jeste šerak.prosao sve vase selekcije.svojevremeno jeo djecu oko sebe.sad je dole kod nas.onako igra pomalo dirka loptu,nije nesto da gine.uhar mu je.neka uspori propadanjeSaltCityAttack je napisao/la:Je li to Cehajic sto je u Slobodi igrao sad kod vas ili se radi o nekom drugom?.
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
- SaltCityAttack
- Kontakt:
super dobar je bio momak kod nas..samo sto je otisao jer smo mi tad bili duzni i bogu i narodu pa je ootisao u Bulinje gdje je vec igrao za platu i ljudi mu dali i posao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pod velikim je pritiskom nas najjaci stoper jusufovic tako da danas nije trenirao.spominje se prelazak u nizerazredni tim miricinu,sutra ce se zvanicno znati da li je zaista na pomolu krah bh.sporta.naime momak je 9 god u radnickom.svim silama pokusati zaustaviti njegov odlazak i ispuniti sve njegove zahtjeve.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
agalo je napisao/la:pod velikim je pritiskom nas najjaci stoper jusufovic tako da danas nije trenirao.spominje se prelazak u nizerazredni tim miricinu,sutra ce se zvanicno znati da li je zaista na pomolu krah bh.sporta.naime momak je 9 god u radnickom.svim silama pokusati zaustaviti njegov odlazak i ispuniti sve njegove zahtjeve.
Zašto je pod pritiskom? Svi, pa i on treba da izbore mjesto u timu, a to će najbolje uraditi ako se dokaže na terenu. Konkurencija u svim linijama je velika i svaki igrač treba da se izbori za prvih 11.
Koliko sam upoznat on o svom statusu nije razgovarao niti sa trenerom niti sa Upravom, samo je došao i "razdužio" opremu. Biće s njim obavljen razgovor pa će se znati šta i kako.
Inače, on je na početku sezone od Uprave tražio šestomjesečni ugovor i izašlo mu se u susret. U januaru je taj ugovor produžio ali često je zbog bolesti izostajao s treninga i odbijao da proba igrati na mjestu bočnog igrača. Do sada je Jusufović bio zamjenik kapitena u Radničkom.
Koliko sam upoznat on o svom statusu nije razgovarao niti sa trenerom niti sa Upravom, samo je došao i "razdužio" opremu. Biće s njim obavljen razgovor pa će se znati šta i kako.
Inače, on je na početku sezone od Uprave tražio šestomjesečni ugovor i izašlo mu se u susret. U januaru je taj ugovor produžio ali često je zbog bolesti izostajao s treninga i odbijao da proba igrati na mjestu bočnog igrača. Do sada je Jusufović bio zamjenik kapitena u Radničkom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
garantujem da sam najvise na treninzima prisutan i garantujem da ako je iko kasnio i ne dolazo i to je bascelic.radi u bh.play-u i ne moze trenirati,a moze igrati.hajmo dalje.jusufovic je realno beton igrac i nas je 9 godina je tu,za razliku od ostalih odigra najvise utakmica po sezoni,najmanje povreda najmajne zutih.pare garantujem da su mu nikakve.znaci nikakve.misljenja sam da treba kumiti moliti preklinjati ovog igraca dat mu sve sto bude trazio ako treba cejvanovica kuci poslati samo da on ostane.hvala
-
samolukavac
- Kontakt:
Dobar momak, godinama igra u Radnickom, steta bi bila da ode, ali u ovoj polusezoni tesko da ce igrati u prvoj postavi. Cejvanovic i Subic ce igrati sigurno u zadnjoj liniji. A u Miricini Euro-Prost liftovi imaju ljudi pare, zele plasman u Drugu ligu FBIH i ljudima bi on extra pojacanje bio...
