Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Pohvalno je zaista što navede duplisport da je Meša bio na sinoćnjoj Milanovoj utakmici, i nadati se da bi mogao dobiti poziv već za iduće okupljanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
SjeverniVjetar
Djuric ako nastavi ovako mora dobiti poziv,iako mislim da on nece donijeti nista novo u igu reprezentacije . I dalje smatram da je daleko losija verzija Dzeke. Protiv slabih reprezentacija, duo Dzeko-Ibisevic je ubojit , protiv jakih bi trebali igrati s jednim napadacem, a zna se ko je to.
U svakom slucaju, treci centarfor je neophodan, to bi trebao biti Djuric, a Mahmutovic kao opcija za krilne pozicije, sto bi cinilo 4 napadaca , plus Lulic i Visca kao krila-krilni napadaci...to bi bilo 6 igraca na krilnim i centralnim pozicijama napada.
Hajrovic definitivno nije u reprezentativnoj formi, a Hadzica treba pratiti , iako mislim da je tesko suditi o igracu iz druge lige.
U svakom slucaju, treci centarfor je neophodan, to bi trebao biti Djuric, a Mahmutovic kao opcija za krilne pozicije, sto bi cinilo 4 napadaca , plus Lulic i Visca kao krila-krilni napadaci...to bi bilo 6 igraca na krilnim i centralnim pozicijama napada.
Hajrovic definitivno nije u reprezentativnoj formi, a Hadzica treba pratiti , iako mislim da je tesko suditi o igracu iz druge lige.
Isao je gledati Salatica to smo svi vidjeli. Znaci rjesava poziciju DMa, evo kazu i Djurica gledao. Vuce na dobro sve sto radi ali ja cu pricekati sa pohvalama. Avdija mora ispasti on je bas totalna krampa. Ne znam sta se radi sa Marticem ako on ne zeli probati nekog od dvojca Susic ili Dilaver. Arslanagic i Tankovic to bi bili pravi zgoditci za buducnost. Volio bih da ih promuci forma dok ne potpisu zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva.
Niko vise ne spominje Dženisa Burnića
-
SjeverniVjetar
Ne spominje jer nije u kombinacaijama za prvi tim, mislim da je Klopp rekao da je jos premlad(?) da bude uvrsten, ali da vec iduce sezone racunaju na njega.pama je napisao/la:Niko vise ne spominje Dženisa Burnića
Dortmund nije u situaciji da eksperimentise, ali nije nemoguce da , ukoliko se stabilizuju, dobije sansu do kraja sezone. Nasi ce, naravno, cekati da zaigra za prvi tim, po mogucnosti da bude standardan, pa da se sjete da uopste postoji, njega bi vec sada trebalo ganjati, u kombinacijama za A selekciju.
Ima jos jedan malac, 11 mu je godina i treba i njega odmah zaganjati za A reprezentaciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
SjeverniVjetar
Da nije u Hajduku ?
Kakav glupav rezon iz 80-ih godina.Nije ni cudo da ste podrzavali Safeta.Sabinho je napisao/la:Ima jos jedan malac, 11 mu je godina i treba i njega odmah zaganjati za A reprezentaciju.
Fudbal se promijenio umnogome od tada,ekstra talenti dobijaju sansu sa 17 na najvecem nivou a sa 19,20 postaju zreli,formirani igraci,cesto najvaznije karike u svojim klubovima.
Naravno da je Burnic ekstra talenat i naravno da ga vec treba vrbovati,da pocne sredjivati papire.
Shvatite da Sven sa 23 nije vise talenat,igraci te dobi su formirani igraci.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 16 feb 2015, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto mislis da se govori o seniorima,da li si uopste upoznat sa ovim igracem i sta mu struka predvidjaSabinho je napisao/la:Ima jos jedan malac, 11 mu je godina i treba i njega odmah zaganjati za A reprezentaciju.
Druze,imaj u vidu da raspravljas sa ljudima kod kojih igrac mladji od 22 godine ne moze igrati za A reprezentaciju.pama je napisao/la:Zasto mislis da se govori o seniorima,da li si uopste upoznat sa ovim igracem i sta mu struka predvidjaSabinho je napisao/la:Ima jos jedan malac, 11 mu je godina i treba i njega odmah zaganjati za A reprezentaciju.
Pratio sam momka naravno, svaka mu cast. Ipak suludo je u ovom trenutku pricati o seniorima kao @povjetarac.pama je napisao/la:Zasto mislis da se govori o seniorima,da li si uopste upoznat sa ovim igracem i sta mu struka predvidjaSabinho je napisao/la:Ima jos jedan malac, 11 mu je godina i treba i njega odmah zaganjati za A reprezentaciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
SjeverniVjetar
Ma za njih postoje samo talenti iz Germania Sportagentur GmbHpama je napisao/la: Zasto mislis da se govori o seniorima,da li si uopste upoznat sa ovim igracem i sta mu struka predvidja
Po zakljucivanju Calcio je izgleda bliži rod obitelji Sušić. Pa do kad vise momciluko...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Znaci i Zec se polako dize, sto veca baza potencijalnih reprezentativaca znaci i bolji kvalitet reprezentacije.
Vedatore hvala za snimke, upratio sam da ih vrlo cesto postavljas.
Vedatore hvala za snimke, upratio sam da ih vrlo cesto postavljas.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ovaj mali je strasan potencijal. Ali bas strasan, ne znam sta bi trebalo uciniti da ga osiguramo. Da li on zeli u U21.pama je napisao/la:Niko vise ne spominje Dženisa Burnića
Ne znam koliko bi ga mogli pridobiti sa U21, ali bi sigurno mogli nekom kombinacijom A reprezentacije i U21, znaci gdje bi bio U21 reprezentativac ali bi zavisno od termina utakmica bio pozivan i za A reprezentaciju, barem prijateljske.dubrovnik je napisao/la:Ovaj mali je strasan potencijal. Ali bas strasan, ne znam sta bi trebalo uciniti da ga osiguramo. Da li on zeli u U21.pama je napisao/la:Niko vise ne spominje Dženisa Burnića
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ne znam neki dan mi je covjek rekao da se ovakav igrac ne radja cesto. Ovaj tip je u nogometu i nadam se da ima neko u BIH savezu ko to prati malo bolje. Bila je prica da je dolazio pratiti kadete u Belgiju i da mu niko od nasih nije prisao. Ne znam je li to istina, ali uvjek nam ostane Juka.Pivopija je napisao/la:Ne znam koliko bi ga mogli pridobiti sa U21, ali bi sigurno mogli nekom kombinacijom A reprezentacije i U21, znaci gdje bi bio U21 reprezentativac ali bi zavisno od termina utakmica bio pozivan i za A reprezentaciju, barem prijateljske.dubrovnik je napisao/la:Ovaj mali je strasan potencijal. Ali bas strasan, ne znam sta bi trebalo uciniti da ga osiguramo. Da li on zeli u U21.pama je napisao/la:Niko vise ne spominje Dženisa Burnića
- AndreWilliams
- Kontakt:
Zanam da je kontraverzna njegova odluka da zaigra za komsije i postane prvak Evrope do 19 god., ali smatram da je momak rijesenje za krilnu poziciju. Brz je i igra sa obe noge podjednako dobro. Novi kapiten Vojvodine sa 20 godina. Svijetla buducnost je pred njim i treba ga vratiti sto prije...[youtube][/youtube]
A po cemu bi ga uspjeli vratit ako je vec presao u Srbiju?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.