zaragoza je veliko ime ,momak je standardan,pruza odlicne partije,mlad...
vidim i djuric igra sve bolje,svaka mu cast

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ti samo o pljavom!Virtu4l je napisao/la:Naravno da ih je bilo, dok ne dođe pljavi i počne forumaše nazivati šljamom.Cartman je napisao/la:Neka momciluci, necemo opet.Bilo je solidnih diskusija zadnjih dana, nakon duzeg vremena.
vidicemo za sad nagadjamosolinas je napisao/la:bas me zanima razmislja li mesa uopste o hadjicu iz zaragoze..momak je zvijer.
zaragoza je veliko ime ,momak je standardan,pruza odlicne partije,mlad...
vidim i djuric igra sve bolje,svaka mu cast
Cocalic, Hajradinovic, Milicevic, Djuric, Martic, Zukanovic, Vrancic, Salatic. Njih je dosad gledao, a i njegovi pomocnici su zadnji vikend opet u Italiji bili.pinoglavi je napisao/la:Koga je sve od potencijalnih obisao i gledao uzivo?
Koja razlika u odnosu na govedinu prije njega.Goalgetter je napisao/la:Cocalic, Hajradinovic, Milicevic, Djuric, Martic, Zukanovic, Vrancic, Salatic. Njih je dosad gledao, a i njegovi pomocnici su zadnji vikend opet u Italiji bili.pinoglavi je napisao/la:Koga je sve od potencijalnih obisao i gledao uzivo?
Najavio i posjetu igracima u Ceskoj i Poljskoj ligi kad pocne sezona.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa nesto se spominjalo da je u kontaktu sa Arslanagicem. Ne znam jesu li i to slagali.Goalgetter je napisao/la:Cocalic, Hajradinovic, Milicevic, Djuric, Martic, Zukanovic, Vrancic, Salatic. Njih je dosad gledao, a i njegovi pomocnici su zadnji vikend opet u Italiji bili.pinoglavi je napisao/la:Koga je sve od potencijalnih obisao i gledao uzivo?
Jeste i sa njim je u kontaktu. Na Arslu sam zaboravio, iako ja sumnjam da ce on ubrzo odluku donijeti.dubrovnik je napisao/la:Pa nesto se spominjalo da je u kontaktu sa Arslanagicem. Ne znam jesu li i to slagali.Goalgetter je napisao/la:Cocalic, Hajradinovic, Milicevic, Djuric, Martic, Zukanovic, Vrancic, Salatic. Njih je dosad gledao, a i njegovi pomocnici su zadnji vikend opet u Italiji bili.pinoglavi je napisao/la:Koga je sve od potencijalnih obisao i gledao uzivo?
Jeste i sa njim je u kontaktu. Na Arslu sam zaboravio, iako ja sumnjam da ce on ubrzo odluku donijeti.Goalgetter je napisao/la:Pa nesto se spominjalo da je u kontaktu sa Arslanagicem. Ne znam jesu li i to slagali.dubrovnik je napisao/la:Cocalic, Hajradinovic, Milicevic, Djuric, Martic, Zukanovic, Vrancic, Salatic. Njih je dosad gledao, a i njegovi pomocnici su zadnji vikend opet u Italiji bili.Goalgetter je napisao/la:Koga je sve od potencijalnih obisao i gledao uzivo?
Kakav Susic daleko mu lijepa kuca. Ako je on postavljen standard nije uopce bilo tesko naci boljeg selektora. Tesko je ustvari onakvog lika i naci u danasnjem nogometu. Prosto je nevjerovatno da mi prodjosmo grupu sa njim. Ali ako pogledamo malo bolje i sjetimo se kako nas vile pronosase u Grckoj i Slovackoj imamo potvrdu one stare izreke da sto si ludji vise te sreca mazi. Dobro nas je ukopao jer radi njega se nismo u vrijeme kad to nije bio problem dodatno pojacali. Mislim na ono vrijeme kad je bilo jasno da idemo na SP. On nas je i tada uspio oslabiti. Kakav lik jedan jedini i neprevazidjeni. Svaka izjava za popiti saku Apaurina. Ali sve mu prosto samo da se vise nikad i nigdje ne pojavi u funkciji nogometnog trenera. A kako ga traze i nece.Cartman je napisao/la:Za sada svaka cast za posao. Evo i Djuric rekao da ga je Bazdarevic nazvao da vidi kako mu ide i to. Uporedimo to sa odnosom Susica prema igracima, gdje ih je ili javno prozivao ili totalno ignorisao. Sjetimo se izjave da prica samo sa kapitenom, znaci nije pricao ni sa reprezentativcima, a ne potencijalnim.
Bazdarevic je mnogo ozbiljniji i za sada sam pozitivno iznenadjen.
@dubrovnik nikakve vile nas u Grckoj pronosale nisu. Jesu u jednoj situaciju koja je plod Vranjeseve nesigurnosti dok smo mi stvorili priliku meca kada su oni spasavali sa gol linije. Mec je zavrsio 0-0 kao sto znas i odlicno smo stajali na terenu.dubrovnik je napisao/la:Kakav Susic daleko mu lijepa kuca. Ako je on postavljen standard nije uopce bilo tesko naci boljeg selektora. Tesko je ustvari onakvog lika i naci u danasnjem nogometu. Prosto je nevjerovatno da mi prodjosmo grupu sa njim. Ali ako pogledamo malo bolje i sjetimo se kako nas vile pronosase u Grckoj i Slovackoj imamo potvrdu one stare izreke da sto si ludji vise te sreca mazi. Dobro nas je ukopao jer radi njega se nismo u vrijeme kad to nije bio problem dodatno pojacali. Mislim na ono vrijeme kad je bilo jasno da idemo na SP. On nas je i tada uspio oslabiti. Kakav lik jedan jedini i neprevazidjeni. Svaka izjava za popiti saku Apaurina. Ali sve mu prosto samo da se vise nikad i nigdje ne pojavi u funkciji nogometnog trenera. A kako ga traze i nece.Cartman je napisao/la:Za sada svaka cast za posao. Evo i Djuric rekao da ga je Bazdarevic nazvao da vidi kako mu ide i to. Uporedimo to sa odnosom Susica prema igracima, gdje ih je ili javno prozivao ili totalno ignorisao. Sjetimo se izjave da prica samo sa kapitenom, znaci nije pricao ni sa reprezentativcima, a ne potencijalnim.
Bazdarevic je mnogo ozbiljniji i za sada sam pozitivno iznenadjen.
Onakav gol Begović nije nikad primio niti će primit, protiv Belgije, a cijelu utakmicu odlično branio i taj jedan šut što Begović skida zatvorenih očiju ulazi u gol. A protiv Kipra u sljedećih 20 susreta pobjedit ćemo 20 puta.Virtu4l je napisao/la:Pa da, vodimo se tom logikom, zašto da ne. U tom slučaju su Belgiju i Kipar vile pronosale. Ukoliko se neko ne slaže sa tim, onda imamo dvostruke aršine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.