FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci mi placamo s dvije strane.Placamo policiju i agencije da obezbjeduju utakmicu, da se ne unose baklje.Onda placamo savezu sto policija ne radi svoj posao... Divno 

Ovo nema ni u Tanzaniji ,koja je to banda drotovska lopovska
Treba im cunu dati,nek nas ganjaju ko mi turke .

Treba im cunu dati,nek nas ganjaju ko mi turke .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Drug koga god sad da dovedu malo sta ce znaciti jer ce proci barem 5 utakmica dok dobije papire to eventualno pojacanje a nama su najbitnije prve tri-cetri utakmice.Trebali su dovesti igraca cim je tomo poceo zatezati sve oko dovodjenja igraca su uradili naopako.Sad iskreno ne moranu nikoga ni dovoditi ne znaci nam puno.Minjore je napisao/la:Ajde @super obraduj nas ako Boga znaš![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vala si upravu. Strpit se, nema druge..pile87 je napisao/la:Drug koga god sad da dovedu malo sta ce znaciti jer ce proci barem 5 utakmica dok dobije papire to eventualno pojacanje a nama su najbitnije prve tri-cetri utakmice.Trebali su dovesti igraca cim je tomo poceo zatezati sve oko dovodjenja igraca su uradili naopako.Sad iskreno ne moranu nikoga ni dovoditi ne znaci nam puno.Minjore je napisao/la:Ajde @super obraduj nas ako Boga znaš![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
strpljen spašenMinjore je napisao/la:Vala si upravu. Strpit se, nema druge..pile87 je napisao/la:Drug koga god sad da dovedu malo sta ce znaciti jer ce proci barem 5 utakmica dok dobije papire to eventualno pojacanje a nama su najbitnije prve tri-cetri utakmice.Trebali su dovesti igraca cim je tomo poceo zatezati sve oko dovodjenja igraca su uradili naopako.Sad iskreno ne moranu nikoga ni dovoditi ne znaci nam puno.Minjore je napisao/la:Ajde @super obraduj nas ako Boga znaš![]()

