Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ispricavam se zbog dva posta. J.be me net,mislio sam da nisam postao onaj prvi post.soory;-)
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
W
wb
&
? .uwcv
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
wb
&
? .uwcv
Za sutra probati Milan-Empoli crveni karton 3,2 kvota i vise od 4,5 zutih sudi Valeri lak na kartonima ove sezone 9 crvenih podjelio i kisu zutih

0-1Racing-Danubio 1 2,2 Danubio istrcava sa 5 debitanata pola igraca cuvaju za Copu Libertadores

Jesi li pratio dosadasnji tok turnira, Damirovu igru ili samo lupas 'po imenu'Hass je napisao/la:Dzumi-Olivo 2. 2,90u premieru, ma daaaaj o_O Stvarno prevelika kvota i tu je po meni izglednije over gemova,Olivo uzima bar set ili... 2.Ne znam ali ja ovo moram pokusati. DAKLE TIP DVA.Sretno ak ko isprati.

SAMO ČELIK !
Ajmo triba mi malo pomoci, ulazem masne pare sutra, dinamo i cz-cibona 1 ,vase prognoze ,vise me zanima kosarka ako neko prati neka mi da prijedlog a dinamo se cak mislim igrat f+2??
To je to
Druze samo iznosim svoje skromno misljenje,mislim da imam pravo na to,zar ne.
Iskreno,navijam za Damira,al msm da je mec pola-pola,tak da sam ja tu trazio neki value..isto kao i mec izmedju Gineprija i Bedenea,gdje sam ulovio iznenadjenje.S postovanjem 

-
- Kontakt:
SINGL WIN !!!ElvirRahimic je napisao/la:DUBL LOST !!!ElvirRahimic je napisao/la:Nogometni dubl:
Leganes - Lugo -1 1,80
Roma - Parma - 1 1,25
Q:2,25
Ne znam sta da kazem ali predlazem ovo :
Leganes - Lugo - 1
Spain Segunda 21:00 h
Q:1,80
Jedna veoma dobra domacinska ekipa protiv veoma lose gostujuce,trebalo bi da bude kec.Ne da mi se pisati opsirniju analizu jer me je Roma sokirala...
FT 2:0
Steta sto ga odmah nisam odigrao u singlu,ovako samo mi je vratio ovaj singl sto je Roma odnijela...
@Viper,samo iznosim svoje misljenje,valjda imam pravo na to.

Mouse prijedlog, igraj da ti je novi ulog sve ono sto si dobio, znaci kad dobijes 21 sutra ulazes 21,,,proces mozes ubrzati igrajuci ponekad 2 eventualno 3 para (odnosno 2-3 tiketa po jedan par) kad je ponuda dobra (vikend).fixator je napisao/la:apsolutno se slazem, treba pustiti covjeka da zavrsi ovo, ja sam ovu heftu puko 2 glave tako da nemam pravo nikom da se smijem, a ako čovjek ima strpljenja i zivce, sto da ne, da vidimo dokle ce ici ovako.Mouse je napisao/la:
dajte jos jedan ako ima
Jos ako si strpljiv da ne igras svaki dan, odnosno kad nema ponude, vjerujem da mozes daleko dogurati. Sretno
Fixator upravu si to za 10 dana i kvotu 1.5,,,ali postepeno s manjim kvotaa, singlovima, moze se
Evo ti sta ja igram veceras
river, guadalajara, i s wanderers daju golove
ukupno 1,77 na 20KM
Pa ti sebi izaberi taj jedan
Zadnja izmjena: Pity1900, dana/u 15 feb 2015, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Na kraju Olivo predao mec,umor je ucinio svoje....ElvirRahimic je napisao/la:Dzumhur - Olivo - 1
Tenis,Santo Domingo,zemlja,finale
Q:1,40
Ja cu igrati ovo u hendikepu na pobjedu Dzumhura.Nije neka kvota ali sasvim dobra za dubl ili neki combo bet.
Olivo je na putu do finala svaki put izgubio prvi set. Mučio se, spašavao meč-lopte i servise protivnika za pobjedu. Protiv Eliasa je imao 9/9 spašenih break-lopti. Dojam je tako definitivno na strani Džumhura koji ulazi u ovaj meč bitno svježiji, ali i s puno boljom igrom. Niti jedan meč Oliva nije trajao manje od dva sata, a niti jedan Damira dulje od sat i 15 minuta. Sveukupno je Džumhur proveo nešto malo više od četiri sata na terenu, a Argentinac preko 10 i pol sati. To bi moglo biti ključno, baš kao i činjenica kako Damir prošle godine nije izgubio niti jedno Challenger finale(3/3), a Olivo u karijeri nije uzeo niti jednu titulu (0-2).
CESTITKE,DAMIRE !
-
- Kontakt:
S.Wanderers - Huachipato (01.00h) over 2,5 >1,75< (bet365)
Zadnjih 11 utakmica Hauchipata je bilo minimum 3 gola...
Agieren statt reagieren
Wanderers sa drugim timom ide, igraju prekosutra Copa Libertadores protiv Zamore.Pale_Companion je napisao/la:S.Wanderers - Huachipato (01.00h) over 2,5 >1,75< (bet365)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- 10DelPiero
- Kontakt:
Gotovo mec ali kvota 1,35 na igrace tipa Damira nikad ne moze bit isplativa za odigrat, to je u najmanju ruku kako kolega rece 50/50 eventualno od forme zavisi da je neko blagi favorit. Ko prati ove challengere i slicne glupave turnire u tenisu zna kakva je ovo kvota i da se uglavnom ganjaju kontreViper je napisao/la:Jesi li pratio dosadasnji tok turnira, Damirovu igru ili samo lupas 'po imenu'Hass je napisao/la:Dzumi-Olivo 2. 2,90u premieru, ma daaaaj o_O Stvarno prevelika kvota i tu je po meni izglednije over gemova,Olivo uzima bar set ili... 2.Ne znam ali ja ovo moram pokusati. DAKLE TIP DVA.Sretno ak ko isprati.

