Sutra idu u Citluk i tamo nastavljaju sa pripremama. Sto se tice utakmica jedna ekipa ce igrati protiv Leotara a druga protiv Slobode. To je to, kratke crtice.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate pa ne mozes meni govoriti da pricam gluposti jer imam takvo misljenje,milion puta sam napisao sto je to tako ali ukratko opet...direktni krivac za par bodova + fulio je dosta suteva (oni koji se jos sjecaju znaju o cemu pricam,fulao je svaku utakmicu po 10 suteva i dao je 2 gola u 15 utakmica napominjem kao napadac) i kad ne moze zabiti doda,Bilbija je ofanzivniji i igrao je kao napadac a stojcev je vezni kako to mozes poreditimiden je napisao/la:Iskreno, prijavio sam se radi ove recenice. Dosta dugo pratim ovaj forum, tako da znam da ti ovo nije prvi ispad za Bilbiju. Nedavno si izjavio ''Brate niko nema nista protiv da ode Bilbija pa ja bi ga i djaba pustioMortemHz je napisao/la:Da i ovaj da gol,nije ima 4 godine![]()
ali eto ako moze da se zaradi 100K pa i to za uhar'' Nadam se da si svjestan kakvu si glupost napisao, jer je isti taj Bilbija prvi asistent za ovu polusezonu i imao 4 gola i 6 asistencija. Ako ga uporedimo sa Stojcevom(inace, moj najdrazi igrac trenutno u FKS), koji je za istu polusezonu imao 3 gola i 3 astitencije, šta misliš za koliko bi onda on otiša? Ili da li njega treba dzaba pustiti? Volio bi da mi kažeš konkretno šta imaš protiv Bilbije, jer je statistika definitivno na njegovoj strani?
S obzirom da mi je ovo prvi post, pozdravio bi sve redom
Brate ja se nadam da se ne vidimo u ovom evropskom takmičenju, nego onom drugom.MortemHz je napisao/la:Brate pa ne mozes meni govoriti da pricam gluposti jer imam takvo misljenje,milion puta sam napisao sto je to tako ali ukratko opet...direktni krivac za par bodova + fulio je dosta suteva (oni koji se jos sjecaju znaju o cemu pricam,fulao je svaku utakmicu po 10 suteva i dao je 2 gola u 15 utakmica napominjem kao napadac) i kad ne moze zabiti doda,Bilbija je ofanzivniji i igrao je kao napadac a stojcev je vezni kako to mozes poreditimiden je napisao/la:Iskreno, prijavio sam se radi ove recenice. Dosta dugo pratim ovaj forum, tako da znam da ti ovo nije prvi ispad za Bilbiju. Nedavno si izjavio ''Brate niko nema nista protiv da ode Bilbija pa ja bi ga i djaba pustioMortemHz je napisao/la:Da i ovaj da gol,nije ima 4 godine![]()
ali eto ako moze da se zaradi 100K pa i to za uhar'' Nadam se da si svjestan kakvu si glupost napisao, jer je isti taj Bilbija prvi asistent za ovu polusezonu i imao 4 gola i 6 asistencija. Ako ga uporedimo sa Stojcevom(inace, moj najdrazi igrac trenutno u FKS), koji je za istu polusezonu imao 3 gola i 3 astitencije, šta misliš za koliko bi onda on otiša? Ili da li njega treba dzaba pustiti? Volio bi da mi kažeš konkretno šta imaš protiv Bilbije, jer je statistika definitivno na njegovoj strani?