ma ne radi se dobar los.dobar za ovoga za onoga saljemo losu poruku.9 godina je tu.prije svih nas je tu.umjesto da se njegova pika,ustvari tako lahko se pusta momak.smatram i misljenja sam da je on hijerarhijski gledano ispred svih nas ovdje ko komentarisemo i pratimo.nije mala stvar toliek godine biti privrzen jednom timu i na kraju tako okoncati farsom.pricam ovo zato sto sam bio i danas na treningu a i s momkom.na licu mu se vidi gnjev,vidi se da je ubijen,nepravda da mu je ucinjena.ne smijemo mi ciniti nepravdu,pogotovo ne nasim ljudima.hvala
Da je 100 godina u klubu...neka se izbori za poziciju u prvih 11. Jusufovic je znao kiksati pocetnicki na nekim utakmicama....a da negovorimo o baratanju sa loptom...kod njega je samo dodaj nekom da nije kod mene....nama treba neko u zadnjoj liniji ko zna da iznese loptu do centra,a ne da se Jaha vraca na 25 metara po loptu.Neka sjedi na klupi,,sta kad Suba ili Cejvan dobiju kartone...Pa nemogu svi igrati,,,,sad ako mu se isplati ici u Miricinu,,neka ide....kao Giga u Devetak.....tesko se poslije vratiti u Radnicki.agalo je napisao/la:ma ne radi se dobar los.dobar za ovoga za onoga saljemo losu poruku.9 godina je tu.prije svih nas je tu.umjesto da se njegova pika,ustvari tako lahko se pusta momak.smatram i misljenja sam da je on hijerarhijski gledano ispred svih nas ovdje ko komentarisemo i pratimo.nije mala stvar toliek godine biti privrzen jednom timu i na kraju tako okoncati farsom.pricam ovo zato sto sam bio i danas na treningu a i s momkom.na licu mu se vidi gnjev,vidi se da je ubijen,nepravda da mu je ucinjena.ne smijemo mi ciniti nepravdu,pogotovo ne nasim ljudima.hvala
Kao prvo - sta znaci "nikakve pare"? Je li redovna plata? Prevoz? Jesu li svi dobili onoliko za koliko su se dogovorili? Jesu li ikada kaznjeni za prosipanje bodova kod kuce (ukupno 14 bodova)? Jesu li nagradjivani za bodove sa strane?agalo je napisao/la:pare garantujem da su mu nikakve.
Drugo - samim tim sto pricas o parama samo potvrdjujes da kod igraca nema ljubavi prema klubu! Svi su oni tu iz vlastitog interesa, bilo da su domaci ili ovi sa strane. Prva prilika ili ponuda za 10 KM vise - oni ce otici neovisno o tome jesu li u klubu dan, mjesec, godinu, deset godina...
Da ne imenujem sad igrace koji su potekli u Radnickom a koji igraju za klubove tu u okolini. Znamo svi ko su. I pricamo o nekoj ljubavi prema klubu??
Ljubav prema Radnickom imaju pojedini clanovi uprave i navijaci. NIKO VISE.
Sto se Jusufovica konkretno tice, meni je drag kao covjek i kao igrac i nece mi biti svejedno ako ode. Ali ipak, klub je ispred njega, ispred tebe, mene...svi cemo proci, Radnicki ce ostati....Aga moj dobri.
I samo Radnicki je bitan u cijeloj ovoj prici.
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 17 feb 2015, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jusufović je odlično odigrao u onoj sezoni kada smo završili drugi, od prve do zadnje utakmice. Čak se povezivao sa Veležom, jer je svojim igrama zaslužio da igra u Premijer ligi. Od te sezone, njegova forma opada. Često griješi, nije siguran i uvijek strepimo kada se branimo, mada, mišljenja sam da bi ga trebali zadržati, naravno ako ako su njegovi zahtjevi prihvatljivi.
Po toj vašoj priči da se zaključiti da su njegovi zahtjevi da igra u prvoj postavi, ili griješim?
Mislim da to nije okej, neka se pokaže i neka se bori za prvih 11. Ako bude igrao kao pretprošle sezone, njemu je mjesto zagarantovano a ako nastavi sa greškama - morat će neke utakmice presjednit na klupi.
A po nekim mojim informacijama, mislim da je fino plaćen s obzirom da je ovo druga liga i da su ambicije kluba takve kakve jesu.
Po toj vašoj priči da se zaključiti da su njegovi zahtjevi da igra u prvoj postavi, ili griješim?