Da ne bude off sve predlazem Hardena kao MVP kvota je 7,00 vrijedi ga pokusat

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Harden MVP 7,00 kvota
Istok - Zapad 2 1.85 kvota
Harden klasicni skorer znaci voli uzimati dosta suteva a pocinje u prvoj petorci, nekako je logicno da igrac iz prve petorke bude MVP ako mu ekipa ostvari pobjedu, a zapad je kvalitetniji u ovom mecu, uzecu Hardena jer ce se ispucavati veceras i mislim da ide preko 20 poena, jer ne vidim ko bi mogao biti MVP pored njega mozda Durant ili Curry ali Hardenu dajem malo vece sanse, naravno ako zapad ostvari pobjedu
Istok - Zapad 2 1.85 kvota
Harden klasicni skorer znaci voli uzimati dosta suteva a pocinje u prvoj petorci, nekako je logicno da igrac iz prve petorke bude MVP ako mu ekipa ostvari pobjedu, a zapad je kvalitetniji u ovom mecu, uzecu Hardena jer ce se ispucavati veceras i mislim da ide preko 20 poena, jer ne vidim ko bi mogao biti MVP pored njega mozda Durant ili Curry ali Hardenu dajem malo vece sanse, naravno ako zapad ostvari pobjedu

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Trinker Bastian-Mertens Yannick 2 1,57
Singl mislim poklon danas probati dok kvota nije pala
Singl mislim poklon danas probati dok kvota nije pala

Snooker: Welsh Open (kvalifikacije)
Još danas i sutra i pustit ću vas da se odmorite
Trojicu sam već odigrao u 11:30, ali nećete imati vremena za uplatiti pa njih preskačem. Ostali:
Stevens - Lines 1 @1.55
Carter - Patrick 1 @1.35
Ukupna kvota: 2,0925
Malo je reći da sam ostao iznenađen nakon ovolikih kvota na dotične.. Pogotovo na Stevensa, koji je inače i domaćin Welsh Opena. Obojica igrača strašno moćni i cijenjeni, možda ne koliko i prije par godina, ali i dan danas u vrhu svjetskog snookera. Lines i Patrick se po rangu, talentu i kvaliteti teško mogu svrstati u istu recenicu s gore spomenutima.. Pa rezimirajmo odmah:
Ako prođe ovo su bile poklon kvote!
Ako padnu bilo je tu mutnih poslova...
Još danas i sutra i pustit ću vas da se odmorite

Trojicu sam već odigrao u 11:30, ali nećete imati vremena za uplatiti pa njih preskačem. Ostali:
Stevens - Lines 1 @1.55
Carter - Patrick 1 @1.35
Ukupna kvota: 2,0925
Malo je reći da sam ostao iznenađen nakon ovolikih kvota na dotične.. Pogotovo na Stevensa, koji je inače i domaćin Welsh Opena. Obojica igrača strašno moćni i cijenjeni, možda ne koliko i prije par godina, ali i dan danas u vrhu svjetskog snookera. Lines i Patrick se po rangu, talentu i kvaliteti teško mogu svrstati u istu recenicu s gore spomenutima.. Pa rezimirajmo odmah:
Ako prođe ovo su bile poklon kvote!
Ako padnu bilo je tu mutnih poslova...

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
ja bi radije igrao kontra hendikep na pliskovu 3,5 po kvoti 1,60,mogla bi biti umorna,al ko zna moze biti 6:0 6:0 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.