Briše mu se 6 iz Chennaia, jer se izbacuje iz 18 najboljih
Po titulu u Morelosu, prošle godine uzeo Melzer, nije on ništa bolji
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Mislim da mu dvije pobjede neće biti dovoljne za TOP100. Međutim, to više nije upitno, trebaju nam veći ciljevi, jer taj će vrlo brzo biti ostvaren.suhakrpa je napisao/la:U Mexicu ocekujem barem dvije pobjede i konacno ulazak u TOP 100. Na RG mora upasti direktno i vidi se da je i on toga svjestan. Umjesto odmora uzeo je ovaj turnir jer je svaki bod sada vazan.
Malo je rec...shminka je napisao/la:Kakav teferič od dodjele pehara, ko da je u pitanju Wimbledon
Jedan od najboljih Challengera sigurno, po broju publike, i uopšte organizacijishminka je napisao/la:Kakav teferič od dodjele pehara, ko da je u pitanju Wimbledon
Igrao je finale ATP turnira i osvojio je samo 60 bodova više od Damira. Čelendžeri su čudo, samo kad se pravilno rasporede.esprit24 je napisao/la:Onaj Vani, Damirov katil iz Chenaia dodje na 107 mjesto zahvaljujuci finalu ATP turnira u Brazilumsm da ce Damir od ovog trenutka igrati samo bolje i bolje.ne treba ga pljuvati ako bi kojim slucajem ispao odmah u prvom kolu u Meksiku
HAHAHAHA koji si ti KRALJ,sto me nasmija sa tim svi se nadamo da necesForster je napisao/la:Mogla bi Laura da upotpuni nagradu![]()
Kaze da će se vratiti i sljedeće godine, svi se nadamo da nećeš
AHAHAHAHHAHAHAHAHA [youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji gdje nam je
Nije tu cijelu sedmicuVirtu4l je napisao/la:Ljudi moji gdje nam je
Trenutno korisnika/ca: NerminFatic i 2 gosta.