Mislim da to nije okej, neka se pokaže i neka se bori za prvih 11. Ako bude igrao kao pretprošle sezone, njemu je mjesto zagarantovano a ako nastavi sa greškama - morat će neke utakmice presjednit na klupi.
A po nekim mojim informacijama, mislim da je fino plaćen s obzirom da je ovo druga liga i da su ambicije kluba takve kakve jesu.
ma nemas sta zakljucivati znas ko stoji iza ovog nicka pitas me slobodno na cesti na facebook-u itd.ne bih da pricam ovdje jer citaju i drugi koij ne treba da znaju
Cim je Cejvanovic potpisao za nas ovaj se poceo ljutiti, sto samo govori da nije spreman da se bori za prvu postavu u ekipi, AKO JE TAKO onda neka ide,hvala mu, dzaba mu tih 9 god. igranja za Radnicki ako nisi spreman da se boris za mjesto u timu
nemojte me pogresno shvatiti,ali ne mozete da ista pisete u vezi sa ovim slucajem jer nema znanja validnog.znaci stalno sam tamo,poznajem licno momka.ne radi se o tome da li ce igrati ili ne radi se o tome da se momak ne postuje.postuju se momci koji su prvi put u lukavcu bukvalno prvi put u lukavcu,znaci nisu ni s autom prosli kroz njega.uglavnom hocu da vam kazem,ne smijemo ga izgubiti.mora se moliti momak da ostane
Hajde dobro Aga moj dobri, eto ti sve znas 
Napisao sam svoje misljenje i stojim pri tome - konkurencija u svim linijama ekipe je velika i treba se izboriti za mjesto u prvih 11. Pa bio to Agalo, Sodaacm, SiouxLukavac, Sova, Turskilukavac, Zoom ili ne daj Boze staragarda
...svejedno.
Bitno je napraviti najbolji tim. A oni koji nece da se bore za mjesto i da natapaju grb Radnickog na dresu znojem - sretno im bilo.
I nisi mi odgovorio na pitanje - gdje je ljubav prema Radnickom kod igraca? Je li to ljubav prema klubu ili prema novcu koji zarade na Josiku?
Napisao sam svoje misljenje i stojim pri tome - konkurencija u svim linijama ekipe je velika i treba se izboriti za mjesto u prvih 11. Pa bio to Agalo, Sodaacm, SiouxLukavac, Sova, Turskilukavac, Zoom ili ne daj Boze staragarda
Bitno je napraviti najbolji tim. A oni koji nece da se bore za mjesto i da natapaju grb Radnickog na dresu znojem - sretno im bilo.
I nisi mi odgovorio na pitanje - gdje je ljubav prema Radnickom kod igraca? Je li to ljubav prema klubu ili prema novcu koji zarade na Josiku?
ljubav prema lukavcu imaju oni koje je lukavac ubio,odnosno lukavcane koje je na rubu egzistencije ostavio.uzivo bih ovu temu,nije forum za te stvari.
Najnovija informacija:
Radnički će u proljetnom dijelu domaće utakmice igrati vjerovatno nedjeljom.
Kakva je situacija u klubu, da li se prica sta o ambicijama? Ja bih agu pitao, jer on zna najviseZoom088 je napisao/la:Najnovija informacija:
ima informacija u vezi novih igraca,ali necu nista sada.sutra sa slavenom u tuzli u 12 kako sam skontao.danas se treniralo s loptom malo na 2 gola do pola.najveci problem su nam unutarnja previranja medju igracima.nije ni to za javnost detaljno.sto se tice ambicija i o tome cemo kasnije.ceka se uefa i njen odgovor da li se ukida fsrs i da li se ujedinjuje prva rs-a i prva federacije.
Veceras jos jedno veliko pojacanje slijece na Josik. Ceka se vecerasnja sjednica da se sve potvrdi.
Inace, na sjednici ce biti izabran i VD predsjednika.
P.S. Aga, ako nije za javnost zasto pises javno??
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Inace, na sjednici ce biti izabran i VD predsjednika.
P.S. Aga, ako nije za javnost zasto pises javno??
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.