FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 04 apr 2010, 23:36

bistrikboy je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:uz vlašićki sir možda bi staklenome pomogla koja tegla čvaraka protiv učestalih povreda
Niko da napravi grupu na FB za ovog...
nisi ga pitao koje je farmerke valjao onomad kada mu je trst bio prepisaj hoda. slika
meni recimo casucci nisu dobro stajale na slika, al' su zato "popovke" bile po mjeri. slika
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 apr 2010, 23:49

geronimo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:uz vlašićki sir možda bi staklenome pomogla koja tegla čvaraka protiv učestalih povreda
Niko da napravi grupu na FB za ovog...
nisi ga pitao koje je farmerke valjao onomad kada mu je trst bio prepisaj hoda. slika
meni recimo casucci nisu dobro stajale na slika, al' su zato "popovke" bile po mjeri. slika
Ma znas njega mozda je glumio u "Domu za vesanje" pa zavolio Apenine :P

Nego gero s kolko razlike ce MUD letiti van?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 apr 2010, 00:24

secer je napisao/la: nego, radujes li se dolasku mr.(ubuduce herr) tras-a medju bavarce? :D
kako da ne, hajmo da se dogovorimo ja i ti (interno) kakav avatar da mu dadnemo. na kraju cemo ga ovako kljucati slika
za smajlije si dobio odgovor, nadam se da ces se snaci. :)
bistrikboy je napisao/la: Nego gero s kolko razlike ce MUD letiti van?
ja mislim da cemo ih razbiti i na kazalistu, tj. prolaz nece doci u pitanje. ali se opet moram vratiti unazad, kada sam govorio da bih bio zadovoljan sa minimalnim porazom od 3:2.
kada smo ovako tijesno prolazili citavu sezonu u ligi prvaka, ne vidim razloga da ovaj trend nastavimo.
ono...vise ce ih boliti. slika

omere, ne zamaraj se sa formacijama :) pusti to geniju neka odluci.
iz pouzdanih izvora saznajem da ce robben biti spreman za taj mec. javio mi direktno waldemar hartmann iz emisije Blickpunkt Sport.
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 apr 2010, 00:30

geronimo je napisao/la: iz pouzdanih izvora saznajem da ce robben biti spreman za taj mec. javio mi direktno waldemar hartmann iz emisije Blickpunkt Sport.
I ti svakom vjerujes,garant' je bio pod gasom kao inace sto je...

Imam njegov autogram ako ko hoce poklonicu mu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2010, 00:46

Upadajte. Inace, odlicna stranica.

http://bayern-fans.eu5.org/
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2010, 10:23

Robben uvrsten u sastav za United. Da li ce igrati, znat cemo pred pocetak utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 05 apr 2010, 10:40

Neznam jel neko ovo napisao vec prije, ali u jucerasnjem avazu ima intervju sa asmirom begovicem i kaze da mu je zelja da jednog dana stane na gol bayerna :D:D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2010, 11:17

Bayern Munich have set their sights on Lazio's Argentine forward Mauro Zarate (23), who is worth around 17 million Euros.

verry good :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2010, 11:41

Saurman je napisao/la:Bayern Munich have set their sights on Lazio's Argentine forward Mauro Zarate (23), who is worth around 17 million Euros.

Ovo je samo u slucaju da Ribery ne produzi ugovor. Iako bih ja volio da on dodje, bez obzira produzio ili ne produzio Ribery ugovor.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 apr 2010, 12:03

Saurman je napisao/la:Bayern Munich have set their sights on Lazio's Argentine forward Mauro Zarate (23), who is worth around 17 million Euros.

zarate bi bio prejako pojacanje za bayern....nadam se da ce te ga dovesti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 apr 2010, 12:20

Dobar igrac nema sta, moguce i da dodje jer ce Ribbery otici vrlo vjerovatno. Jos kad bi i Gomeza mogli kome utrpati za lijepe pare pa dovesti golmana dobrog, beka, Diega, Zaratea i Dzeku, Bayern bi bio beton.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 apr 2010, 14:18

Jel to ovaj Zarate 8-)
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 05 apr 2010, 15:33

Najveći promašeni transferi sezone

Gomilu novca pojedini su klubovi iskrcali pred početak ove sezone i dok su se nekima investicije isplatile, drugi se hvataju za glavu i pitaju što im je to trebalo. Čini se kako je prošlo ljeto bilo nešto bogatije promašenim transferima nego obično, a mi smo izdvojili one najočitije.

