igra u subotu sa Prijedorom,pa u Srijedu kup sa Zrinjskim,a onda spektakl u subotu sa Borcemamarpustahija je napisao/la:ZELJO igra u srijedu uzvratni susret ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Danas nesto kontao koliki prostor Grbavica ima na istočnoj tribini pa kakav bih bio fazon da se postavi neki kiosk kao u duhanprometa i postavi se tamo negdje oko ulaza na jug ili blize tribini ubaci se kospa neki zaajebancija( a zabrani se onim da prodaju na utakmici) a udruzenje moze ubacit salove majce i neki rekvizita sto su za prodaju i samo radi prije utakmice i na poluvremnu utakmice i ti svi prihodi bi isli voljenom klubu i udruzenju navijaca . sta mislite
teško da ti iko ovdje ima odgovor na tako pitanje...Gluposti je napisao/la:Danas nesto kontao koliki prostor Grbavica ima na istočnoj tribini pa kakav bih bio fazon da se postavi neki kiosk kao u duhanprometa i postavi se tamo negdje oko ulaza na jug ili blize tribini ubaci se kospa neki zaajebancija( a zabrani se onim da prodaju na utakmici) a udruzenje moze ubacit salove majce i neki rekvizita sto su za prodaju i samo radi prije utakmice i na poluvremnu utakmice i ti svi prihodi bi isli voljenom klubu i udruzenju navijaca . sta mislite
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- ChelseaFann11
- Kontakt:
ma nista od toga..za koju sezonu istok se renovira!!ako odemo u europu a to je sigurno UEfA vrlo lako moze suspendovati grbavicu radi istocne tribine..ona se broji ko da je i nema...muXmania je napisao/la:teško da ti iko ovdje ima odgovor na tako pitanje...Gluposti je napisao/la:Danas nesto kontao koliki prostor Grbavica ima na istočnoj tribini pa kakav bih bio fazon da se postavi neki kiosk kao u duhanprometa i postavi se tamo negdje oko ulaza na jug ili blize tribini ubaci se kospa neki zaajebancija( a zabrani se onim da prodaju na utakmici) a udruzenje moze ubacit salove majce i neki rekvizita sto su za prodaju i samo radi prije utakmice i na poluvremnu utakmice i ti svi prihodi bi isli voljenom klubu i udruzenju navijaca . sta mislite
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
22:55 BHT sport 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nije istina...napisao sam ja kada je tacno...19TM87 je napisao/la:22:55 BHT sport
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Igrom mozemo biti zadovoljani jer smo imali pregrst sansi,jer da smo u prvih 15-ak min. dali gol bilo bi jedno 4,5-0, ja sam vise nezadovoljan zavrsnicom i efikasnoscu realiziranja sansi no nadam se da ce Brko i to dovesti ured... Sehin postupak na kraju utakmice govori dovoljno koliki je on Zeljovac i koliko igra srcem!! Seha svaka cast kralju!!! Meni je njegov postupak dovoljan pokazatelj da covjek igra srcem i to mi je dovoljno da vidim da izgara i da igra srcem pa i kad losije brani nije bitno jer kada igrac igra srcem nemas mu sta zamjeriti!!! Ibrahim Sehic jedan je od nas!!!Svi oni koji su ostali do proslavljanja pobjede sa igracima, znace o cemu govorim...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
http://www.bhrt.ba/lat/default.wbspSeyo_TM je napisao/la:Nije istina...napisao sam ja kada je tacno...19TM87 je napisao/la:22:55 BHT sport
ako oni grjese grjesim i ja
lozim te
Seyo_TM je napisao/la:22:55

Ima li Zeljo kakav svoj oficijalni shop rekvizita(salove,kape,dresovi,majice...)pa da sav prihod ide klubu?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Od 6. mjeseca ce se pregovarati sa buducim sponzorom oko toga...Devil je napisao/la:Ima li Zeljo kakav svoj oficijalni shop rekvizita(salove,kape,dresovi,majice...)pa da sav prihod ide klubu?
Seyo_TM je napisao/la:
lijepi strah
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Evo, valjda nisam pretjer'o.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!

Dobar Seyo dobar. Nisi daleko od realnosti hahahahaha...Seyo_TM je napisao/la:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
aaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjSeyo_TM je napisao/la:
stomak me zaboki od shege kad ovo vidjeh
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeli vrijeme da nas stigne onaj "zakon velikih brojeva" ali u negativnom smislu? Da, nakon 8 utakmica bez poraza u prvenstvu, sljedecu izgubimo ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.