Fakat ja konto ovaj preleti velegrad, pa kontam odoše prvo po Saida pa nazadHedg je napisao/la:Ma slab neki pilot, ja kontao ode u Zagreb, kad ga namota kod Čekrčića, znači...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fakat ja konto ovaj preleti velegrad, pa kontam odoše prvo po Saida pa nazadHedg je napisao/la:Ma slab neki pilot, ja kontao ode u Zagreb, kad ga namota kod Čekrčića, znači...
Evo trenutno dere i ovog PAOK-a 2-0...ne moze im niko nista.Sabinho je napisao/la:Znam da nije bitno ali da napisem da Atromitos jos nema poraz kuci u grckoj ligi, u 10 utakmica imaju 6 pobjeda i 4 remija a na 7 nisu primili gol. Mislim da to dovoljno govori o tome koga su nasi momci izbacili na ljeto i to na njihovom terenu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
collector je napisao/la:@hilmo
mislim da su to fiksne satnice i da odgovaraju semi tih televizija !!! i molim Boga da nasi vise raskinu ugovor sa **** telekom i onom mojom tv, nismo svi u mogucnosti ispratiti svako gosotvanje i lihvari stave da su nase gostujuce tekme na onom smecu od televizije, a ne bi uveo da je od suhog zlata
Ja mislim da klubovi mofu predavati zahtjev za izmjenu satnice utakmice do par dana pred utakmicu, koliko tacno ne znam...hilmo je napisao/la:collector je napisao/la:@hilmo
mislim da su to fiksne satnice i da odgovaraju semi tih televizija !!! i molim Boga da nasi vise raskinu ugovor sa **** telekom i onom mojom tv, nismo svi u mogucnosti ispratiti svako gosotvanje i lihvari stave da su nase gostujuce tekme na onom smecu od televizije, a ne bi uveo da je od suhog zlata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma meni je to sa MojaTV ok, jer na poslu imam priliku gledati. Brinu me ove satnice domaćih utakmica.... U cijeloj polusezoni na jednu mogu stići.. jedino ako onu sa Sembercima stave od 18 i kasnije![]()
![]()
isto jarane ko i sa Cimirotom, Samirom, Duljevicem na pocetku, moras nekad i rizikovat da bi ti se isplatilo a nasi mladi igraci su dokazali jesenas da mogu odraditi sve sto se trazi od njih !!! nasa odbrana je izuzetno iskusna sa Baricem, Puzigacom, Tatkom pa tako da Mihojevic moze biti taj nuzni rizik !!!januar071 je napisao/la:Sad kad je otisao Dupovac ostali smo na 2 klasicna stopera Tatko-Mihojević.U slucaju povrede kartona ima cemo probleme.Znam da tu mogu uletiti Baric,Kovacević,kao alternativa.Nije mi jano da ovako olako ulazimo u prvenstvo sa mladim i neiskusnim Mihojevicem.Valjda sve izađe na dobro.
zadnja 3 kola se tako uvijek igraju jbg od 17.00 !!!Lik je napisao/la:Al derbi u srijedu i to u 17.00 fuj ,fuj, fuj... kuknjava
kinosvra je napisao/la:Evo trenutno dere i ovog PAOK-a 2-0...ne moze im niko nista.Sabinho je napisao/la:Znam da nije bitno ali da napisem da Atromitos jos nema poraz kuci u grckoj ligi, u 10 utakmica imaju 6 pobjeda i 4 remija a na 7 nisu primili gol. Mislim da to dovoljno govori o tome koga su nasi momci izbacili na ljeto i to na njihovom terenu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponosan sam sto sam bio na toj utakmici i uzivao u velikoj pobjedi.
Ko zna mozda Meho racuna na Dzemujanuar071 je napisao/la:Sad kad je otisao Dupovac ostali smo na 2 klasicna stopera Tatko-Mihojević.U slucaju povrede kartona ima cemo probleme.Znam da tu mogu uletiti Baric,Kovacević,kao alternativa.Nije mi jano da ovako olako ulazimo u prvenstvo sa mladim i neiskusnim Mihojevicem.Valjda sve izađe na dobro.Kod gola Shiraka odbrana nam je ispala samo tako.
