Orton je napisao/la:Nije MUP napravio cjenovnik.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesi ti drot? Šta ih braniš više?!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Orton je napisao/la:Nije MUP napravio cjenovnik.
Možda nije njihova krivica ali jest njihov bezobrazluk, zamisli imašm neki kvar u kući, nešto oko vode, zovneš vodoinstalatera, dođe lik, poplavi ti kuću ali ti ipak naplati svoj 'posao' koji nije ni uradio.Orton je napisao/la:Nisam drot al ne treba ko krava kroz kukuruz.
Prije nego sto pocnes nekog napadat u ovom slucaju MuP prvo vidis jel to uopste njihova krivica
Orton je napisao/la:To je opet drugi par cipela.
Valjda znas ko donosi zakon na kantonalnom nivou.
Zakon je takav kakav jeste,los i nepovoljan po sportake kolektive i dok je takav ne preostaje nista nego ih placat.
Za nadati se da se sta uradi ali sumnjam da ce oprostiti ukupno skoro milion duga
Pa sta i da jest drot,svi ste face ispod tih nickova,pa kunete ljude i sta ja znam. Zamisli derbi bez drotova?? Tu se ne bi znalo ko koga yebe. Nije bilo murije protiv sirokog pa mal ne pade mrtva glavaDrustveniParazit je napisao/la:Orton je napisao/la:Nije MUP napravio cjenovnik.
Jesi ti drot? Šta ih braniš više?!
Budi ti siguran u sta god zelis prijatelju,ne mogu ti zabraniti da mislis.joker90 je napisao/la:Ortone da si okusio kako nasa policija dijeli pravdu kao neki od nas ovdje ne bi ih branio ovako. I ja sam siguran da radis u policiji jer ih branis ko najmilije. Svakom navijacu se gade, gadili su nam se i prije ovoga i gadit ce i u buduce!
Trenutno korisnika/ca: Badgley, misstianopenaldo i 39 gostiju.