Svaki nam igrac znaci ali ako ce potpisati na 2 godine. Polusezona se ne igra 4 kola, niti bi znacilo da kad bi taj igrac igrao 4 kola, garancija bila da cemo pobjediti. Nego je problem sto je tesko naci igraca za duzi ugovor.
5 kola da dobije papire onda jos 5 da se uigra i eto ti haman kraj sezone. Onda je lakse na ljeto ganjati igraca hem je veci izbor hem je isplatljivije.Apsolutni promasaj su ljudi koji rade na dovodjenju igraca nemaju ni malo sluha za ono sto rade nemoj mi samo reci da nema ni veznjaka za 5000 jer ima koliko hoces samo nema nikog ko bi znao odgovarati za ono sto radi.OdaVeliki je napisao/la:Svaki nam igrac znaci ali ako ce potpisati na 2 godine. Polusezona se ne igra 4 kola, niti bi znacilo da kad bi taj igrac igrao 4 kola, garancija bila da cemo pobjediti. Nego je problem sto je tesko naci igraca za duzi ugovor.
Amar je znao da procjeni igrača, bilo je tu i fula al sa većinom je ubo, Hare nema pojma, i tu se vidi koliko nam na tom polju Amar ili neka strucna osoba fali..pile87 je napisao/la:5 kola da dobije papire onda jos 5 da se uigra i eto ti haman kraj sezone. Onda je lakse na ljeto ganjati igraca hem je veci izbor hem je isplatljivije.Apsolutni promasaj su ljudi koji rade na dovodjenju igraca nemaju ni malo sluha za ono sto rade nemoj mi samo reci da nema ni veznjaka za 5000 jer ima koliko hoces samo nema nikog ko bi znao odgovarati za ono sto radi.OdaVeliki je napisao/la:Svaki nam igrac znaci ali ako ce potpisati na 2 godine. Polusezona se ne igra 4 kola, niti bi znacilo da kad bi taj igrac igrao 4 kola, garancija bila da cemo pobjediti. Nego je problem sto je tesko naci igraca za duzi ugovor.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Zbog ovoga ja ne bih nikoga ni dovodiopile87 je napisao/la:5 kola da dobije papire onda jos 5 da se uigra i eto ti haman kraj sezone. Onda je lakse na ljeto ganjati igraca hem je veci izbor hem je isplatljivije.Apsolutni promasaj su ljudi koji rade na dovodjenju igraca nemaju ni malo sluha za ono sto rade nemoj mi samo reci da nema ni veznjaka za 5000 jer ima koliko hoces samo nema nikog ko bi znao odgovarati za ono sto radi.OdaVeliki je napisao/la:Svaki nam igrac znaci ali ako ce potpisati na 2 godine. Polusezona se ne igra 4 kola, niti bi znacilo da kad bi taj igrac igrao 4 kola, garancija bila da cemo pobjediti. Nego je problem sto je tesko naci igraca za duzi ugovor.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Ili Oda nema potreban autoritet pa ga ljudi zaduženi za pojačanja ne bendaju.. Uglavnom u nastavak sezone ulazimo slabiji a kad se samo sjetim optimističnih najava od prije nekih mjesec-mjesec i po..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
malo ipak pretjerujete. očito je da se zakasnilo i da ne znaju šta rade, ali papiri za vareu su ljetos završeni za tri sedmice, a u međuvremenu igrač valjda trenira sa ekipom. u najgorem od najgorih slučajeva, već 22. marta igra reprezentacija i opet se dvije sedmice ne igra. ne branim očiti diletantizam, samo mislim da je bolje da neko kvalitetan dođe i sad nego da ne dođe. nećemo mi ni izboriti ni ispustiti evropu u prva tri-četiri kola.
Prva 3-4 kola su jako bitna za nastavak s ostalim se slazem.ChWilla je napisao/la:malo ipak pretjerujete. očito je da se zakasnilo i da ne znaju šta rade, ali papiri za vareu su ljetos završeni za tri sedmice, a u međuvremenu igrač valjda trenira sa ekipom. u najgorem od najgorih slučajeva, već 22. marta igra reprezentacija i opet se dvije sedmice ne igra. ne branim očiti diletantizam, samo mislim da je bolje da neko kvalitetan dođe i sad nego da ne dođe. nećemo mi ni izboriti ni ispustiti evropu u prva tri-četiri kola.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne radi se o tome to su besplatni igraci i oni variraju negdje su bolji negdje gori ali fali neko sa mudima da donosi odluke.Hare je bio igrac sa mudima kao sportski direktor je kao curica.Bolan on bi trebao da ima neku inicijativu a on se ziv ne cuje.Na krajuu slucaju neuspjeha slomice se kola na Odi.
Slažem se, na kraju će Oda biti kriv za neuspjeh, a pogledajmo realno, vezni red nam se sastoji od Dade Sadikovića (ne može trenutno duela dobit), Hasanovića (izgubljen) i malog Amira, koji je najbolji od sve trojice, ali mu godine ne idu u prilog. Ako naši zaista misle da se s ovim veznjacima može izboriti Evropa, ja im čestitam.pile87 je napisao/la:Ne radi se o tome to su besplatni igraci i oni variraju negdje su bolji negdje gori ali fali neko sa mudima da donosi odluke.Hare je bio igrac sa mudima kao sportski direktor je kao curica.Bolan on bi trebao da ima neku inicijativu a on se ziv ne cuje.Na krajuu slucaju neuspjeha slomice se kola na Odi.
Po meni,malo smo nerealni u pogledu Harisa Alihodzica. Kritikujemo ga bez da malo sagledamo situaciju u kojoj se on nalazi.
Prvo,bilo ko da je dosao poslije Amara,imao bi problem kako naslijediti nekoga kao sto je Amar. Nekog sa takvim autoritetom,ugledom,rezultatima,znanjem,karizmom...Ne postoji osoba u ovoj drzavi koja ne bi imala taj problem.
Drugo,Harisova uloga je bitno reducirana u odnosu na Amarovu,a po odluci uprave kluba.Haris je prije svega tim menadzer,odnosno osoba koja je zaduzena za obezbjedjivanje uvjeta prvom timu za funkcionisanje(pripreme,treniranje,takmicenje,putovanja,smjestaji,organizacija utakmica,ugovaranje utakmica,papirologija vezana za igrace...).Osim navedenog,Haris ucestvuje u odlukama oko dolazaka-odlazaka igraca.Ali nikako samostalno ne odlucuje o tim stvarima.Sef struke iznese upravi svoje zelje,Haris bi trebao imati neki pregled situacije na trzistu,predloziti neki siri spisak upravi...Konacnu rijec ima predsjednik kluba.
Sljedeci,a moze se staviti i na prvo mjesto,problem su pare. Sve navedeno se mora staviti u kontekst finansija i tek onda odluciti.
Mislim da nije nimalo zahvalno biti sad i u Zelji,na Harisovom mjestu.
Prvo,bilo ko da je dosao poslije Amara,imao bi problem kako naslijediti nekoga kao sto je Amar. Nekog sa takvim autoritetom,ugledom,rezultatima,znanjem,karizmom...Ne postoji osoba u ovoj drzavi koja ne bi imala taj problem.
Drugo,Harisova uloga je bitno reducirana u odnosu na Amarovu,a po odluci uprave kluba.Haris je prije svega tim menadzer,odnosno osoba koja je zaduzena za obezbjedjivanje uvjeta prvom timu za funkcionisanje(pripreme,treniranje,takmicenje,putovanja,smjestaji,organizacija utakmica,ugovaranje utakmica,papirologija vezana za igrace...).Osim navedenog,Haris ucestvuje u odlukama oko dolazaka-odlazaka igraca.Ali nikako samostalno ne odlucuje o tim stvarima.Sef struke iznese upravi svoje zelje,Haris bi trebao imati neki pregled situacije na trzistu,predloziti neki siri spisak upravi...Konacnu rijec ima predsjednik kluba.
Sljedeci,a moze se staviti i na prvo mjesto,problem su pare. Sve navedeno se mora staviti u kontekst finansija i tek onda odluciti.
Mislim da nije nimalo zahvalno biti sad i u Zelji,na Harisovom mjestu.
Današnji sastav i nije tako los ali ko ce igrati u slučaju povrede ili suspenzije ja ne vidim sta se moze desiti da mi izborimo evropu
ko god odlučuje, minuta je do 12 da odluči. pa makar i da gonimo ovako.
Ja sam čuo da je Kokot danas krilo igrao, a Varea iza Baje. Imamo dovoljan broj krila, jedino nam fali taj vezni, jer tu uvijek bude povreda, suspenzija.
jesi to otišao u estradne umjetnike? pa da, neće niko smotati novčanicu za kameru ili za blokić.
ChWilla je napisao/la:jesi to otišao u estradne umjetnike? pa da, neće niko smotati novčanicu za kameru ili za blokić.

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, ritam21, zeljovolimte i 28 gostiju.