Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
samo da upitam one strucnjake gledaju li djurica protiv juventusa kako spusta lopte i daje golove ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo i ja da pozdravim ''strucnjake''.arius je napisao/la:samo da upitam one strucnjake gledaju li djurica protiv juventusa kako spusta lopte i daje golove ?
ti strucnjaci sada placu, onaj tanksson prikovan za klupu az-a a ovamo milan kara velikog juventusa.arius je napisao/la:samo da upitam one strucnjake gledaju li djurica protiv juventusa kako spusta lopte i daje golove ?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Principatus
- Kontakt:
I od menge pozdrav za one sto su sa svojim misljenjem i prognozama sve promasili sto su mogli. Valja i to uspjeti. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pozdrav i strucnjacima koji su tjerali Viscu iz reprezentacije (dobar gol danas), pozdrav onima koji su se pitali sta radi taj Besic u reprezentaciji, ima jos materijala (Stilic, Prcic, itd) ali necu ovaj put o njima. 
calcio je napisao/la:pozdrav onima koji su se pitali sta radi taj Besic u reprezentaciji
- Principatus
- Kontakt:
Calcio poceo buncati. Cuj Visca i Besic. Haha. Haj ti na frisak vazduh. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam ovim apeliranjem mislio prvobitno na one koji su mu se prije sedmicu-dvije smijali kad smo ja i jos neki naveli statistiku da je dobio 83% svojih duela, i da je odlicno ''spustao'' lopte za svoje saigrace, sto je to grohotom ismijavano.
Ko je gledao utakmicu veceras, sve mu je jasno. Jak ko zemlja, ''u zubima'' je nosio Bonuccija i Ogbonnu.
Ko je gledao utakmicu veceras, sve mu je jasno. Jak ko zemlja, ''u zubima'' je nosio Bonuccija i Ogbonnu.
Taj bunca vec dvije godine, i nema obraza da prestane sa svojim pizdarijama ni nakon odlaska Papeta. Zukanovic neki dan postigne gol i odma on mora postavljat video nekih gresaka Zukana od prije godinu i pol. To je taj karakter i covjek koji tvrdi da zeli uspjeh "svih" nasih igraca. Malo morgen.Principatus je napisao/la:Calcio poceo buncati. Cuj Visca i Besic. Haha. Haj ti na frisak vazduh.
Dosta te je vise calcio, pokazi da imas barem malo obraza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Chinaglia je napisao/la:calcio je napisao/la:pozdrav onima koji su se pitali sta radi taj Besic u reprezentaciji
Calcio sto je previse previse je!calcio je napisao/la:pozdrav onima koji su se pitali sta radi taj Besic u reprezentaciji
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
on je poput onog japanca koji je nakon WWII pobjegao u prasumu gdje se krio sve do 70- i neke "braneci" japanskog cara. samo sto je ovome car safet susic..Cartman je napisao/la:Taj bunca vec dvije godine, i nema obraza da prestane sa svojim pizdarijama ni nakon odlaska Papeta. Zukanovic neki dan postigne gol i odma on mora postavljat video nekih gresaka Zukana od prije godinu i pol. To je taj karakter i covjek koji tvrdi da zeli uspjeh "svih" nasih igraca. Malo morgen.Principatus je napisao/la:Calcio poceo buncati. Cuj Visca i Besic. Haha. Haj ti na frisak vazduh.
Dosta te je vise calcio, pokazi da imas barem malo obraza.
- calcio
- Kontakt:
Cartmane, postavljao si i ti isti taj video kada si kritikovao Bicakcica ili Sunjica, ne sjecam se tacno.
To je ona utakmica protiv SAD na Kosevu.
Znaci nemoj o karakteru, svega ti...
Pozdrav onima koji su svrsavali na prelazak Susica mladjeg u Inter, na taktike Susica starijeg i pozdrav onima koji su prizivali Adilovica u reprezentacijucalcio je napisao/la:Pozdrav i strucnjacima koji su tjerali Viscu iz reprezentacije (dobar gol danas), pozdrav onima koji su se pitali sta radi taj Besic u reprezentaciji, ima jos materijala (Stilic, Prcic, itd) ali necu ovaj put o njima.
