Navijam za taj scenarij

DA MOZDA U HR[/quote]blizaqFCS je napisao/la:Arena dobila prava prenosa lige prvaka i europa lige do 2018 godine
Drago mi je pa je još neko primjetioAdmir_Sa je napisao/la:baš simpatična ova cura na areni što vodi pregled talijanske lige, dobro barata sa imenima igrača i klubova.
imal kakav fejsbuk, twiter, instangram
Ne znam za Hrvatsku, ali kod nas i u Srbiji jesu. Zajedno sa OBN-om (best pick srijedom).DA MOZDA U HRblizaqFCS je napisao/la:Arena dobila prava prenosa lige prvaka i europa lige do 2018 godine
I Copa i Sudamericana ostaju na Areni. Tu nema dileme.blizaqFCS je napisao/la:ONDA COPA LIBERTADORES I SUDAMERICANA IDU NA SK JER ZNAM DA JE LP U PITANJU AL NISAM BIO 100 % SIGURAN EVROPE ILI JUZNE AMERIKE A MLS TAKODJE BI MOGAO PRECI U CRVENO
imaš više detaljarambo16 je napisao/la:Drago mi je pa je još neko primjetioAdmir_Sa je napisao/la:baš simpatična ova cura na areni što vodi pregled talijanske lige, dobro barata sa imenima igrača i klubova.
imal kakav fejsbuk, twiter, instangram![]()
Al bila je kritična u početku.
Sada je već ušla u fazon
To ćeš morat sam upratit prilikom slijedećeg pregledaAdmir_Sa je napisao/la: imaš više detalja
zove se Dijana Čolović, al slabo šta ima na guglurambo16 je napisao/la:To ćeš morat sam upratit prilikom slijedećeg pregledaAdmir_Sa je napisao/la: imaš više detalja
Bude ime u ćošku na početku emisije
Zašto? Ovako imaš sigurnih 5 utakmica u svakom kolu. Da igrom slučaja završe na SK-u ili Areni, tipujem da to ne bi bio slučaj (uzmi u obzir kakve sve sportove prenose).Consigliere je napisao/la:Ja bi samo volio da neko uzme Bundesku retardiranom ES
Svakako su barem dvije neatraktivne od tih pet, tako da bi prezivio koji termin manje, posebno onaj kasni nedjeljom. Al, dvije najvece zamjerke: forsiranje prvaka u neatraktivnim utakmicama naustrb zanimljivih i rezultatski neizvjesnih tekmi i taj yebeni zvuk sa stadiona, odnosno nedostatak istog. Poslije utakmice pogledam pregled iste na brazilskom ESPN-u samo da malo osjetim atmosferu sa stadiona.Monolog je napisao/la:Zašto? Ovako imaš sigurnih 5 utakmica u svakom kolu. Da igrom slučaja završe na SK-u ili Areni, tipujem da to ne bi bio slučaj (uzmi u obzir kakve sve sportove prenose).Consigliere je napisao/la:Ja bi samo volio da neko uzme Bundesku retardiranom ES
Druga stvar je izbor utakmica i užasni komentatori.
Spucala je na neku drugu televiziju ja mislim.BluesForever je napisao/la:Dragana![]()
![]()
, zašto je više nema na SK.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.