https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... e=5553B968" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinMinjore je napisao/la:A kad bude 28.kolo i najava :
" A Plavi sa Grbavice u gradski derbi ulaze nakon 8 vezanih pobjeda"![]()
Pozdrav brateMauMau je napisao/la:Pozdrav plava braćo
o naprijed Željo do pobjedeChoks je napisao/la:Ja volim Želju za njega sve ..
Ne mora značiti, samo što bi nam put bio nešto teži. U prošloj godini zarađeno je 2.100.000 KM, a na redovne troškove 1.500.000 KM. Zamisli da je tih 600.000 što je otišlo na dugove potrošeno na ekipu i da je Oda od početka bio na klupi, sad bismo bili konkurentni za titulu. Kad se riješimo dugova i kad sav prihod budemo davali za ekipu, ponovo ćemo se vratiti u vrh.MATORI je napisao/la:Čitajući postove u zadnjih mjesec ili dva dana, došao sam do nekih zaključaka, odnosno oni se sami nameću, a to su:
- bez novog statuta odnosno ako isti ne bude usvojen desit će nam se isto kao u ovom jednom ratnom razgovoru (koji mi je neko prepričao) izmedju dva važna čovjeka, koji ći pokušati parafrazirati:
- Helem bila je neka (ratna) bitka na frontu negdje u srednjoj Bosni i predsjednik je po završetku iste zvao iz Sarajeva tog komandanta i pitao ga kako smo u toj bici prošli ?
Komandant mu je vojnički odgovorio "Predsjedniče "meščini" da smo ga p.p.šili"
Sjajno, samo što će nam u tom slučaju pojačanja i dalje biti, Kokot, Uzelac, i ostali ku.ci - palci, jer naša djeca ne mogu sve, ma koliko da su talentovani, perspektivni.......MauMau je napisao/la:Ne mora značiti, samo što bi nam put bio nešto teži. U prošloj godini zarađeno je 2.100.000 KM, a na redovne troškove 1.500.000 KM. Zamisli da je tih 600.000 što je otišlo na dugove potrošeno na ekipu i da je Oda od početka bio na klupi, sad bismo bili konkurentni za titulu. Kad se riješimo dugova i kad sav prihod budemo davali za ekipu, ponovo ćemo se vratiti u vrh.MATORI je napisao/la:Čitajući postove u zadnjih mjesec ili dva dana, došao sam do nekih zaključaka, odnosno oni se sami nameću, a to su:
- bez novog statuta odnosno ako isti ne bude usvojen desit će nam se isto kao u ovom jednom ratnom razgovoru (koji mi je neko prepričao) izmedju dva važna čovjeka, koji ći pokušati parafrazirati:
- Helem bila je neka (ratna) bitka na frontu negdje u srednjoj Bosni i predsjednik je po završetku iste zvao iz Sarajeva tog komandanta i pitao ga kako smo u toj bici prošli ?
Komandant mu je vojnički odgovorio "Predsjedniče "meščini" da smo ga p.p.šili"
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, mnon46, Pablo11 i 21 gost.