Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
google prevoditelj,moze li prevoditi citavu stranicu koju otvorim ili samo dio teksta?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Može gore desno kod bookmarka imaš kliknut, samo ponudifilip13 je napisao/la:google prevoditelj,moze li prevoditi citavu stranicu koju otvorim ili samo dio teksta?

Re: Odg:
JoseMourinho je napisao/la:Može gore desno kod bookmarka imaš kliknut, samo ponudifilip13 je napisao/la:google prevoditelj,moze li prevoditi citavu stranicu koju otvorim ili samo dio teksta?
imam na jednom kompu to,sad vidjeh,ne i nadrugom,kako to nastimati?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Turn translate on or off
In the top right corner of the browser window, click the Chrome menu.
Select Settings.Click Show advanced settings.
In the "Languages" section, tick or untick the "Offer to translate pages that aren't in a language you read" tick box.
In the "Languages" section, tick or untick the "Offer to translate pages that aren't in a language you read" tick box.
JoseMourinho je napisao/la:Turn translate on or off
fercera samo na ovoj stranici,hvala,valjda ce fercerati i na ostalim
Moze li ps3 raditi na starijem Sony televizoru proizvodnja 2005. ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JoseMourinho
- Kontakt:
Da preko škart ulaza jer pretpostavljam nema hdmiPuma je napisao/la:Moze li ps3 raditi na starijem Sony televizoru proizvodnja 2005. ?

Vjerovatno da nema, TV mi je na vikendici pa ne mogu provjeriti, ali ako moze preko scarta kao i ranije verzije spleke onda super.JoseMourinho je napisao/la:Da preko škart ulaza jer pretpostavljam nema hdmiPuma je napisao/la:Moze li ps3 raditi na starijem Sony televizoru proizvodnja 2005. ?
Call the coroner!
Može, ali ti treba AV kabal (sa jedne strane ulaz za PS3, sa druge scart).
Slika kao kad si igrao PS2
Slika kao kad si igrao PS2

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Radim maturski u wordu i kad klinem space krene da ispisuje s desna na lijevo i onda haos se napravi
Ne mogu sadrzaj napisati jer kad stavim 1.2 Nesto...........................4 ovo nesto dodje na mjesto 4

Ne mogu sadrzaj napisati jer kad stavim 1.2 Nesto...........................4 ovo nesto dodje na mjesto 4

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sadržaj se napravi, ne redaju se tačkice 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma nebitno, banalni primjer.topnik1 je napisao/la:Sadržaj se napravi, ne redaju se tačkice
Uglavnom kad hocu da odmaknem neku rijec dobijem ovo: http://prntscr.com/65weby" onclick="window.open(this.href);return false; nakon 0 sam isao space

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
mozda si stavio ravnanje teksta da ti ide s desna na lijevo ..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja znam da se ovo dešava nekad kad kopiraš sadržaj sa interneta. A u Wordu nisam radio od četvrtog srednje 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A fakat bilo do toga, evo sad je relativno u redujasko_juve je napisao/la:mozda si stavio ravnanje teksta da ti ide s desna na lijevo ..

Hvala

- champions1921
Raja imam jedno pitanje.. Moze li se fifa 2015 igrati na ovoj konfiguraciji: cpu fx6100, graficka nvidia gigabyte gts450 1gb ddr5 oc i ram 8gb ddr3 1866mhz na 1280x720p rezoluciji???
BUDI ŽELJO !!!
Mislim da mozes i na slabijoj konf. igrati, al opet nisam siguran.
Mia San Mia
- OnlyUnited
- Kontakt:
champions1921 je napisao/la:Raja imam jedno pitanje.. Moze li se fifa 2015 igrati na ovoj konfiguraciji: cpu fx6100, graficka nvidia gigabyte gts450 1gb ddr5 oc i ram 8gb ddr3 1866mhz na 1280x720p rezoluciji???

Mozes. Ovo je neka preporucena konfiguracija, al' naravno da moze i na slabijom.
- Ed Woodward for Prime Minister !
možechampions1921 je napisao/la:Raja imam jedno pitanje.. Moze li se fifa 2015 igrati na ovoj konfiguraciji: cpu fx6100, graficka nvidia gigabyte gts450 1gb ddr5 oc i ram 8gb ddr3 1866mhz na 1280x720p rezoluciji???
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.