasa odbrana je uvjek bila jedna od najboljih ...drugi je imaju par godina pa onda nemaju...mi nikad nismo imali offense osim RB kojeg smo uvjek imali ..i 2006 smo iskljiucivo igrali SB zbog njih ..uz to 1985 odbranu to je historijska odbrana o kojoj se i danas prica i pricat ce se
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 feb 2015, 20:44

SaltCityAttack je napisao/la:jarane nasa odbrana je uvjek bila jedna od najboljih ...drugi je imaju par godina pa onda nemaju...mi nikad nismo imali offense osim RB kojeg smo uvjek imali ..i 2006 smo iskljiucivo igrali SB zbog njih ..uz to 1985 odbranu to je historijska odbrana o kojoj se i danas prica i pricat ce se
ni ta odbrana nije bolja od one Tampine.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 feb 2015, 21:27

To to Aleme gledao u zivo obje pa mozes poredit?
Postovanje treba zaraditi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 feb 2015, 21:29

kad_kako je napisao/la:To to Aleme gledao u zivo obje pa mozes poredit?
tampina odbrana uzela SB

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.