Ako sam postavljao, bilo je zato sto smo diskutovali o kvalitetu doticnih. Nije bilo na dan njihovog odlicnog gola koji je donio pobjedu njihovoj ekipi. Ja otvoreno kazem da ne volim Sunjica, ali isto tako sam nakon Belgije i Velsa rekao da je bio dobar i da je se popravio. Nemas obraza, nije ti repka na prvom mjestu, nego ti je na prvom mjestu Safet Susic i da ti dokazes da si u pravu, a da mi ostali pojma nemamo. Nekad si bio dobar forumas, ali si totalno otis'o zadnju godinu. Ni sam ne znas sta vise pises.calcio je napisao/la:Cartmane, postavljao si i ti isti taj video kada si kritikovao Bicakcica ili Sunjica, ne sjecam se tacno.![]()
@Stevie: Upravo sam tog lika spominjao i ranije u vezi ovih najostrijih Papetoljubaca. Safet Hirohito im je svetac.
- plavipatriota
- Kontakt:
Da se vratimo na temu, Đurić u najboljoj formi od svih napadača
šalu na stranu, gledam ga zaista često, igra u ekipi koja je veliki qrac, ali momak radi ono što treba, spušta lopte, gradi se, a efikasnost nije samo do njega nego i do ekipe, lige i svega ostalog... Uglavnom, druga priča će biti kada bude u reprezentaciji!
Cartman je napisao/la: @Stevie: Upravo sam tog lika spominjao i ranije u vezi ovih najostrijih Papetoljubaca. Safet Hirohito im je svetac.
Pitao bi te da je Susic sastavio kakvo pismo pa ga javno objavio na sto bi to slicilo. Nepismenost nije bitna ako covjek radi posao. Kakav je da je zasluzuje duboki naklon od svih nas. Radi tudji posao i to besplatno. Evo i Mesi uz svu pricu o promatranju igraca sjedi u krilu.Goalgetter je napisao/la:Vrijedjaju ga jer je nepismen. Realno i meni smeta njegov pravopis, ali nije nikakav razlog da se vrijedja ovako.BaDa12 je napisao/la:Ma, ti i ja se slažemo 100%, ne moramo dalje,, to isto misli svako ovdje normalan.
Samo, ja, kao još jedan obični navijač, ne mogu dozvoliti da se šire uvrede i da se Juka naziva pogrdnim imenima, a to čovjek nije zaslužio.
Naravno da treba posao predati nekome spremnijem iz saveza, ali mu se treba zahvaliti za sve učinjeno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 15 feb 2015, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
plavipatriota je napisao/la:svi papetoljubci su zasluzili nagradu "kontejner godine", da se svi potrpaju u njega!
calcio je jedan od najiritantnijih koji pišu po forumu, taj što napiše to ni on ne vjeruje u to!
virtual uvijek namjerno kontrira, ili se pravi pametan jer misli da sve zna o sportu jer zna statistike, pa mu je ispod časti da dijeli mišljenje sa većinom...
ovi ostali su klasični drkači na papeta, ali ova dvojica i haris Hiv Pozitivni su šljam foruma!
- calcio
- Kontakt:
Znaci problem je trenutak u kojem sam postavio taj video? Pa eto to je bilo zato jer su ga poceli proglasavati novim Thiago Silvom od cega je daleko po mom misljenju. To sto neki od vas automatski misle da sam protiv njegovog poziva nije moj problem. Ja to nisam napisao.Cartman je napisao/la:Ako sam postavljao, bilo je zato sto smo diskutovali o kvalitetu doticnih. Nije bilo na dan njihovog odlicnog gola koji je donio pobjedu njihovoj ekipi. Ja otvoreno kazem da ne volim Sunjica, ali isto tako sam nakon Belgije i Velsa rekao da je bio dobar i da je se popravio. Nemas obraza, nije ti repka na prvom mjestu, nego ti je na prvom mjestu Safet Susic i da ti dokazes da si u pravu, a da mi ostali pojma nemamo. Nekad si bio dobar forumas, ali si totalno otis'o zadnju godinu. Ni sam ne znas sta vise pises.calcio je napisao/la:Cartmane, postavljao si i ti isti taj video kada si kritikovao Bicakcica ili Sunjica, ne sjecam se tacno.![]()
@Stevie: Upravo sam tog lika spominjao i ranije u vezi ovih najostrijih Papetoljubaca. Safet Hirohito im je svetac.
Nemas pojma sta mi je na prvom mjestu. A o obrazu, priznajem da sam ponekad lupetao ali mislim da to nije ni blizu koliko su lupetali drugi, kakve su sve igrace gurali, neki od njih danas prikovani za klupe ili na tribinama, a neke ne mozes pronaci ni na transfermarktu. Ali danas glume neke strucnjake i prozivaju jer je Djuric dobro odigrao, eto to sto je danas dobro odigrao ce nam bas puno pomoci prije 4 mjeseca kada nije dobro igrao.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, Wilshere10 i 17 gostiju.