Logično bi bilo da se igraju u malo kasnijim terminima zbog toga što dosta raje zbog posla nije u mogućnosti da dođu u ove ranije termine. Al opet razumijem i stav uprave da se većina utakmica prenosi radi naših navijača u drugim gradovima ai radi same popularizacije kluba. Vjerovatno su tražili neku sredinu i mogu reći da su našli jako lošu ako baš ovako bude.collector je napisao/la: @hilmo
moguce da se neke satnice mogu promjeniti ali nasa liga se svakako igra u dnevnim terminima kada se igra protiv manjih ekipa kao u nasem slucaju na proljece, a svi derbiji i jace tekme u nocnim terminima !!!
Ako tako tvrdis, onda smo po tebi i prije imali samo 2 klasicna stopera: Tatko-Dupovac...Mihojevic nije bio ni u kakvim kombinacijama...Ovako si prodao frajera za dobre pare kojem ugovor istice za 4 mj...A nadomjestio si ga igracem kojeg nisi ni platio i koji je mozda vec sada bolji od Dupovca...januar071 je napisao/la:Sad kad je otisao Dupovac ostali smo na 2 klasicna stopera Tatko-Mihojević.U slucaju povrede kartona ima cemo probleme.Znam da tu mogu uletiti Baric,Kovacević,kao alternativa.Nije mi jano da ovako olako ulazimo u prvenstvo sa mladim i neiskusnim Mihojevicem.Valjda sve izađe na dobro.Kod gola Shiraka odbrana nam je ispala samo tako.
zaboravio si druže da je Kovačević u klub došao kao stoper i to je igrao u mladoj repki, a Jarni i Dženo ga prekomadovali u vezu i slično, ne znam što stalno momka ne spominjemo ni u kakvim kombinacijama, meni je Ok, barem nije lošiji od DupovcaGangEvil je napisao/la:Ako tako tvrdis, onda smo po tebi i prije imali samo 2 klasicna stopera: Tatko-Dupovac...Mihojevic nije bio ni u kakvim kombinacijama...Ovako si prodao frajera za dobre pare kojem ugovor istice za 4 mj...A nadomjestio si ga igracem kojeg nisi ni platio i koji je mozda vec sada bolji od Dupovca...januar071 je napisao/la:Sad kad je otisao Dupovac ostali smo na 2 klasicna stopera Tatko-Mihojević.U slucaju povrede kartona ima cemo probleme.Znam da tu mogu uletiti Baric,Kovacević,kao alternativa.Nije mi jano da ovako olako ulazimo u prvenstvo sa mladim i neiskusnim Mihojevicem.Valjda sve izađe na dobro.Kod gola Shiraka odbrana nam je ispala samo tako.
Ma ljudi Kova je zvijer mislim da će on biti sa Tatkom prvi izbor dok se Mihojevic navikne.pitarlOOk je napisao/la:zaboravio si druže da je Kovačević u klub došao kao stoper i to je igrao u mladoj repki, a Jarni i Dženo ga prekomadovali u vezu i slično, ne znam što stalno momka ne spominjemo ni u kakvim kombinacijama, meni je Ok, barem nije lošiji od DupovcaGangEvil je napisao/la:Ako tako tvrdis, onda smo po tebi i prije imali samo 2 klasicna stopera: Tatko-Dupovac...Mihojevic nije bio ni u kakvim kombinacijama...Ovako si prodao frajera za dobre pare kojem ugovor istice za 4 mj...A nadomjestio si ga igracem kojeg nisi ni platio i koji je mozda vec sada bolji od Dupovca...januar071 je napisao/la:Sad kad je otisao Dupovac ostali smo na 2 klasicna stopera Tatko-Mihojević.U slucaju povrede kartona ima cemo probleme.Znam da tu mogu uletiti Baric,Kovacević,kao alternativa.Nije mi jano da ovako olako ulazimo u prvenstvo sa mladim i neiskusnim Mihojevicem.Valjda sve izađe na dobro.Kod gola Shiraka odbrana nam je ispala samo tako.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, HyperOS, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, PeppermintSA, r3m1, Sinfoc1986, skoJaa, tutankamon1905 i 112 gostiju.