Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

solinas
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la solinas » 16 feb 2015, 01:53

bas me zanima razmislja li mesa uopste o hadjicu iz zaragoze..momak je zvijer.
zaragoza je veliko ime ,momak je standardan,pruza odlicne partije,mlad...
vidim i djuric igra sve bolje,svaka mu cast :tokralju:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 feb 2015, 02:21

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Neka momciluci, necemo opet. :stop: Bilo je solidnih diskusija zadnjih dana, nakon duzeg vremena. :D
Naravno da ih je bilo, dok ne dođe pljavi i počne forumaše nazivati šljamom.
ti samo o pljavom!

uz adekvatan opis šljama ovog foruma, tj. vas, napisao sam nešto i vezano za temu, ali si ti očito prestao čitati nakon što sam spomenuo tvoj cijenjeni nick, tvoj životni identitet...

zatim si ti počeo raspravu u čisti offtopic, dakle da si htio, mogao si kenjati o mom komentaru o đuriću, potencijalnom reprezentativcu kojeg će naš novi selektor Meša 99 % uvrstiti na spisak, dati par statističkih podataka i povećati sebi današnji ego da možeš zaspati noćas, ali si se ti uhvatio mog komentara o forumskom šljamu, ponavljam pod forumski šljam mislim na vas, uređivače čobanovih zanoktica, a pogotovo tebe kao vođe turpijanja!

i da opet ne bude čisti offtopic, kako to voli beživotni virto, da se dotaknemo teme našeg selektora...
Lijepo je što Meša razmišlja o širokom spisku igrača koji uvijek mogu uletiti, ali ne znam baš koliko je pametno pomišljati vraćati neke igrače, spomenuo je Misimovića, Ibričić se sad opet uključio u neke šeme...
Mislim da je red za neke nove snage, iskustva imamo i u trenutnom sastavu :)
Utakmica protiv Austrije će mnogo pokazati, zaista, koliko je Meša osvježenje, kakve su to njegove taktičke zamisli i kako igrači reaguju na njih, onako na prvu, te da vidimo gdje smo sa kvalitetom trenutno, jer imam osjećaj da su neki igrači napredovali, a neki dobro nazadovali, tako da ćemo vjerovatno u narednom periodu imati neke malo drugačije oslonce u igri!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 16 feb 2015, 07:00

solinas je napisao/la:bas me zanima razmislja li mesa uopste o hadjicu iz zaragoze..momak je zvijer.
zaragoza je veliko ime ,momak je standardan,pruza odlicne partije,mlad...
vidim i djuric igra sve bolje,svaka mu cast :tokralju:
vidicemo za sad nagadjamo
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 feb 2015, 13:42

Koga je sve od potencijalnih obisao i gledao uzivo?
Nad tobom sunce najljepše sja

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2015, 13:47

pinoglavi je napisao/la:Koga je sve od potencijalnih obisao i gledao uzivo?
Cocalic, Hajradinovic, Milicevic, Djuric, Martic, Zukanovic, Vrancic, Salatic. Njih je dosad gledao, a i njegovi pomocnici su zadnji vikend opet u Italiji bili.

Najavio i posjetu igracima u Ceskoj i Poljskoj ligi kad pocne sezona.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

saransak
Kontakt:

Post Postao/la saransak » 16 feb 2015, 14:42

martića, zukana i đurića obavezno, ostalo kako mu volja!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 feb 2015, 15:23

Goalgetter je napisao/la:
Cocalic, Hajradinovic, Milicevic, Djuric, Martic, Zukanovic, Vrancic, Salatic. Njih je dosad gledao, a i njegovi pomocnici su zadnji vikend opet u Italiji bili.

Koja razlika u odnosu na govedinu prije njega. :tokralju:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 feb 2015, 15:26

Navijač reprezentacije dok je pratio rad Sušića
slika
Navijač reprezentacije dok prati rad Baždarevića
slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 feb 2015, 16:05

Pa nesto se spominjalo da je u kontaktu sa Arslanagicem. Ne znam jesu li i to slagali.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2015, 16:14

dubrovnik je napisao/la:

Pa nesto se spominjalo da je u kontaktu sa Arslanagicem. Ne znam jesu li i to slagali.
Jeste i sa njim je u kontaktu. Na Arslu sam zaboravio, iako ja sumnjam da ce on ubrzo odluku donijeti.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 feb 2015, 16:21

dubrovnik je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Koga je sve od potencijalnih obisao i gledao uzivo?

Jeste i sa njim je u kontaktu. Na Arslu sam zaboravio, iako ja sumnjam da ce on ubrzo odluku donijeti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]

Ja sam radi izjava Cvijana Milosevica uvjeren da ce Dino igrati za nas. Sve ostalo bi mi bilo nekako nevjerovatno. Posebno ako se momku obeca da ce biti pozvan.

pama
Kontakt:

Post Postao/la pama » 16 feb 2015, 16:22

Dobar Mesa ! Pametno radi,pojedini igraci do sada nisu ni imali konkurenciji i to je se trebalo promijeniti,ako zelis igrati pokazi da si bolji od mladih igraca. Mesin rad do sada se ni u kakvom kontekstu ne moze porediti sa Susicem,covjek sto je do sada uradio Susic nije za citav mandat,sto se tice organizacije,lik kako je izabran svaka vijest i njegov novi potez za mene je bilo pozitivno iskustvo!!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 16 feb 2015, 16:54

