BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Padovan
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Padovan » 17 feb 2015, 20:11

Napokon da se razbije i taj maler ispadanja u prvom kolu nakon veliki rezultata, još jedno kolo ovdje proći, pa šta bude dalje.

Bravo Damire!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 feb 2015, 20:11

Hajdee hajdee :D

:thumbup:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 feb 2015, 20:12

Bravo majstore idemo dalje.. Kakva je situacija sa narednom sedmicom imal odustajanja, da odigra i ovdje bez kalkulacija

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 17 feb 2015, 20:13

Fina pobjeda a bitnije je primijetiti da je Damir u naletu, pun samopouzdanja i sad se ne bojim za nastavak sezone. :bih:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 feb 2015, 20:26

esprit24 je napisao/la:Pa gdje ste grob vas yebo @Biki, Unni, Shminkos, Padovan, i ostali :-o :-o :-o

Tu sam, tek iz škole u pola 7 pa malo prošnjuho internetom i nastavio Damira gledat. Poslije LP krećem sa spamom :mrgreen:

Uz ne baš dobru igru Damira prolazi dalje. Munoz katastrofa, lik ne može 1. servis pogodit, da je šljaka bila bilo bi 6-0 / 6-0. Očekivana slaba partija Damira, tek je jučer stigao u Meksiko pa prelaz sa šljake na beton, 2. kolo će biti dosta bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2015, 20:30

Biki je napisao/la:Fina pobjeda a bitnije je primijetiti da je Damir u naletu, pun samopouzdanja i sad se ne bojim za nastavak sezone. :bih:
Da, to je mnogo važnije od rezultata. Stvarno i ja mislim da će ovo biti strašna sezona :pray:

Skoro svi oko njega su ispali, tako da je sa još dvije pobjede sigurno u TOP100. Ja se ipak nadam da ovdje neće ostati duže od četvrtka i da pali za Argentinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 17 feb 2015, 22:07

Raja vidite ovo sad,moze se desiti da se i na ovom turniru Damiru otvori sansa da ide dalje do polufinala a cak i finala.Krajicek se pati protiv ovog Junga,gubi treci odlucujuci set,Damir sutra aBD dobije i ide na par ,trinker-Jung naravno ako ovaj Jung prodje..........cekajmo kraj meca da vidimo.......

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 feb 2015, 22:23

Odlicno otvara se Damiru a otvorilo se i Mirzi, ako prodje sutra Huta Galunga, ide na pobjednika Mertl-Kapas i tu bi lagano mogao do polufinala i susreta sa Berankisom sa kojim je pokazao da se moze igrati.
Damir je u velikoj seriji sa ogromnim samopouzdanjem i sve je to zaradio i zasluzio. Evo i tu je zavrsen mec u kojem je Jung dobio Krajceka. Dakle ako prodje Smitha ide na boljeg iz meca Jung-Trinker sto je dovoljno za polufinale, gdje ce eventualno cekati Falla. To bi bio veliki uspjeh za oba nasa tenisera.
Zna li se ista oko Ria, da li Damke definitivno upada u MD?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 17 feb 2015, 22:28

bhsport je napisao/la:Odlicno otvara se Damiru a otvorilo se i Mirzi, ako prodje sutra Huta Galunga, ide na pobjednika Mertl-Kapas i tu bi lagano mogao do polufinala i susreta sa Berankisom sa kojim je pokazao da se moze igrati.
Damir je u velikoj seriji sa ogromnim samopouzdanjem i sve je to zaradio i zasluzio. Evo i tu je zavrsen mec u kojem je Jung dobio Krajceka. Dakle ako prodje Smitha ide na boljeg iz meca Jung-Trinker sto je dovoljno za polufinale, gdje ce eventualno cekati Falla. To bi bio veliki uspjeh za oba nasa tenisera.
Kad mu se ovako otvorilo ja bih Rio i prekrizio ako mora igrati kvale,ako ne mora onda ovdje moze do kraja.Bodovi i sa ovog turnira su veoma vazni.Znaci polufinale il eventualno finale jos na hardu bi bilo fantasticno.
Sto se tice Mirze,**** ovaj Holandjanin,ima u zadnje vrijeme dobre rezultate,neki dan umalo da uzme WaWrinku,ali ako Mirza podje sutra bilo bi super..................
P.S. Ponovo mi trebaju bodovne tabele ,jbg ne mogu da nadjem :)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 feb 2015, 22:28

i ja sam to htio napisati, samo sam cekao da ovaj jung pobijedi. Bez obzira hocel upast u MD u Buenos Airesu, Damir treba da ide ovdje do kraja. Otvoren put mu je do polufinala, gdje ide na Fallu najvjerovatnije, al moze se i snjim potuci pa nije Djokovic. U svakom slucaju ja sam za to da nista ne kalkulise nek igra svoju igru i to je to. Mirzi takodjer puno srece u Poljskoj..

