Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
FA7 terminator 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sacchi

Najjače je da, gotovo uvijek, nakon ovih bedastih izjava, slijedi ''ja nisam rasist, ali...''
...ali sam i ksenofob!
Strašno je da ovakve izjave dolaze od viđenijih ljudi u italijanskom nogometu, nakon predsjednika, evo sad i ikona loptanja i jedan od najvećih u historiji.
...ali sam i ksenofob!
Strašno je da ovakve izjave dolaze od viđenijih ljudi u italijanskom nogometu, nakon predsjednika, evo sad i ikona loptanja i jedan od najvećih u historiji.
šta drugo očekivat' od Milaniste

Chinaglia je napisao/la:šta drugo očekivat' od Milaniste![]()
Haaa sta bi
A sta ste svi zapeli za tu izjavu, i svi je krivo shvatate.
Upravu je covjek, ako se ovako nastavi italijani ce izgubiti svoj identitet, pa ce postati k'o francuzi, sve crno da crnje ne moze biti
Covjek tezi ka tome da repka bude sastavljena od Italijana a ne ''uvozni'' Italijana, i ja licno ne vidim neki problem u njegovoj izjavi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Bilo bi interesantno cuti kako bi reagovali da u beha repki imas 8 crnaca. 
Normalan insan mora zapet' za ovakvu izjavu i normalan insan je shvata onako kako se treba shvatiti. Rasistička izjava koja šteti nogometu u Italiji i vrijeđa crne ljude u Italiji a i šire. Dotični gospodin mora biti kažnjen. Ti ako misliš da je ovo uredu onda uzmi knjigu u ruke i educiraj se malo.milanist je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:šta drugo očekivat' od Milaniste![]()
Haaa sta bi![]()
Upravu je covjek, ako se ovako nastavi italijani ce izgubiti svoj identitet, pa ce postati k'o francuzi, sve crno da crnje ne moze biti![]()
Covjek tezi ka tome da repka bude sastavljena od Italijana a ne ''uvozni'' Italijana, i ja licno ne vidim neki problem u njegovoj izjavi
Jel ti ovo ozbiljno??milanist je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:šta drugo očekivat' od Milaniste![]()
Haaa sta bi![]()
Upravu je covjek, ako se ovako nastavi italijani ce izgubiti svoj identitet, pa ce postati k'o francuzi, sve crno da crnje ne moze biti![]()
A da pocnes malo citati izjave kako treba i shvatati onako kako je covjek zelio reci vidio bi da grijesis.Normalan insan mora zapet' za ovakvu izjavu i normalan insan je shvata onako kako se treba shvatiti. Rasistička izjava koja šteti nogometu u Italiji i vrijeđa crne ljude u Italiji a i šire. Dotični gospodin mora biti kažnjen. Ti ako misliš da je ovo uredu onda uzmi knjigu u ruke i educiraj se malo.
Ako imamo razlicita misljenja i stavove ne daje ti za pravo da tako reagujes.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Razumio bi' ga ja da se drugačije izrazio ali nije što nas dovodi do toga kao što ti kažeš:"da pocnes malo citati izjave kako treba i shvatati onako kako je covjek zelio reci vidio bi da grijesis." da možemo pretpostavljati šta je želio reći ali nije. Nije se izrazio kako treba a čovjek sa njegovom reputacijom bi barem to morao znatimilanist je napisao/la:A da pocnes malo citati izjave kako treba i shvatati onako kako je covjek zelio reci vidio bi da grijesis.Normalan insan mora zapet' za ovakvu izjavu i normalan insan je shvata onako kako se treba shvatiti. Rasistička izjava koja šteti nogometu u Italiji i vrijeđa crne ljude u Italiji a i šire. Dotični gospodin mora biti kažnjen. Ti ako misliš da je ovo uredu onda uzmi knjigu u ruke i educiraj se malo.
Ako imamo razlicita misljenja i stavove ne daje ti za pravo da tako reagujes.