...Mauro Zarate – Nakon što je prošlog ljeta posudbu iz katarskog Al-Sadda pretvorio u trajni transfer, od Argentinca se očekivalo da Lazio povede prema vrhu ljestvice. Međutim, samo tri gola u 22 utakmice koje je započeo zasigurno ne vrijede 22 milijuna eura koliko je plaćen. Navijači ga vole, ali prema onome što je pokazivao u posljednje vrijeme čini se kako se puno bolje snalazi među njima na tribinama nego na terenu.

Anatoliy Tymoshchuk – Destruktivni veznjak bio je važan dio stroja u Zenit St. Petersburgu, no nakon dolaska u Bayern prošlog ljeta nije se uspio probiti do prve momčadi Louisa van Gaala. Plaćen je oko deset milijuna eura, no nije opravdao niti deseti dio tog iznosa, pa bi već sljedećeg ljeta mogao natrag u Rusiju ili rodnu Ukrajinu....
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 apr 2010, 16:10

Nicola Rizzoli nam sudi u revansu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 apr 2010, 16:12

Svaka čast na ovom transferu, momak je veliki borac i sigurno extra pojačanje... Dobar transfer.. ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2010, 16:14

rob do bagro je napisao/la:

Jel to ovaj Zarate 8-)
slika

znam za ovo...jbg..al je dobar igrac i mlad sto znaci moze jos napredovati...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 apr 2010, 16:16

Iz Machestera stižu vijesti (tačnije, engleske novine) da bi Rooney haman mogao zaigrati protiv Bayerna ili ući sa klupe... Je li to on koristi usluge one poznate doktorice :? Nekoliko varijanti postoji, ali Ferguson je najavio da će Rooney igrati samo ako bude 101% spreman...

U 29. kolu, 2 igrača Bayerna su idealnih 11: Conteto i Schweini 8-)

Evo nekih par zanimljivosti sa utakmice protiv Šalketa:
* crveni karton Altintopa je prvo isključene crvenih u ovoj sezoni u BL-u
* ovo je 18 utakmica u nizu da postižemo barem jedan pogodak. Zadnji put kad nismo dali gola bilo je u oktobru protiv Stuttgarta
* Lahm je dosad odigrao sve utakmice za Bayern u svim takmičenjima (ukupno 43) i samo jednom je zamijenjen (kup utakmica protiv Oberhausena)
* ovo će Bayernu biti 555. sedmica da bude na čelu Bundeslige. Ne treba naglašavati da je to rekord :D

I da, Robben je spakovao kofere i otputovao za Manchester :)
Sent from my Philips Smart TV.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 05 apr 2010, 16:20

Prije svega da pozdravim prave i iskrene navijace nama najdrazeg kluba bayerna :) jer mi je ovo prvi post ali vec dugo citam komentare na forumu pa me povukla neka zelja da se i ja ukljucim :)

eh je li moguce da ce rooney biti spreman za srijedu,jer jedino sto nam on moze napraviti pomenju u zadnjem redu koji je priznat cete u najmanju ruku prosjecan :cry:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 apr 2010, 16:24

Vala sta ce nam Zarate nije nista posebno lik, bolje da dovedu Pienara iz Evertona
Volim te Zeljo!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2010, 18:17

GunnerS je napisao/la:Svaka čast na ovom transferu, momak je veliki borac i sigurno extra pojačanje... Dobar transfer.. ;)
Ma transfer nije ni blizu, ovo su samo spekulacije. Ko zna sta ce biti?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.