Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nastavljamo danas
Nadal - Belucci 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadal - Belucci 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kralju samo postavljaj i ne beri brigu, pravi igrači ako im se nešto svidi prepišu i ako padnu šute. Niko ih nije tjerao da prepisuju, nisi ni rekao da će dobiti 100%, samo si dao svoje mišljenje.hypnox je napisao/la:Evo vam moj tiket a svi oni sta su prigovarali mogu stavit 5 kn a ne 50...
Pozdrav.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
@LloriS
Haha pa ako imaš gdje ponuđeno oprobaj, ne znam nije nemoguće da dođe i 7+. Međutim ne bi preporučio jer je riječ o duelu prvoligaša i drugoligaša. Hafnarfjordur mi je ove sezone dosta dobar često daju puno komada npr. na zadnja tri susreta zabili su solidnih 9 golova tj. tri po meču, dok mi je Kopavogur tanak 5 golova su dali u 4 meča, a na zadnjih pet dva puta odigrali slabo 0:0. Ja idem na sigurno 4+, a ako imaš viška uloga oprobaj i 7+ pa i 11+.

Haha pa ako imaš gdje ponuđeno oprobaj, ne znam nije nemoguće da dođe i 7+. Međutim ne bi preporučio jer je riječ o duelu prvoligaša i drugoligaša. Hafnarfjordur mi je ove sezone dosta dobar često daju puno komada npr. na zadnja tri susreta zabili su solidnih 9 golova tj. tri po meču, dok mi je Kopavogur tanak 5 golova su dali u 4 meča, a na zadnjih pet dva puta odigrali slabo 0:0. Ja idem na sigurno 4+, a ako imaš viška uloga oprobaj i 7+ pa i 11+.

Janez@ bila je sala naravno nema 11+ nigdje za odigrati mislim ali prijedlog je dobar, podrzavam ovaj 4+ 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
dobra kvota na bayern..sta mislite oce li dobiri?
-
- Kontakt:
Hafnarfjordur ide 4+ ko halva 

Po nekoj logici bi trebali,milojko90 je napisao/la:dobra kvota na bayern..sta mislite oce li dobiri?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ljudi moze mi neko reci kolika je granica Hendikepa na Mayera protiv Role po kv. 1.65 crko mi komp a mob ko kita
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trebalo bi da je 3.5Heller je napisao/la:Ljudi moze mi neko reci kolika je granica Hendikepa na Mayera protiv Role po kv. 1.65 crko mi komp a mob ko kita
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
po meni bi kartona trebalo biti u parizu vidim turcin sudi, nije nesto statistika za over al opet za ocekivati je bar ejdan od ibrahimovica
na drugoj strani costa ne bi trebao zeznuti e sad jos 3

-
- Kontakt:
PSG - Chelsea X/X, rez 0:0.
- Consigliere
- Kontakt:
Tiket bez LP, hocu da uzivam na miru...
Reading- Wigan (SP) 1 2.15 - ovaj Wigan je odron, ali posto ga su ga klade posadile u SP nema sumnje da ce veceras odigrati tekmu sezone
Bristol City- P'boro 3+ 1.80 - Bristol je puno kvalitetniji, al i gosti se ne boje napasti bilo koga, mislim da bi moglo biti golova
Notts County- Sheffield Utd ddg 1.55 - nije ovaj Utd nista posebno da Notts ne bi dosao barem do jednog gola... Proslu tekmu su dobili u gostima, mozda naprave neki niz?
Colchester- MK dons ddg 1.40 - slicno kako gore... Gost je kvalitetniji, ali ni domacin propast koliko bi se dalo zakljuciti po kvoti... plus- treba im pobjeda k'o hljeb!
Orchies- Poiters 1x 1.45 - francuska 2. liga u kosarci btw
Odigrano cisto statisticki, jer je ovaj Orchies dosta dobar kuci, a vrijeme je da prekinu niz od nekoliko losih rezultata
Na petaka- tacno 60!
Napomena: znate i sami kolika je mogucnost prolaza dva tiketa zaredom, pa vi izvol'te
Reading- Wigan (SP) 1 2.15 - ovaj Wigan je odron, ali posto ga su ga klade posadile u SP nema sumnje da ce veceras odigrati tekmu sezone

Bristol City- P'boro 3+ 1.80 - Bristol je puno kvalitetniji, al i gosti se ne boje napasti bilo koga, mislim da bi moglo biti golova
Notts County- Sheffield Utd ddg 1.55 - nije ovaj Utd nista posebno da Notts ne bi dosao barem do jednog gola... Proslu tekmu su dobili u gostima, mozda naprave neki niz?

Colchester- MK dons ddg 1.40 - slicno kako gore... Gost je kvalitetniji, ali ni domacin propast koliko bi se dalo zakljuciti po kvoti... plus- treba im pobjeda k'o hljeb!
Orchies- Poiters 1x 1.45 - francuska 2. liga u kosarci btw

Na petaka- tacno 60!

Napomena: znate i sami kolika je mogucnost prolaza dva tiketa zaredom, pa vi izvol'te

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Citav forum ce uplatiti ovaj tiket od Consigliere@ 

-
- Kontakt:
Mrtva guzovačaConvicts1988 je napisao/la:Na ovo sam dodao i An.Kuznetsov - Golubev 1 . Jao koliko jbne patnje s ova 3 para, svaki od ova 3 tenisera su gubili 1. set i uspjeli da okrenu i dobiju, hajde ti Mayer dobij to lakše života tiConvicts1988 je napisao/la:Gdje su majstori za tenis, nek nam nabace koji par ovdje, ponuda je odlična : )
Edit: Ja sam mislio na ova 3 para uplatiti cener;
Chardy - Guez 1
V.Pospisil - Haase 1
L.Mayer - Rola 1

Ja pratim ovo na 10km,ali bez kosarkeConsigliere je napisao/la:Tiket bez LP, hocu da uzivam na miru...
Reading- Wigan (SP) 1 2.15 - ovaj Wigan je odron, ali posto ga su ga klade posadile u SP nema sumnje da ce veceras odigrati tekmu sezone![]()
Notts County- Sheffield Utd ddg 1.55 - nije ovaj Utd nista posebno da Notts ne bi dosao barem do jednog gola... Proslu tekmu su dobili u gostima, mozda naprave neki niz?![]()
Orchies- Poiters 1x 1.45 - francuska 2. liga u kosarci btwOdigrano cisto statisticki, jer je ovaj Orchies dosta dobar kuci, a vrijeme je da prekinu niz od nekoliko losih rezultata
![]()
Na petaka- tacno 60!![]()

Ovo mi je treci put da te pratim,2 puta uspjesno

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Cuj ima i takvih meceva a samo jedan bio 11+ ...
Venlo 1/2
Venlo 1/2
!
- themaniaks
- Kontakt:
Shaktar-Bayern ps1 1.95 vjerujem da ce Shaktar uspjeti zabiti go a Bayern 2 ili 3 
Chelsea-X2 1,51
Bristol-1 1.65 danas je bila 1,75
de graafschap-venlo 1 1,80
i probao sam po markicu holandjane iz 1/2 i 2/1

Chelsea-X2 1,51
Bristol-1 1.65 danas je bila 1,75
de graafschap-venlo 1 1,80
i probao sam po markicu holandjane iz 1/2 i 2/1
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Do cega je tebi stalobambus je napisao/la:Cuj ima i takvih meceva a samo jedan bio 11+ ...
Venlo 1/2

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.