FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2015, 14:41

boccaccio je napisao/la:

Da li se moze onda reci da smo zavrsili sa dovodjenjem igraca , ili jos postoje neki konkretni razgovori sa potencijalnim pojacanjima ? Kako nasi u upravi uopste razmisljaju po tom pitanju i da li su po vasim saznanjima oni zadovoljni uradjenim po pitanju ove transfer politike? Bez obzira sto je vec totalno kasno i po pitanju uklapanja u ekipu i sto je kraj priprema, da li oni uopste pokusavaju da dovedu nekoga, s obzirom da smo ostali bez Tomica, i da bi nas po tome bukvalno djeca iz veznog reda trebala odvesti u evropu, sto je zapravo klupska ( njihova ) ambicija, znaci ambicija tih istih ljudi koji vode nas klub.

Puno se stvari sada nagomilalo a malo toga je rijeseno. Pred sami smo pocetak prvenstva,ekipa je blizu kraja uigravanja linija, ne zna se je li to konacan igracki kadar, blizi se datum odrzavanja skupstine, gdje su sigurno usmjerili dobar dio svoje snage da to pripreme i gdje se nadamo da ce to proci kako treba, pa nas je sada razbila ova tuzba, koja je vrlo ozbiljne prirode i gdje ti moral u svakom pogledu padne kada znas da ne mozes isposlovati nista pozitivno i da gubis cifru svaku domacu utakmicu umjesto da ubires prihode od karata...ocigledno je da lova od Sehica izgleda nije dosla, sta se radi po tom pitanju, svi rokovi su probijeni, nemamo odgovor iz kluba po tom pitanju, da li je bilo kakvih kontakata s nase strane prema Mersinu ili prema nadleznoj instituciji , mnogo je pitanja, jako se malo zna. Ne moramo mi to nista ni znati, ali bi bilo jako dobro zbog opste zabrinutosti koja vlada kod svih navijaca, imati neki odgovor na more pitanja za siru javnost, da bi bar koliko toliko utjesili sve te ljude kojima je stalo, saznanjem da u klubu ne gube glavu, vec da planski stoje cvrsto na zemlji i da su i dalje pozitivni po ovim pitanjima.
Malo je vremena, a sve vise upitnika oko svega.
Zavrsili smo nece nikoga vise dovoditi...definitvno kao sto sam i rekao kasno je za bilo sta vise.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 feb 2015, 15:07

Jesmo li dobili novce od turaka ili su nas opet prevarili, ako nista barem to da budemo mirni do kraja sezone ?

Ocekuje nas tezak nastavak sezone, rezultati prva cetri kola određuju našu sudbinu po pitanju europe, zanimljivo ce biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 feb 2015, 15:36

ja sam šokiran .... radijatori u novi svlačionicama :mrgreen: :clap:

slika

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 feb 2015, 15:37

Ja predlazem ako u ove policijske usluge spada i zastitna ograda,da ubuduce samo to uzimamo za tekme,em najjeftinije dodje,em iste pameti ko i murga koji gricka kospe pored lokomotive.

500m zastitne ograde ce biti dovoljno * 5km = 2500km i to je to,a mozemo i svoju ogradu kupiti,samo sapke poredati po stubovima i to je to :lol: :lol: :lol:

Koji deb.ilizam jbt,da mi je ko prije par dana pricao da murija ima cjenovnik,rekao bi mu da nije normalan.

p.s.-cime hrane onog murgu sa cukom ili cuku s murgom,svejedno je? pa ovaj moj pujdo mjesec dana zivi od 30km,a ova dvojica spiskaju za sat vremena :mrgreen:

p.p.s.-trebamo mi njih tuziti u iznosu svih kazni koje smo ikad platili za losu organizaciju utakmice,pa se ganjati tako s bagrom lopovskom

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 17 feb 2015, 15:53

Dzaba palamudite niko nas nista ne pita. Platit ce se sve sto je svako duzan,a sad koliko ima vremena.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 17 feb 2015, 15:56

Sreca nasa pa smo ih fizicki vrhunksi spremili :think:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 feb 2015, 16:05

jestamaji je napisao/la:ja sam šokiran .... radijatori u novi svlačionicama :mrgreen: :clap:

slika
Gledao sam i ostale slike na zvaničnom portalu i mogu reći da fino izgleda :thumbup:

Hajde barem se nešto kako treba uradilo u ovoj zimskoj pauzi :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 17 feb 2015, 16:09

SarajlijaTM je napisao/la:Ja predlazem ako u ove policijske usluge spada i zastitna ograda,da ubuduce samo to uzimamo za tekme,em najjeftinije dodje,em iste pameti ko i murga koji gricka kospe pored lokomotive.

500m zastitne ograde ce biti dovoljno * 5km = 2500km i to je to,a mozemo i svoju ogradu kupiti,samo sapke poredati po stubovima i to je to :lol: :lol: :lol:

Koji deb.ilizam jbt,da mi je ko prije par dana pricao da murija ima cjenovnik,rekao bi mu da nije normalan.

p.s.-cime hrane onog murgu sa cukom ili cuku s murgom,svejedno je? pa ovaj moj pujdo mjesec dana zivi od 30km,a ova dvojica spiskaju za sat vremena :mrgreen:

p.p.s.-trebamo mi njih tuziti u iznosu svih kazni koje smo ikad platili za losu organizaciju utakmice,pa se ganjati tako s bagrom lopovskom
Upravo to mi njih trebamo tužiti, jer ne sprijecavaju unos baklji i ostalih sranja.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 17 feb 2015, 16:12

