Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nije bila greska sto sam ovo ispratio sa 5 km,ovo je drugi put da te pratim i oba puta proslo,idemo care i po 3 putConsigliere je napisao/la:Hvala Unitedu ali i anonimcu iz Nimesa koji je zabio dok su igrali sa 10 igracaConsigliere je napisao/la:Monday Night Football... and basketball![]()
Preston- Man Utd (SP) 2 1.70 - United ne briljira, blago receno, ali mislim da bi bio luksuz ne uzeti ga po ovoj kvoti protiv treceligasa, posebno kad je FA Kup jedina nada gostima da ove sezone ipak dignu kantu
Crvena Zvezda- Cedevita (SP) 1 1.40 - ne pratim nesto specijalno ABA ligu, ali znam da je domaci teren ipak ogromna prednost u ovakvim susretima
Eibar- Elche gdg 1.60 - cijeli dan planiram igrati 2+ dok ne ugledah ovu kvotu na gol Elchea koja je po meni odlicna. Eibar je primio gol u zadnjih 10 utakmica kuci, zasto ne i veceras.
Brest- Nimes gdg 1.75 - slicno kao i gore... po kvoti bi se dalo zakljuciti da je Nimes zakucan za dno tabele, a ustvari je sasvim solidan ligas sa dobrim igrama u posljednje vrijeme, plus Brest je odigrao 120 minuta u Kupu neki dan
Jong Ajax- Roda 3+ 1.55 - ovo sam zadnje dodao, i skoro da mi je krivo. Previse sam lako pogadjao ova 3 gola u drugoj holandskoj u zadnje vrijeme, da me ne bi neki vec skinuo... Valjda nece ovaj
Na 4 i kusur, skoro 50![]()
Hvala svima na cestitkama, a onima koji su ispratili- pa cestitke...
hahaha brate moj ,na dobit od 600kn uzimaju mi 50kn pa sad ti vidi je li se isplati igrat u hrvatskim kladionicama, samo bet365...dok ne potrosim ovo sa racuna igram u SS-u,tek sam se probudija sad cu vidit sta ima za danasLiverpoolREDS je napisao/la:Daj ti nama za vikkend tikete sto si proso tako ili za danas pa da te ko isprati,lahko je tebi hrvatska u EU a ovdje sve fukara do fukare
druze sve to stoji ali augsburg je 15 bodova od playoffa i nemaju oni sta tu trazit,vise se wolfsburg bori za ostanak i sto bolju poziciju u playoffu,ali golovi stojefixator je napisao/la:KLOTEN – RAPPERSWIL 1 @ 1.60
kloten se bori za playoff, fali im 6 bodova da uhvate PO, igraju protiv najgore ekipe u ligi i mislim da ce uzeti ovo, plus izgubili su nedavno u finallu kupa, te se sad mogu skoncentrisati na playoff, Raperswill u gostima omjer 4-19.
H2H
01.03.14. RAPPERSWIL – KLOTEN 1:4
04.10.14. KLOTEN – RAPPERSWIL 3:2
01.11.14. RAPPERSWIL – KLOTEN 2:3(pen.)
22.11.14. KLOTEN – RAPPERSWIL 4:1
04.01.15. RAPPERSWIL – KLOTEN 2:3
WOLFSBURG – AUGSBURGER OVER 4.5 @ 1.50
Domacini rastereceni za playoff, imaju prosjek golova 5.9 po utakmici te su po efikasnosti 7. tm u ligi.Gosti se bore za playoff imaju dobar prosjek 6.3 gola po meču i druga su najefikasnija ekipa lige.
H2H
28.12.13. WOLFSBURG – AUGSBURGER 3:5
26.01.14. AUGSBURGER – WOLFSBURG 1:4
24.10.14. AUGSBURGER – WOLFSBURG 5:4(prod.)
07.12.14. WOLFSBURG – AUGSBURGER 5:4(prod.)
06.01.15. AUGSBURGER – WOLFSBURG 2:3
moram se malo skloniti od fudbala iako cu na neki mali ulog (5 km) veceras puci:
Chelsea @ 2.75
Bayern @ 1.40
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.