Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
znaci, boljih 11 nije ni mogao sastaviti...samo da je maldini aktivan...Mirza_Hordas je napisao/la:Villa birao najboljih 11: Moram i sebe staviti...
David Villa neupitni je prvotimac španjolske reprezentacije i igrač Valencije, a već nekoliko godina i jedan od najboljih napadača svijeta. Villa je za časopis FourFourTwo izabrao najbolju momčad, odnosno najbolje igrače protiv kojih je igrao i najdraže suigrače. Nije stavio ni jednog igrača Valencije, ali je, tri sunarodnjaka, i četiri igrača Barcelone, u 4-3-3 formaciji.
- Nema okljevanja kad je golman u pitanju, Casillas je najbolji golman na svijetu - rekao je Villa.
- Maldinija moram staviti zbog svega što je napravio u karijeri. Pepe je kompletan igrač, brz i iznimno je jak. S njim sam se najviše borio i protiv njega je najteže. Do njega je Rio koji mi se jako sviđa. Igrao sam protiv njega, ali i njegovih momčadi kada ga nije bilo u sastavu i moram reći da se primjeti razlika. Alves je na desnom beku, najbolji je u Primeri na tom mjestu i pun ga je teren.
David Villa nije puno razmišljao o veznom redu.
- S Xavijem je veliko zadovoljstvo igrati, on nikada ne gubi lopte. Uz njega je 'partner u zločinu', Iniesta, s kojim se savršeno nadopunjuje. Posljednji je Gerrard, a njega doista volim, na njega sam slab. Ima sve, kod njega me najviše muči što neznam da li ima jedno ili dva r u prezimenu.
I za kraj ostao je napad.
- Jel mogu staviti sebe? Pa zašto ne? Ne mogu složiti ovakvu momčad pa onda ne igrati njoj - uz smijeh je objašnjavao Villa za pa potom odabrao partnere u vrhu:
- Messi radi stvari koje nikad nisam vidio i trenutno je najbolji na svijetu, čak i ispred fenomena Cristiana Ronalda.
Casillas - Maldini, Pepe, Ferdinand, Alves - Gerrard, Iniesta, Xavi - Ronaldo, Villa, Messi.
Ti si jedan neopisivi bolid. Bitno je da bayern moze osvojit' audi cup.Saurman je napisao/la:moze osvojiti kad bi se gadjali lubenicama
Ma vi osvajate Ligu SampionaSaurman je napisao/la:a sta vi mozete osvojitividim sjajno pratite Barsu...
21 bod i nije puno,,,,
AMUNT VALENCIA!!!adnan_nanda je napisao/la:Valencia [3 - 0] Osasuna
47' [1 - 0] Joaquin
89' [2 - 0] D. Villa
90' [3 - 0] D. Villa (pen.)
bravo momci,AMUNT VALENCIA!!!
adnan_nanda je napisao/la:Valencia [3 - 0] Osasuna
47' [1 - 0] Joaquin
89' [2 - 0] D. Villa
Ovo je samo za primeru:Mirza_Hordas je napisao/la:svaka vam cast....haj nek mi neko iznese podatak u broju odigranih utakmica davida ville i koliko je zabio golova
fantastican ucinakadnan_nanda je napisao/la: Ovo je samo za primeru:
Odigrao utakmica-----27
Odigrao minuta-------2376
Broj golova------------20
Zuti kartoni------------3
Crveni kartoni-------- 0
Bravo momci,odlicno cilj je ispunjen mislim sada 99%adnan_nanda je napisao/la:Valencia [3 - 0] Osasuna
47' [1 - 0] Joaquin
89' [2 - 0] D. Villa
najbolji napadac na svijetu!!! nedavno sam imao raspravu u kojoj je druga strana izjavila da je villa napadac za male klubove, i kako bi u svakoj jacoj ekipi grijao klupu...ne znam zasto ga cijela evropa trazi, da grije klupu?? i s obzirom da je ta druga strana fanatik man uniteda, kaze da bi prije berbatov imao mjesto u prvoj postavi nego villa... e tu sam vec popizdio i zatjero drugu stranu i man utd u 3pm...i tako sam definitivno zamrzio man united...fuj...adnan_nanda je napisao/la:evo i sve ukupno![]()
Odigrao utakmica------43
Odigrao minuta--------3292
Broj golova-------------28
Zuti kartoni------------5
Crveni kartoni---------1
vecinom je u europa ligi ulazio sa klupe zadnjh desetak minuta pa je tu mozda malo pokvario prosjek u golovima al sve u svemu svaki navijac treba biti prezadovoljan njegovim ucinkom.
Valencia mali klubnajbolji napadac na svijetu!!! nedavno sam imao raspravu u kojoj je druga strana izjavila da je villa napadac za male klubove, i kako bi u svakoj jacoj ekipi grijao klupu...ne znam zasto ga cijela evropa trazi, da grije klupu?? i s obzirom da je ta druga strana fanatik man uniteda, kaze da bi prije berbatov imao mjesto u prvoj postavi nego villa... e tu sam vec popizdio i zatjero drugu stranu i man utd u 3pm...i tako sam definitivno zamrzio man united...fuj...
Taj ocito ne prati nogometjuzni vjetar! je napisao/la:Valencia mali klubnajbolji napadac na svijetu!!! nedavno sam imao raspravu u kojoj je druga strana izjavila da je villa napadac za male klubove, i kako bi u svakoj jacoj ekipi grijao klupu...ne znam zasto ga cijela evropa trazi, da grije klupu?? i s obzirom da je ta druga strana fanatik man uniteda, kaze da bi prije berbatov imao mjesto u prvoj postavi nego villa... e tu sam vec popizdio i zatjero drugu stranu i man utd u 3pm...i tako sam definitivno zamrzio man united...fuj...ko je taj fanatik
![]()
cestitke na pobjedi i plasmanu u ligu prvaka
Ja ocekujem da nam date 3 komada kao i Deportivu ali da primite kao i Osasuna 3juzni vjetar! je napisao/la:adile @kakva nego extra sa puno golovaocekujem da jedan vise zavrsi u vasoj mrezi
nebi me cudilo da tako zavrsi 3-3 jer su nam odbrane nedaj boze nikomAdi_Zepce je napisao/la:Ja ocekujem da nam date 3 komada kao i Deportivu ali da primite kao i Osasuna 3juzni vjetar! je napisao/la:adile @kakva nego extra sa puno golovaocekujem da jedan vise zavrsi u vasoj mrezi
neka bude 3:3![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.