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 17 feb 2015, 22:33

Pitanje je kad ce ponovo na hardu doci do polufinala,sad se otvorilo,nalozen je max.iskoristi to majstore i ucvrsti se u TOP100........

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 17 feb 2015, 22:43

Sumnjam da ce Damir kalkulisati sta, vidim kako mu je drago nakon pobjede danas, otvorio mu se zdrijeb i moze uzeti dobrih bodova ovdje i mogli bi vec za 3-4 dana Damira imati i definitivno medju top 100 :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 17 feb 2015, 22:46

ATP frajerima ne treba puno da pokrenu istragu ako se ikoliko potvrdi da je neko namjerno pustio mec da bi stigao na drugi turnir. Zna to Damir i sam a i sto bi, u igri su bodovi, solidna lova za ovaj nivo. Pusti Buenos Aires, iako bi morao dolje upasti u MD, po mojim procjenama. Rijetko neko ne otkaze a on je prva alternate, ako niko ne aktivira SE a ne vidim da ima neko ko bi to mogao.
Mayer je Roli predao mec danas pa mozda on ne dodje u Buenos Aires i eto Damiru mustuluka! ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 feb 2015, 22:50

Damir05 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Odlicno otvara se Damiru a otvorilo se i Mirzi, ako prodje sutra Huta Galunga, ide na pobjednika Mertl-Kapas i tu bi lagano mogao do polufinala i susreta sa Berankisom sa kojim je pokazao da se moze igrati.
Kad mu se ovako otvorilo ja bih Rio i prekrizio ako mora igrati kvale,ako ne mora onda ovdje moze do kraja.Bodovi i sa ovog turnira su veoma vazni.Znaci polufinale il eventualno finale jos na hardu bi bilo fantasticno.
Sto se tice Mirze,**** ovaj Holandjanin,ima u zadnje vrijeme dobre rezultate,neki dan umalo da uzme WaWrinku,ali ako Mirza podje sutra bilo bi super..................
P.S. Ponovo mi trebaju bodovne tabele ,jbg ne mogu da nadjem :)
Ideš na challengre, biraš turnir koji ti treba i ideš na single draw (pdf) i na dnu imaš i points i prize money. :mrgreen:

http://www.livescorehunter.com/Livescor ... ennis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mirza sutra ne prija 12h, ja ne bum mogel gledati. Dođem kući i snimak pogledam. :mrgreen:

Ne znam šta bih volio za Damira, svakako bih volio da pobjeđuje ali sad bih stavio fokus na ATP turnir a ne na challenger. Vjerovatno neće igrati kvale za Buenos Aires, 3. alternativa a imaju dvije SE, treba mu 1-2 otkaza. Neće biti pretjerano jaka konkurencija. Tu bi se mogao odličan rezultat napravit. :D Ali kao što kaže @BiKi u igri su bodovi, treba ganjati TOP 100. Ako mu se već otvorilo što ne iskoristit.

Damir Dzumhur!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2015, 22:51

bhsport je napisao/la:Zna li se ista oko Ria, da li Damke definitivno upada u MD?
Misliš na Buenos Aires, pretpostavljam. Ništa se još ne zna, treći je ispod crte.

Što se tiče borbe za TOP100, ima čistu situaciju, svi su ispali, samo je još Montanes ostao, on trenutno igra. Trebaju nam još dvije pobjede u Meksiku i da Montanes izgubi protiv Maxima.

Nema veze i ako se to ne desi, ova ekipica ispred njega gubi dosta bodova u naredne dvije sedmice, tako da može i bez borbe upasti u TOP100.
Voli te tvoje Sarajevo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 feb 2015, 22:51

mozda je glupo sto cu ovo napisati, al mozda ovdje moze i do titule, ovi turniri su ludi, ko zna da falla nece ispasti do polufinala, estrella se danas mucio dobio tek u tri seta, lik vjerovatno pod dojmom osvajanja prve atp titule u svojoj karijeri, tako da je sve moguce

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 feb 2015, 22:54

Je li ovo voza naš Damke :mrgreen:
slika

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 17 feb 2015, 22:57

Dosta 1/4 ovdje...mada nema od koga ispasti prije 1/2...valjda upadne u MD Buenosa...jer bi bezveze bilo putovanje do dole, bez da se odigra ATP turnir

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2015, 23:00

shminka je napisao/la:Dosta 1/4 ovdje...mada nema od koga ispasti prije 1/2...valjda upadne u MD Buenosa...jer bi bezveze bilo putovanje do dole, bez da se odigra ATP turnir
Ma buraz vakat je i da se taj Rafael strašni natambura :njanjanja:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.