Za to su zaduzeni zastitari, policija moze samo kaznu napisati sto i radi.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 17 feb 2015, 16:13

boccaccio je napisao/la:

Da li se moze onda reci da smo zavrsili sa dovodjenjem igraca , ili jos postoje neki konkretni razgovori sa potencijalnim pojacanjima ? Kako nasi u upravi uopste razmisljaju po tom pitanju i da li su po vasim saznanjima oni zadovoljni uradjenim po pitanju ove transfer politike? Bez obzira sto je vec totalno kasno i po pitanju uklapanja u ekipu i sto je kraj priprema, da li oni uopste pokusavaju da dovedu nekoga, s obzirom da smo ostali bez Tomica, i da bi nas po tome bukvalno djeca iz veznog reda trebala odvesti u evropu, sto je zapravo klupska ( njihova ) ambicija, znaci ambicija tih istih ljudi koji vode nas klub.

Puno se stvari sada nagomilalo a malo toga je rijeseno. Pred sami smo pocetak prvenstva,ekipa je blizu kraja uigravanja linija, ne zna se je li to konacan igracki kadar, blizi se datum odrzavanja skupstine, gdje su sigurno usmjerili dobar dio svoje snage da to pripreme i gdje se nadamo da ce to proci kako treba, pa nas je sada razbila ova tuzba, koja je vrlo ozbiljne prirode i gdje ti moral u svakom pogledu padne kada znas da ne mozes isposlovati nista pozitivno i da gubis cifru svaku domacu utakmicu umjesto da ubires prihode od karata...ocigledno je da lova od Sehica izgleda nije dosla, sta se radi po tom pitanju, svi rokovi su probijeni, nemamo odgovor iz kluba po tom pitanju, da li je bilo kakvih kontakata s nase strane prema Mersinu ili prema nadleznoj instituciji , mnogo je pitanja, jako se malo zna. Ne moramo mi to nista ni znati, ali bi bilo jako dobro zbog opste zabrinutosti koja vlada kod svih navijaca, imati neki odgovor na more pitanja za siru javnost, da bi bar koliko toliko utjesili sve te ljude kojima je stalo, saznanjem da u klubu ne gube glavu, vec da planski stoje cvrsto na zemlji i da su i dalje pozitivni po ovim pitanjima.
:kafa: :clap: :clap:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 feb 2015, 16:15

OdaVeliki je napisao/la:Dzaba palamudite niko nas nista ne pita. Platit ce se sve sto je svako duzan,a sad koliko ima vremena.
Ne mora znaciti, trenutno se tumaci zakon koji je dosta saren po ovome pitanju. Mislim da su vece sanse da se ne plati nego da se plati. Ova odluka direktno utice na opstanak fudbala u Sarajevu, nisu oni glupi znaju kome se zamjeraju. Niko ne zeli hiljade razularenih navijaca na ulici, pogotovo sad kada svi cekaju da neko prvi krene i da se ponove ona shranja od prosle godine

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 feb 2015, 16:25

ganjaćemo se.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 feb 2015, 16:32

Ma sumnjam da nas mogu dobiti na sudu sa Sarajevom i Olimpikom...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 feb 2015, 16:45

Ta tri kluba skupa imaju kriticnu masu od 6 hiljada ljudi od kojih bi 50% otislo na proteste pred muriju u svrakinom :D
Nas jedino moze izvuci da nam oproste ovo i da se zakon iznova definise.Budu li tjerali mak na konac ovo ti je kolektivni pushing

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 feb 2015, 16:48

Sto su plocice razlicite? XD
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 17 feb 2015, 16:53

perodeformero je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:Dzaba palamudite niko nas nista ne pita. Platit ce se sve sto je svako duzan,a sad koliko ima vremena.
Ne mora znaciti, trenutno se tumaci zakon koji je dosta saren po ovome pitanju. Mislim da su vece sanse da se ne plati nego da se plati. Ova odluka direktno utice na opstanak fudbala u Sarajevu, nisu oni glupi znaju kome se zamjeraju. Niko ne zeli hiljade razularenih navijaca na ulici, pogotovo sad kada svi cekaju da neko prvi krene i da se ponove ona shranja od prosle godine
Ti mislis da oni ovo rade slucajno. Oni ovo namjerno rade zbog navijaca koji prave nerede. Navijace gledaju kao pokretaca onih nemira kad se palilo itd. Bice ovdje svega ali ce se platiti nista se ne sekiraj. ;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 feb 2015, 17:20

kad se vracaju sa priprema ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 feb 2015, 17:55

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:

Zavrsili smo nece nikoga vise dovoditi...definitvno kao sto sam i rekao kasno je za bilo sta vise.
ja sam uvjek umjereni optimista,al dabogda šćeri da te hadžija uzme.......

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 17 feb 2015, 18:39

Nasi kadeti dobili "akademce" 3:2, a juniori igrali 1:1. Za kadete dva gola dao Behram
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 feb 2015, 18:48

OdaVeliki je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:
Ti mislis da oni ovo rade slucajno. Oni ovo namjerno rade zbog navijaca koji prave nerede. Navijace gledaju kao pokretaca onih nemira kad se palilo itd. Bice ovdje svega ali ce se platiti nista se ne sekiraj. ;)
Ministar ovog resora dolazi iz partije koja je dozivila katastrofu na izborima i koja nije u novoj kantonalnoj vladi,cilj je sada ostaviti sto veci haos nasljednicima i dati dojam odmah na startu da nova vlada veze nema o zivotu.Politicki potez i nista vise.Nije valjda da mislite da su bas sad sasvim slucajno tuzbe podignute.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.