RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@jacksone
Realnost? O čemu ti to? Možda su skauti Arsenala potkupljivi kao u nas neki ljudi? Htio ti to ili ne priznati, ali bilo ko drugi, dolazak skauta Arsenala, nije samo uspjeh Veleža, nego najveći uspjeh BiH fudbala odavno. I o tome neću uopšte da razgovaram. Koliko puta treba ovde ponoviti, da nije dovoljno kupiti savez, sudije, prvenstvo ili neznam ja šta još, da neki svjetski dobro organizovani klub prepozna kvalitet. Oni od nas traže SAMO TALENT, a daljni rad na igraču, preuzimaju oni.
Amer Osmanagić, ( mada mrzim to reći, ali to svak zna da je vazno na ovim prostorima), bošnjak, bio je kapiten najjače omladinske škole na balkanu, ponosu Srbije, Partizanu. Naprimjer i Jovetiću. Mala stvar, zar ne ??? Razlika između njih, je malo sreća, pa samim tim kasnije, kvalitetni ljudi koji bi ih razvijali u igrače. Ne mogu ovi naši pokemoni napraviti svjetskog igrača, šta god ko mislio. Šta bi bio Džeko da je ostao ovde??? Vjerovatno, negdje u nekoj sarajevskoj kafani pratio teletekst sa slomljenom nogom u gipsu. E to bi ti bio Edin Džeko, da nije otišao, i počeo raditi sa pravim ljudima. A ono što sam ti podebljao u svom postu crvenom bojom, su riječi gospodina Primorca, desne ruke Arsena Wengera, iz najprofitabilnijeg kluba na svijetu. Možda samo voli Velež, pa hoće da pomogne..Hahahahha....Ne ide to tamo tako druže.
A što se tiče Čelika i tekme, raspitaj se tamo kod svojih, pa onda dođi na našu temu da galamiš.
Realnost? O čemu ti to? Možda su skauti Arsenala potkupljivi kao u nas neki ljudi? Htio ti to ili ne priznati, ali bilo ko drugi, dolazak skauta Arsenala, nije samo uspjeh Veleža, nego najveći uspjeh BiH fudbala odavno. I o tome neću uopšte da razgovaram. Koliko puta treba ovde ponoviti, da nije dovoljno kupiti savez, sudije, prvenstvo ili neznam ja šta još, da neki svjetski dobro organizovani klub prepozna kvalitet. Oni od nas traže SAMO TALENT, a daljni rad na igraču, preuzimaju oni.
Amer Osmanagić, ( mada mrzim to reći, ali to svak zna da je vazno na ovim prostorima), bošnjak, bio je kapiten najjače omladinske škole na balkanu, ponosu Srbije, Partizanu. Naprimjer i Jovetiću. Mala stvar, zar ne ??? Razlika između njih, je malo sreća, pa samim tim kasnije, kvalitetni ljudi koji bi ih razvijali u igrače. Ne mogu ovi naši pokemoni napraviti svjetskog igrača, šta god ko mislio. Šta bi bio Džeko da je ostao ovde??? Vjerovatno, negdje u nekoj sarajevskoj kafani pratio teletekst sa slomljenom nogom u gipsu. E to bi ti bio Edin Džeko, da nije otišao, i počeo raditi sa pravim ljudima. A ono što sam ti podebljao u svom postu crvenom bojom, su riječi gospodina Primorca, desne ruke Arsena Wengera, iz najprofitabilnijeg kluba na svijetu. Možda samo voli Velež, pa hoće da pomogne..Hahahahha....Ne ide to tamo tako druže.
A što se tiče Čelika i tekme, raspitaj se tamo kod svojih, pa onda dođi na našu temu da galamiš.
ADMINISTRATORI GDJE MI JE KOMENTAR.
Samo spominje procente o uspjehu igrača iz PL vani i o hrabrosti nekih da kažu da će igrač propasti a ne uspjeti.
Što mi se obrisa komentar kad je bez psovki i uvreda ????????
Ne kontam kriterije ovdje majke mi mile
Ovdje neko nije normalan.
Jeli ovo imaju štele čak i na forumima ili šta?? pa su neki privilegovani.
Samo spominje procente o uspjehu igrača iz PL vani i o hrabrosti nekih da kažu da će igrač propasti a ne uspjeti.
