Gornik Z. - Korona K.
Da li obje ekipe daju gol?
Tip:DA
1.93 rez
Xanthi - Platanias
Broj gol. domaće ekipe u meču
Tip:[Xanthi] Više[0.5]
1.64
Ulog 0,26 €
Kvota: 3,17
Ev. dobitak: 0,82 €

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mislim da to lagano prolazi,vidim vec si odigrao.Nisam ti stigao ranije odgovoriti.Zvezda je u padu forme definitivno i ipak je ovo derbi i mislim da ce to lagano proci sa obzirom da je alternativni hendikep.uvijekuztebe1921 je napisao/la:A misljenje o ovom koliko je sigurno na veci ulog :ElvirRahimic je napisao/la:Crvena Zvezda - Cedevita
ABA liga
INFO:Za sad necu postaviti nijednog igraca ali cu vam dati nekoliko informacija koje ce vam sigurno dati neke ideje koga odigrati over a koga under a kasnije cu i ja da predlozim nesto konkretno.
Jenkinsova forma znatno raste u zadnje vrijeme, dobiva sve više minuta, pogotovo zbog ozljede Jovića i protiv Cedevite će sigurno igrati važnu ulogu. Jovićev nastup je neizvjestan, kao i Nemanje Dangubića koji je propustio utakmicu u Grčkoj.
To ponovo znači više minuta za Blažića, ali i Kalinića koji je možda najkonstantniji igrač Zvezde u zadnje vrijeme, iako je u Grčkoj imao jako puno grešaka. U ABA ligi on nosi momčad, u prvom porazu ove sezone prošli vikend kod Krke bio je jedan od najboljih i on je velika snaga Zvezde koja ove sezone još nije bila u ovakvoj situaciji da ima dva poraza zaredom.
Cedevita će u Beogradu sigurno igrati bez ozlijeđenog Roka Ukića i vjerojatno bez Marija Delaša, a mladi Lovro Mazalin je u SAD-u, gdje u sklopu NBA All-Star Weekenda sudjeluje u kampu "Košarka bez granica".
Prvi međusobni susret otišao je na stranu Zvezde. U čudnoj utakmicu u Zagrebu uspjeli su doći do pobjede u posljednjim trenucima. Kod Cedevite tada je dobar posao napravio Bilan, koji je odlično čuvao Marjanovića. Bilan je snažniji, a sada je tu i Barać, koji bi to također mogao napraviti. Velike probleme onda im je radio Blažić i njega će morati paziti u ovom susretu.
U dobroj formi kod Cedevite je prvenstveno Bilan koji se ističe u zadnjim utakmicama, Pilepića ruka sluša nešto lošije, ali povratkom Tomasa malo je rasterećeniji u šuterskom pogledu. Tomas je protiv Oktjabra vezao tri trice, malo podsjetio na najbolje dane i to je sigurno stvar koja veseli Repešu.
Cedevita putuje ipak opterećenija rezultatom, dok je Zvezda potpuno opuštena. Prvi međusobni ogled donio nam je utakmicu na preko 170 poena, ali sada sigurno nećemo gledati tako nešto.
Czv(-11.5) - Cedevita 2 wwin 1.5
Nekako mi je logicno ako vec nece biti previse poena i jer je cedeviti bitnija utakmica da nece biti tolika razlika ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odlicna analiza,ovo definitivno cijenim i pratim !suicidesquad je napisao/la:Klosterneunburg - Swans Gmunden kp1 (konacni pobjednik) 1,55
Klosterneunburg se pojacao. Doveli su Amerikanca Malik Cookea koji je igrao u Newcastleu gdje je imao prosjek od 19,3 poena po utakmici. Prije sat vremena na na FB stranici su objavili da je dobio radnu dozvolu i da ce igrati. Drugi razlog zbog kojeg igram ovaj par su izostanci kod gostujuce ekipe. Friedrich i Valentine nece sigurno igrati. Matthias Mayer i Billy McShepard koji postizu zajedno oko 20 poena u prosjeku su upitni zbog temperature. Dorian Green, glavni play ekipe, ima problema sa preponama i nije trenirao. On postize oko 13,7 poena u prosjeku. Richard Poiger ima problema sa ledjima. Ni on nije trenirao. On postize oko 11,3 poena u prosjeku. Mitchell Adiran se povrijedio na treningu. http://basketball.eurobasket.com/team/A ... unden/1382" onclick="window.open(this.href);return false;
Od prve petorke cak 4 igraca su upitna.
