Da je moj babo napisao ono gore što sam citirao, mislio bi to isto. Volio bi konacno da napišeš za koje je to bodove direktni krivac, osim za one iz Obarske. Kad smo vec kod tog penala, da li se možda sjecaš njegove reakcije nakon toga. E ta reakcija dovoljno govor, bar meni. Da, on jeste igrao napadaca, a Stojcev sredinu. Kada je Kodro došao vratio ga je tamo gdje mu odgovara, a to je bliže poziciji gdje Stojcev igra. Miloša je probao po desnoj strani, al kao što se vidjelo i kao što je izjavio u posljednjem intervju, to njemu ne leži. Ko je imalo pratio u21, zna o cemu pricam i koja je njegova pozicija. Baš kao i u Vojvodini i Borcu. To koliko mu trenutna pozicija odgovara, govori i njegova statistika, sviđalo se to nekom ili ne. Naravno, svi griješimo. ocekujem da mi napišeš za koje je to bodove KONKRETNO kriv, jer mi se cini da nismo gledali iste tekme. Mislim na one otkad je Kodro šef.
@Zagor Naravno da nemaju razlog, jer je svima zacepio usta. Kao što vidiš, uvijek ima izuzetaka.[/quote]
Direktni krivac je zbog svih silnih fula i prilika,neko fuli 15 suteva u jednoj utakmici kao napadac i dobar je? ma strasan...Cuj svidjelo se nekom' ili ne statistika kad je katastrofalna osim asistencija ali eto mora nesto raditi po terenu...i ne postoji
Sarajevo 5 utakmica tj. otkad je Kodro trener kako si ti napisao !
Cuj svima zacepio usta,popravi mi dan

i ne brate fulio si,ti si izuzetak i u manjini si ali bas ono...ne znam otkud ti vadis neke stvari

ali hajde ima svakakvih likova koji su uvjereni u neke stvari kao ti pa da im 1000 stvari kazes ono ce po svom