Što mi se obrisa komentar kad je bez psovki i uvreda ????????
Ne kontam kriterije ovdje majke mi mile
Jeli ovo imaju štele čak i na forumima ili šta?? pa su neki privilegovani.
- bilino polje
- Kontakt:
imate ekipu koja na gostovanju nece ni modricu pobijediti...........
samo celik ale samo celik ale
pa cista logika je da ce ici na posudbe jao lika sigurno ce odmah zaigrati u prvot timu arsenala cim ga dovedu ili bilo kog tima.....Phill Jackson je napisao/la:de mi molim te reci kako je to uspio u partizanu kad je bio na posudbama,,ne znam jel i jednu tekmu za prvi tim partizana odigro,,svako ima pravo na svoje misljenje,ti mislis da ce igrat u nekom ozbiljnom klubu,ja ne mislim,vrijeme ce pokazat ko je bio upravuammarc je napisao/la:nista ti to ne znaci burazeru...dzeko nije uspio u Zelji,pokazao se u Ceskoj,i eto ga sad jedan od najboljih na svijetu.Phill Jackson je napisao/la:znas li ti citat,vidis li onaj gore post od @vfc1922 u kojem se spominje interes arsenala,,malo realnosti ne bi skodilo,,zamisli sad ja kazem bayern trazi npr. purica,,a covjek nije uspio u ceskoj isto sto dzafic i osmanagic nisu u hrvatskoj i srbiji,,i kako onda ocekivat da igraju u jednom od 10 najboljih klubova svijeta
Osmanagic je uspio i u Patrizanu (nije mala stvar biti kapiten juniora),evo pokazuje se Velezu kao strasan igrac,i zasto ne ocekivati da ne ode u neki vrhunski klub?
Dzafic nije uspio u Cibaliji,ali drama igra u Velezu,i zasto i od njega ne ocekivati da ne ode u dobar klub?...i jos nesto: Osmanagic 21 god,dzafic 20 god
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Jesu li bar ti skauti imali sta vidjeti jucer i jesu li uopste bili ?
Ako se nevaram Dzafi i Osmanagicu izlazi ugovor na kraju ove sezone i opet i da odu negdje otici ce dzabaluka.
Ako se nevaram Dzafi i Osmanagicu izlazi ugovor na kraju ove sezone i opet i da odu negdje otici ce dzabaluka.
Igramo kuci sa njimabilino polje je napisao/la:imate ekipu koja na gostovanju nece ni modricu pobijediti...........
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
sve je to Osim upratio, ništa se ti ne sikiraj, možda im baš budu lijepo stajali plavi dresoviTNT je napisao/la:Jesu li bar ti skauti imali sta vidjeti jucer i jesu li uopste bili ?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Sretan Uskrs ! Sretan vaskrs !
@Bilino polje
Ne cuckaj, i ne dizi se prije vremena, ove godine bez ova 4 boda od Veleza, sad bi hladio Modricina jaja. A ti vidi kako si do njih dosao. Plakali ste jesenas kad ste dolazili, ekipa ti bila pred raspadanjem.
Kako sam cuo, ovi Wengerovci su dosli najvise zbog Ibrake. Na svakom treningu samo snimaju i nesto piskaraju o njegovim metodama i radu sa igracima. Mislim da su zapeli i za Mirzu. A opet, Mirza bi mogao u Benfiku kako sam cuo. Sve u svemu, valja dodati uz onu staru jos i nastavak
Nas snima RAI DUO, FIFA, a od danas i najjaci skauting na svijetu. Arsenalov. Pa stvarno mi ne pripadamo ovoj ligi nikako. Moramo poslati zahtjev za Engleski savez, a moze i u Bundesligu da se prikljucimo, ne bih se ljutio
Golemo ga juce zabi onaj Alicic
Neka, neka, to mi je extra drago.
@Bilino polje
Ne cuckaj, i ne dizi se prije vremena, ove godine bez ova 4 boda od Veleza, sad bi hladio Modricina jaja. A ti vidi kako si do njih dosao. Plakali ste jesenas kad ste dolazili, ekipa ti bila pred raspadanjem.