E jbg sad cemo traziti svaku sitnicu koja odudara od onoga stvarnog sto je zelio reci. Razumijem covjeka sto je htio reci, i to je ono zbog cega sam rekao da ne vidim nista lose u njegovoj izjavi, pri tome znajuci da nije imao nikakvu namjeru nekoga uvrijeditiniti povrijediti, uostalom to je na pocetku i rekao da se izjava ne bi krivo prenijela.
Da li je bilo fino gledati recimo reprezentacija Katara na nedavno zavrsenom rukometnom prevenstvu, sve sami stranci i par domaci igraca, naravno da nije ? To i Arrigo ne zeli da se desi Italijanima i ja ne vidim neki zesci problem tu.
Kao sto neko rece iznad, zamisli BH repku sa 8 ''domacih'' crnaca, kako bi tek ona mi reagovali
poznavajuci mentalitet nas balkanaca, ne bi im bio u kozi, tako da je ovo i vise negodobro
Da li je bilo fino gledati recimo reprezentacija Katara na nedavno zavrsenom rukometnom prevenstvu, sve sami stranci i par domaci igraca, naravno da nije ? To i Arrigo ne zeli da se desi Italijanima i ja ne vidim neki zesci problem tu.
Kao sto neko rece iznad, zamisli BH repku sa 8 ''domacih'' crnaca, kako bi tek ona mi reagovali
Ma dobro drug ali što mi znamo. Možda je fakat rasista
U Njemačkoj igra dosta igrača koji su porijeklom iz drugih država. To je samo jedan primjer i ne mogu naći nijedan članak gdje neko od rukovodećih ljudi Njemačkog saveza takvo nešto spominje. Nije više ni bitno, nemoj se ti meni ljutit' ako sam te uvrijedio, halali, oprosti (:
ne smetaju im Camoranesi, Osvaldo, Motta, Icardi, Vasquez i ostali, ali smetaju tamnoputi ljudi (koji su vecinom rodjenjem iz Italije)
klasicni rasista
klasicni rasista
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nije ba rasista, samo mu smetaju ljudi druge boje koze.VelaHavle je napisao/la:Ma dobro drug ali što mi znamo. Možda je fakat rasista![]()
Sissoko je napisao/la:Nije ba rasista, samo mu smetaju ljudi druge boje koze.VelaHavle je napisao/la:Ma dobro drug ali što mi znamo. Možda je fakat rasista![]()
ma nista, sve je uredu care.VelaHavle je napisao/la:Ma dobro drug ali što mi znamo. Možda je fakat rasistaU Njemačkoj igra dosta igrača koji su porijeklom iz drugih država. To je samo jedan primjer i ne mogu naći nijedan članak gdje neko od rukovodećih ljudi Njemačkog saveza takvo nešto spominje. Nije više ni bitno, nemoj se ti meni ljutit' ako sam te uvrijedio, halali, oprosti (:
Covjek je govorio uglavnom za mladje narastaje od tih pomenuti, od onih klinaca koji ce sutra ciniti kostur Italijana, i izrazio bojaznost i zabrinutost da je tu veoma mali broj ''pravi'' Italijanane smetaju im Camoranesi, Osvaldo, Motta, Icardi, Vasquez i ostali, ali smetaju tamnoputi ljudi (koji su vecinom rodjenjem iz Italije)
klasicni rasista
Da ne duljimo dzaba sa ovim vise, ionako odosmo u off
Ja nikada ne bi bio protiv da za reprezentaciju BiH nastupaju crni igrači koji imaju kvalitet za prvih 11. Zašto da ne 
treba mrzit' samo crnce i rasisteVelaHavle je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Nije ba rasista, samo mu smetaju ljudi druge boje koze.VelaHavle je napisao/la:Ma dobro drug ali što mi znamo. Možda je fakat rasista![]()
Treba mrzit samo židove i rasisteChinaglia je napisao/la:treba mrzit' samo crnce i rasiste
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.