Izvor: http://www.basketswans.at/index.php?opt ... mid=300094" onclick="window.open(this.href);return false;
Kvota je u padu. Ja sam na ovo isao jako pa sta bude. Ako ne budu igrali navedeni igraci kec bi trebao sigurno doci. A ako i neki budu igrali ko zna koliko ce biti spremni. Vrijedi probati. Sretno
gundul je napisao/la:da probamo live![]()
Gornik Z. - Korona K.
Da li obje ekipe daju gol?
Tip:DA
1.93 rez
Xanthi - Platanias
Broj gol. domaće ekipe u meču
Tip:[Xanthi] Više[0.5]
1.64
Ulog 0,26 €
Kvota: 3,17
Ev. dobitak: 0,82 €
Klosterneunburg - Swans Gmunden 95:83suicidesquad je napisao/la:Klosterneunburg - Swans Gmunden kp1 (konacni pobjednik) 1,55
Klosterneunburg se pojacao. Doveli su Amerikanca Malik Cookea koji je igrao u Newcastleu gdje je imao prosjek od 19,3 poena po utakmici. Prije sat vremena na na FB stranici su objavili da je dobio radnu dozvolu i da ce igrati. Drugi razlog zbog kojeg igram ovaj par su izostanci kod gostujuce ekipe. Friedrich i Valentine nece sigurno igrati. Matthias Mayer i Billy McShepard koji postizu zajedno oko 20 poena u prosjeku su upitni zbog temperature. Dorian Green, glavni play ekipe, ima problema sa preponama i nije trenirao. On postize oko 13,7 poena u prosjeku. Richard Poiger ima problema sa ledjima. Ni on nije trenirao. On postize oko 11,3 poena u prosjeku. Mitchell Adiran se povrijedio na treningu. http://basketball.eurobasket.com/team/A ... unden/1382" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvor: http://www.basketswans.at/index.php?opt ... mid=300094" onclick="window.open(this.href);return false;
Kvota je u padu. Ja sam na ovo isao jako pa sta bude. Ako ne budu igrali navedeni igraci kec bi trebao sigurno doci. A ako i neki budu igrali ko zna koliko ce biti spremni. Vrijedi probati. Sretno
Pomoglo mi je majstore na dva tiketa, svaka čast.suicidesquad je napisao/la:Klosterneunburg - Swans Gmunden 95:83suicidesquad je napisao/la:Klosterneunburg - Swans Gmunden kp1 (konacni pobjednik) 1,55
Kvota je u padu. Ja sam na ovo isao jako pa sta bude. Ako ne budu igrali navedeni igraci kec bi trebao sigurno doci. A ako i neki budu igrali ko zna koliko ce biti spremni. Vrijedi probati. Sretno![]()
Nadam se da je nekom pomoglo
subcoccinela je napisao/la:Dukes Klosterneunburg-Basket Swans Gmunden (+3,5) 1 1,85 95:83
TENISKI PRIJEDLOZI 3/3 pogodjenaElvirRahimic je napisao/la:Teniski prijedlozi :
Kudla - Lacko - 1 1,60
Istomin (-h2,5) - Coric - 2 1,95 igram da Borna nece izgubiti 3 ili vise gemova razlike
Nieminen - Cecchinato - 1 1,45
još nam ovakvih trebasuicidesquad je napisao/la:Klosterneunburg - Swans Gmunden 95:83suicidesquad je napisao/la:Klosterneunburg - Swans Gmunden kp1 (konacni pobjednik) 1,55
Kvota je u padu. Ja sam na ovo isao jako pa sta bude. Ako ne budu igrali navedeni igraci kec bi trebao sigurno doci. A ako i neki budu igrali ko zna koliko ce biti spremni. Vrijedi probati. Sretno![]()
Nadam se da je nekom pomoglo
evo ih.topnik1 je napisao/la:Opet odlican tiket pratio na 5kmConsigliere je napisao/la:Monday Night Football... and basketball![]()
Preston- Man Utd (SP) 2 1.70 - United ne briljira, blago receno, ali mislim da bi bio luksuz ne uzeti ga po ovoj kvoti protiv treceligasa, posebno kad je FA Kup jedina nada gostima da ove sezone ipak dignu kantu
Crvena Zvezda- Cedevita (SP) 1 1.40 - ne pratim nesto specijalno ABA ligu, ali znam da je domaci teren ipak ogromna prednost u ovakvim susretima
Eibar- Elche gdg 1.60 - cijeli dan planiram igrati 2+ dok ne ugledah ovu kvotu na gol Elchea koja je po meni odlicna. Eibar je primio gol u zadnjih 10 utakmica kuci, zasto ne i veceras.