Kako sam cuo, ovi Wengerovci su dosli najvise zbog Ibrake. Na svakom treningu samo snimaju i nesto piskaraju o njegovim metodama i radu sa igracima. Mislim da su zapeli i za Mirzu. A opet, Mirza bi mogao u Benfiku kako sam cuo. Sve u svemu, valja dodati uz onu staru jos i nastavak
Nas snima RAI DUO, FIFA, a od danas i najjaci skauting na svijetu. Arsenalov. Pa stvarno mi ne pripadamo ovoj ligi nikako. Moramo poslati zahtjev za Engleski savez, a moze i u Bundesligu da se prikljucimo, ne bih se ljutio
Golemo ga juce zabi onaj Alicic
Sta je drugo bilo za ocekivati nego da prate Mirzu lik zabio tri gola u kvalifikacijama....solidno igra za velez po meni nije neka greska ako ga odvedu 
Red or Dead
- Crni gavran
- Kontakt:
Daj ba carina, ohladi, da vam nije Celika, sad bi hladili Ozrenova i Omladinceva jaja, godinama smo vam upravo mi guzove spasavali, tako da kad cujete samo rijec Celik treba da svi stanete mirnocarina je napisao/la:Sretan Uskrs ! Sretan vaskrs !
@Bilino polje
Kako sam cuo, ovi Wengerovci su dosli najvise zbog Ibrake. Na svakom treningu samo snimaju i nesto piskaraju o njegovim metodama i radu sa igracima. Mislim da su zapeli i za Mirzu. A opet, Mirza bi mogao u Benfiku kako sam cuo. Sve u svemu, valja dodati uz onu staru jos i nastavak![]()
Nas snima RAI DUO, FIFA, a od danas i najjaci skauting na svijetu. Arsenalov. Pa stvarno mi ne pripadamo ovoj ligi nikako. Moramo poslati zahtjev za Engleski savez, a moze i u Bundesligu da se prikljucimo, ne bih se ljutio![]()
Golemo ga juce zabi onaj AlicicNeka, neka, to mi je extra drago.
Da se prikljucite u Engleski savez ili u Bundes ligu
Realno, govoreci, nemate kvalitet, daleko je to od onog sto mislite, daleko ste vi od onog starog Veleza, nekoliko svjetlosnih godina.
Izvinjavam se realnim RA, nemam nista protiv Veleza, ali ovaj carina me je bas povukao za jezik.
Pozdrav iz Zenice!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
@crni gavran
Carina nikad nije nista rekla kontra o Celiku, za razliku od ovog Bilinog polja, na ciji sam se post i oslonio. Samo ga umirujem. A sto se tice ostatka komentara, izmedju tvog ili bilo cijeg sa ovog foruma i komentara scouta Arsenala, bio bih u najmanju ruku lud, kad bi tvoj uzimao i malo u obzir. Golemo je kad igras u selendri, u Vrapcicima, nemas nista a imas sve??? Kad pored velelepnih stadiona u BiH, bivsih, sadasnjih prvaka, scouting Arsenala dolazi u Vrapcice??? Bar presuti majstore, ako nemas namjeru da cestitas
@SenoRA
sigurno da je Mirza potencijal. Ima neosporan talent, osim toga, ulagalo se u njega, imao je uslove, mada eto, niko mu nikad i nije dao neku veliku priliku da zaigra za Velez, malo nekad ulazio pred kraj, cisto da osjeti igru. Vec je igrao u Portugalu, za Benficu, i zadovoljio je. A brate, meni, ovoliko srce kad cujem za takve stvari. U stvari, svi smo mi i uz Velez na neki nacin zbog tih stvari i nase djece.
Carina nikad nije nista rekla kontra o Celiku, za razliku od ovog Bilinog polja, na ciji sam se post i oslonio. Samo ga umirujem. A sto se tice ostatka komentara, izmedju tvog ili bilo cijeg sa ovog foruma i komentara scouta Arsenala, bio bih u najmanju ruku lud, kad bi tvoj uzimao i malo u obzir. Golemo je kad igras u selendri, u Vrapcicima, nemas nista a imas sve??? Kad pored velelepnih stadiona u BiH, bivsih, sadasnjih prvaka, scouting Arsenala dolazi u Vrapcice??? Bar presuti majstore, ako nemas namjeru da cestitas
@SenoRA
sigurno da je Mirza potencijal. Ima neosporan talent, osim toga, ulagalo se u njega, imao je uslove, mada eto, niko mu nikad i nije dao neku veliku priliku da zaigra za Velez, malo nekad ulazio pred kraj, cisto da osjeti igru. Vec je igrao u Portugalu, za Benficu, i zadovoljio je. A brate, meni, ovoliko srce kad cujem za takve stvari. U stvari, svi smo mi i uz Velez na neki nacin zbog tih stvari i nase djece.