S obzirom da mi je ovo prvi post, pozdravio bi sve redomdrugo je sad,sad i ovaj igra iza napadaca a Stojcev je produktivniji pa jedno milion puta samo sto pegla puno loptu,ocito brzo zaboravljas sta je sve fulao momak ili nisi gledao par utakmica...pa ako hoces malo prelistaj forume,stranice ako nista da se prisjetis,jos jednom kazem nemam nista protiv momka ali dok ne pokaze nesto u igri(koju god poziciju da igra) i njega mozes uporedjivati sa Velkoskim...troduplo vise golova i otprilike 400% veca preciznost po sutevima je bila koliko se sjecam...budi mi pozdravljen
i vidimo se u
Razumijemo se. Samo da taj put ide preko CLMortemHz je napisao/la:Pa i ovo je tesko ostvarivo a ti bi Ligu prvaka, naravno ja sam mislio na grupne faze
![]()
Da je moj babo napisao ono gore što sam citirao, mislio bi to isto. Volio bi konacno da napišeš za koje je to bodove direktni krivac, osim za one iz Obarske. Kad smo vec kod tog penala, da li se možda sjecaš njegove reakcije nakon toga. E ta reakcija dovoljno govor, bar meni. Da, on jeste igrao napadaca, a Stojcev sredinu. Kada je Kodro došao vratio ga je tamo gdje mu odgovara, a to je bliže poziciji gdje Stojcev igra. Miloša je probao po desnoj strani, al kao što se vidjelo i kao što je izjavio u posljednjem intervju, to njemu ne leži. Ko je imalo pratio u21, zna o cemu pricam i koja je njegova pozicija. Baš kao i u Vojvodini i Borcu. To koliko mu trenutna pozicija odgovara, govori i njegova statistika, sviđalo se to nekom ili ne. Naravno, svi griješimo. ocekujem da mi napišeš za koje je to bodove KONKRETNO kriv, jer mi se cini da nismo gledali iste tekme. Mislim na one otkad je Kodro šef.MortemHz je napisao/la:Brate pa ne mozes meni govoriti da pricam gluposti jer imam takvo misljenje,milion puta sam napisao sto je to tako ali ukratko opet...direktni krivac za par bodova + fulio je dosta suteva (oni koji se jos sjecaju znaju o cemu pricam,fulao je svaku utakmicu po 10 suteva i dao je 2 gola u 15 utakmica napominjem kao napadac) i kad ne moze zabiti doda,Bilbija je ofanzivniji i igrao je kao napadac a stojcev je vezni kako to mozes poreditimiden je napisao/la:Iskreno, prijavio sam se radi ove recenice. Dosta dugo pratim ovaj forum, tako da znam da ti ovo nije prvi ispad za Bilbiju. Nedavno si izjavio ''Brate niko nema nista protiv da ode Bilbija pa ja bi ga i djaba pustioMortemHz je napisao/la:Da i ovaj da gol,nije ima 4 godine![]()
S obzirom da mi je ovo prvi post, pozdravio bi sve redomdrugo je sad,sad i ovaj igra iza napadaca a Stojcev je produktivniji pa jedno milion puta samo sto pegla puno loptu,ocito brzo zaboravljas sta je sve fulao momak ili nisi gledao par utakmica...pa ako hoces malo prelistaj forume,stranice ako nista da se prisjetis,jos jednom kazem nemam nista protiv momka ali dok ne pokaze nesto u igri(koju god poziciju da igra) i njega mozes uporedjivati sa Velkoskim...troduplo vise golova i otprilike 400% veca preciznost po sutevima je bila koliko se sjecam...budi mi pozdravljen
i vidimo se u
1.Nemam nista protiv njega,igrac kako se pokaze tako cu ga i gledati..MCMXLVI je napisao/la:@MortemHz, Vidi ovo ti se zadnji put obracujem sto se tice Nemanje. Ti ocigledno imas nesto protiv njega. Izgleda jos mu nisi oprostio za Veliku Obarsku, a zaboravljas koje skrivio penal na utakmicu. Ko je onda kriv za Travnik i Velez? Zaboravljas i to sta je sve uradio za klub posle toga. Ti izgleda uopste ne gledas fudbal na pravi nacin, nego ko bolje dribla i ko vise daje euro golove. Ako si bio na utakmici a vjerujem da jesi, zaboravio si i to sta je sve Stojcev promasio protiv Borusije na kosevu, imas snimak pa pogledaj. Pogotov onaj prvi sut kad je bio sam ispred golmana, i to kod rezultata 0-0. A da ne pricam sta je sve Velkoski promasio ove sezone. Ti ocigledno se pravis ili ne vidis, koji je on upravo veliki timski igrac. Takve kao ti sto nazivaju Bilbiju "krampa" je meni dovaljan dokaz. Hvala bogu pa nas je ovde vecina sto mislimo drugacije. Lijep pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, JavierBosnia, perodeformero i 78 gostiju.