Brest- Nimes gdg 1.75 - slicno kao i gore... po kvoti bi se dalo zakljuciti da je Nimes zakucan za dno tabele, a ustvari je sasvim solidan ligas sa dobrim igrama u posljednje vrijeme, plus Brest je odigrao 120 minuta u Kupu neki dan
Jong Ajax- Roda 3+ 1.55 - ovo sam zadnje dodao, i skoro da mi je krivo. Previse sam lako pogadjao ova 3 gola u drugoj holandskoj u zadnje vrijeme, da me ne bi neki vec skinuo... Valjda nece ovaj
Na 4 i kusur, skoro 50
Svaka cast majstore, ispratio sam!Consigliere je napisao/la:Monday Night Football... and basketball![]()
Preston- Man Utd (SP) 2 1.70 - United ne briljira, blago receno, ali mislim da bi bio luksuz ne uzeti ga po ovoj kvoti protiv treceligasa, posebno kad je FA Kup jedina nada gostima da ove sezone ipak dignu kantu
Crvena Zvezda- Cedevita (SP) 1 1.40 - ne pratim nesto specijalno ABA ligu, ali znam da je domaci teren ipak ogromna prednost u ovakvim susretima
Eibar- Elche gdg 1.60 - cijeli dan planiram igrati 2+ dok ne ugledah ovu kvotu na gol Elchea koja je po meni odlicna. Eibar je primio gol u zadnjih 10 utakmica kuci, zasto ne i veceras.
Brest- Nimes gdg 1.75 - slicno kao i gore... po kvoti bi se dalo zakljuciti da je Nimes zakucan za dno tabele, a ustvari je sasvim solidan ligas sa dobrim igrama u posljednje vrijeme, plus Brest je odigrao 120 minuta u Kupu neki dan
Jong Ajax- Roda 3+ 1.55 - ovo sam zadnje dodao, i skoro da mi je krivo. Previse sam lako pogadjao ova 3 gola u drugoj holandskoj u zadnje vrijeme, da me ne bi neki vec skinuo... Valjda nece ovaj
Na 4 i kusur, skoro 50
Imas zivaca nema stagundul je napisao/la:tiket br.2
Ymer, Elias - Robredo, Tommy
Pobjednik meča
Tip:21,16
16.02. 22:50
Argentino Junin - Sionista de Parana
Konačni pobjednik, uključujući produžetke
Tip:11,14
17.02. 01:30
Belgrano - Nueva Chicago
(Nueva Chicago) bez primljenog gola?
Tip:Ne1,22
17.02. 01:10
Ulog:0,50 €
Kvota:1,61
Ev. dobitak:0,80 €
Hvala Unitedu ali i anonimcu iz Nimesa koji je zabio dok su igrali sa 10 igracaConsigliere je napisao/la:Monday Night Football... and basketball![]()
Na 4 i kusur, skoro 50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.