- Morecambe
- Kontakt:
Ništa nije kao što je bilo cc
Ali me raduje da u inat svemu postojimo,borimo se koliko je moguce i stabilni smo na tablici lige.Ovo je ljudi BiH,budimo realni - ako se bilo kojem igracu ukaze prilika gledat ce da ode odavde ha ya
Mi smo vaši čuvari - samo naprijed Rođeni
Ali me raduje da u inat svemu postojimo,borimo se koliko je moguce i stabilni smo na tablici lige.Ovo je ljudi BiH,budimo realni - ako se bilo kojem igracu ukaze prilika gledat ce da ode odavde ha ya
Mi smo vaši čuvari - samo naprijed Rođeni
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- Crni gavran
- Kontakt:
@Carina,
U pravu si cestitam vam na dolasku tih skauta, ako ti to nesto znaci, mada ce za kokrektno cestitanje biti eventualna realizacija nekog transfera, kao sto je npr. odlazak Huseinovica iz Slobode TZ u Werder Bremen. Bio bih dusman bh fudbala kada vam ne bih pozelio da se tako nesto desi. Ali treba da dodje do toga
I neke nase juniore ( koji su ujedno i zvanicni prvaci drzave za sezonu 2009/2010), obilazili su razni skauti, npr. Smriko i Zahirovic su bili nadomak HSV ( na preporuku Sergeja Barbareza), Dedic i Bosnjak su trebali ici na probu Wolfsburg i nastuapati za njegov drugi tim, a Dilaver koji vam je juce zabio gol, bio je u kampu Olimpijacosa iz Atine prije 2-3 godine. Ali nista jos od nekog transfera.
Drago mi je da ima potencijala u nasoj drzavi. Ipak, mislim da se neko, da bi otisao vani, treba prvo ovdje dokazati. Eto pogledaj onog Handzica iz Sarajeva, bio jedan od najboljih napadaca lige sa 17 godina, otisao u Leh Poljska, sad nista od njega. Ipak ima u nasoj ligi kvaliteta, to je dokazalo Sarajevo prosle godine.
Ovaj tvoj zadnji post mi se dopada, ipak znaci mozemo razgovarati normalno ko ljudi. Pozz!
U pravu si cestitam vam na dolasku tih skauta, ako ti to nesto znaci, mada ce za kokrektno cestitanje biti eventualna realizacija nekog transfera, kao sto je npr. odlazak Huseinovica iz Slobode TZ u Werder Bremen. Bio bih dusman bh fudbala kada vam ne bih pozelio da se tako nesto desi. Ali treba da dodje do toga
I neke nase juniore ( koji su ujedno i zvanicni prvaci drzave za sezonu 2009/2010), obilazili su razni skauti, npr. Smriko i Zahirovic su bili nadomak HSV ( na preporuku Sergeja Barbareza), Dedic i Bosnjak su trebali ici na probu Wolfsburg i nastuapati za njegov drugi tim, a Dilaver koji vam je juce zabio gol, bio je u kampu Olimpijacosa iz Atine prije 2-3 godine. Ali nista jos od nekog transfera.
Drago mi je da ima potencijala u nasoj drzavi. Ipak, mislim da se neko, da bi otisao vani, treba prvo ovdje dokazati. Eto pogledaj onog Handzica iz Sarajeva, bio jedan od najboljih napadaca lige sa 17 godina, otisao u Leh Poljska, sad nista od njega. Ipak ima u nasoj ligi kvaliteta, to je dokazalo Sarajevo prosle godine.