Bez obzira na evidentnu ažurnost selektora i njegovu posvećenost poslu, što je za svaku pohvalu, forma igrača je ono što trenutno najviše treba zabrinjavati i upravo zbog toga se nadam da će Meša prije svih uputiti pozive onima koji su nam potrebni na trenutno najdeficitarnijim pozicijama. Raduje me što vidim da Đurić polako iskazuje svoj talenat i što je još važnije da je trenutno u formi, pogotovo sada kada je Ibiševićeva katastrofalna a ni Džekina baš nije bajna, dakle novi napadač je jedan od prioriteta, baš kao i desni bek ako Mujdža ne počne dobivati veću minutažu, jer nažalost, koliko god taj momak bio kvalitet, forma trenutno nije na njegovoj strani. U svakom slučaju, do prve utakmice ima još više od mjesec dana, tako da još ima vremena da se neke stvari poprave i nadajmo se svi da će tako i biti. :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 feb 2015, 17:17

Bliže se kvale. Nastavak. Nismo baš u dobroj situaciji, ali stvarno bi bila šteta da ne odemo na EP. Bilo bi nas u Franskuskoj 20+ hiljada. Za sad Meša radi odličan posao, ovo izvan terena a vidjet ćemo kako će na terenu. Ali nije ni to toliko teško, samo postavi najbolje bez nekog eksperimentisanja bez bekova, krila, napdača itd.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 feb 2015, 17:19

Za sada svaka cast za posao. Evo i Djuric rekao da ga je Bazdarevic nazvao da vidi kako mu ide i to. Uporedimo to sa odnosom Susica prema igracima, gdje ih je ili javno prozivao ili totalno ignorisao. Sjetimo se izjave da prica samo sa kapitenom, znaci nije pricao ni sa reprezentativcima, a ne potencijalnim.

Bazdarevic je mnogo ozbiljniji i za sada sam pozitivno iznenadjen. :thumbup:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 feb 2015, 18:03

Cartman je napisao/la:Za sada svaka cast za posao. Evo i Djuric rekao da ga je Bazdarevic nazvao da vidi kako mu ide i to. Uporedimo to sa odnosom Susica prema igracima, gdje ih je ili javno prozivao ili totalno ignorisao. Sjetimo se izjave da prica samo sa kapitenom, znaci nije pricao ni sa reprezentativcima, a ne potencijalnim.

Kakav Susic daleko mu lijepa kuca. Ako je on postavljen standard nije uopce bilo tesko naci boljeg selektora. Tesko je ustvari onakvog lika i naci u danasnjem nogometu. Prosto je nevjerovatno da mi prodjosmo grupu sa njim. Ali ako pogledamo malo bolje i sjetimo se kako nas vile pronosase u Grckoj i Slovackoj imamo potvrdu one stare izreke da sto si ludji vise te sreca mazi. Dobro nas je ukopao jer radi njega se nismo u vrijeme kad to nije bio problem dodatno pojacali. Mislim na ono vrijeme kad je bilo jasno da idemo na SP. On nas je i tada uspio oslabiti. Kakav lik jedan jedini i neprevazidjeni. Svaka izjava za popiti saku Apaurina. Ali sve mu prosto samo da se vise nikad i nigdje ne pojavi u funkciji nogometnog trenera. A kako ga traze i nece.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2015, 18:05

dubrovnik je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Za sada svaka cast za posao. Evo i Djuric rekao da ga je Bazdarevic nazvao da vidi kako mu ide i to. Uporedimo to sa odnosom Susica prema igracima, gdje ih je ili javno prozivao ili totalno ignorisao. Sjetimo se izjave da prica samo sa kapitenom, znaci nije pricao ni sa reprezentativcima, a ne potencijalnim.

Kakav Susic daleko mu lijepa kuca. Ako je on postavljen standard nije uopce bilo tesko naci boljeg selektora. Tesko je ustvari onakvog lika i naci u danasnjem nogometu. Prosto je nevjerovatno da mi prodjosmo grupu sa njim. Ali ako pogledamo malo bolje i sjetimo se kako nas vile pronosase u Grckoj i Slovackoj imamo potvrdu one stare izreke da sto si ludji vise te sreca mazi. Dobro nas je ukopao jer radi njega se nismo u vrijeme kad to nije bio problem dodatno pojacali. Mislim na ono vrijeme kad je bilo jasno da idemo na SP. On nas je i tada uspio oslabiti. Kakav lik jedan jedini i neprevazidjeni. Svaka izjava za popiti saku Apaurina. Ali sve mu prosto samo da se vise nikad i nigdje ne pojavi u funkciji nogometnog trenera. A kako ga traze i nece.
@dubrovnik nikakve vile nas u Grckoj pronosale nisu. Jesu u jednoj situaciju koja je plod Vranjeseve nesigurnosti dok smo mi stvorili priliku meca kada su oni spasavali sa gol linije. Mec je zavrsio 0-0 kao sto znas i odlicno smo stajali na terenu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2015, 18:07

Pa da, vodimo se tom logikom, zašto da ne. U tom slučaju su Belgiju i Kipar vile pronosale. Ukoliko se neko ne slaže sa tim, onda imamo dvostruke aršine :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 feb 2015, 18:08

A Begović sta je branio Spaniulisu? To je čudesna šuma Jel?

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 feb 2015, 18:11

Virtu4l je napisao/la:Pa da, vodimo se tom logikom, zašto da ne. U tom slučaju su Belgiju i Kipar vile pronosale. Ukoliko se neko ne slaže sa tim, onda imamo dvostruke aršine :wave:
Onakav gol Begović nije nikad primio niti će primit, protiv Belgije, a cijelu utakmicu odlično branio i taj jedan šut što Begović skida zatvorenih očiju ulazi u gol. A protiv Kipra u sljedećih 20 susreta pobjedit ćemo 20 puta. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.