Ovaj tvoj zadnji post mi se dopada, ipak znaci mozemo razgovarati normalno ko ljudi. Pozz!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
sad vas maznemo u Vrapčićima i u igri opet za prvo mjesto

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hehe, neka, neka, nek se igra. Nekako mi je uvijek drago kad dolazi Siroki. Uvijek odigrate dosta dobro. Ustvari ste i prva ekipa koja nam je otkinula bodove u Vrapcicima, a mi smo se "dostojanstveno" pomirili sa porazom, jedan navijac usao, i naravno, sta ocekivati od saveza, nego, suspendovan stadion.Kevin je napisao/la:sad vas maznemo u Vrapčićima i u igri opet za prvo mjesto![]()
Ozbiljno, budu dobre tekme, sjecam se samo Ercega
Nadam se dobroj utakmici, i naravno, novim bodovima
@crni gavran
Moj prvi post je bio upucen onom sto je peckao, tako se uvijek odnosim na nekoga ko dodje da pljuje po Velezu. Jedno je kad neko uputi kritiku, a drugo je pljuvanje. Naravno da nije skroz realan post, pogotovo za Englesku ligu....Sad ne bih ulazio u razgovor o prelascima igraca iz nase lige u neku jacu europsku, jer mislim da je to nemoguce. Nijedan nas igrac nije spreman ni znanjem, a pogotovo fizicki za neku ulogu u, recimo, Bundesligi. Kao sto neko iznad rece, nase je da im prodamo talent, a njihovo da ga razvijaju i da rade sa njim, jer mi niti mozemo, niti znamo, a niti imamo uslove za to. Volio bi da nije tako, ali mislim da ce se svako realan sloziti sa tim
Idemo rođeni Mostar gas gas!
Jaki smo ko kamen starog mosta

Jaki smo ko kamen starog mosta
Velež ima gol razliku +17 negdje piše, a negdje +14. A Čelik ima -1.
Bodovno su sve ekipe u PL tu negdje zbog domaćinskog tipa lige, ali se kvalitet ekipa može i ovako omjeriti.
Toliko o priči da je Čelik bolja ekipa od Veleža.
Bodovno su sve ekipe u PL tu negdje zbog domaćinskog tipa lige, ali se kvalitet ekipa može i ovako omjeriti.
Toliko o priči da je Čelik bolja ekipa od Veleža.
Ali valja napomenuti da Celika treba postovati u svakom slucaju. Sjetimo se samo utakmice lani, Celik-Orasje...Niko u Mostaru nije ni sumnjao da ce Celik dati bodove....Ne kazem da je samo igrao za Velez, ali opravdao je ono sto bar mi Mostarci cjenimo najvise na svijetu...Nema tih miliona i ciljeva koje neko moze platiti za bodove na domacem terenu...Malo koja ekipa se moze tim ponositi...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ma ja uopste nebi ni bio sretan da je Velez uzeo Celiku bodove.
Nebi ozbiljno.
Celik je odbio lovu da sacuva svoj obraz i Velezu pruzi priliku da se izbori za opstanak u ligi prosle godine.
Celik i Zvijezda su nas zaduzili i to se nesmije zaboravljati. Isto tako Zvijezdi kad gorilo pod nogama - ja nebi bio za to da im se uzimaju bodovi.
A ovo sve sada - valjate nevaljate u gostima - suplja prica raja. Sta ste mislili?
Da ce Velez nakon prosle godine stvarno svojski igrat i pokusat izbacit Celika u nizi rang takmicenja???
Nebi ozbiljno.
Celik je odbio lovu da sacuva svoj obraz i Velezu pruzi priliku da se izbori za opstanak u ligi prosle godine.
Celik i Zvijezda su nas zaduzili i to se nesmije zaboravljati. Isto tako Zvijezdi kad gorilo pod nogama - ja nebi bio za to da im se uzimaju bodovi.
A ovo sve sada - valjate nevaljate u gostima - suplja prica raja. Sta ste mislili?
Da ce Velez nakon prosle godine stvarno svojski igrat i pokusat izbacit Celika u nizi rang takmicenja???
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nikad mi lakse nije pao poraz kao ovaj protiv Celika, cak sto vise bilo mi je drago malo cudno al tako je...
ja nemogu zaboraviti ni proslu sezonu ni Celiku ni Zvijezdi, a Zenicanima ni neke prosle sezone
U Gradacac otici samo na izlet i pomoci ljudima jer u istim **** smo mi bili prosle sezone,a ljudi su pokazali obraz i da pare nekada nisu najvaznije.
ja nemogu zaboraviti ni proslu sezonu ni Celiku ni Zvijezdi, a Zenicanima ni neke prosle sezone
U Gradacac otici samo na izlet i pomoci ljudima jer u istim **** smo mi bili prosle sezone,a ljudi su pokazali obraz i da pare nekada nisu najvaznije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.