Drži nekoliko kafićaEx1t je napisao/la:Samo mala ispravka,Coba, Janjus nije u cikagu, na floridi je cini mi se i drzi kafic neki...
odlicna tema!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Drži nekoliko kafićaEx1t je napisao/la:Samo mala ispravka,Coba, Janjus nije u cikagu, na floridi je cini mi se i drzi kafic neki...
odlicna tema!
Ovo i jeste tema za mahalastine, neka maloPeppermintSA je napisao/la:Drži nekoliko kafićaEx1t je napisao/la:Samo mala ispravka,Coba, Janjus nije u cikagu, na floridi je cini mi se i drzi kafic neki...
odlicna tema!Drži i u Las Vegasu kazino
Zapravo, da ne idem u mahalaštinu, ali je oženio jednu ''stariju damu'' s dosta kapitala, hajmo reć'
Vratio se u svoj drugi grad poslije Sarajeva.Ponovo preuzeo JedinstvoPeppermintSA je napisao/la:šampionska generacija 1985/85:
Mehmed Janjoš - vodio Sarajevo, a nakon toga i Olimpic. Trenutno je bez trenerskog angažmana.
Ddedic je trener golmana u Slobodi,Maksumic je u Igmanu a Hamzagic vozi kamion u St.Luisu.sonpenn je napisao/la:Zna li ko sta ja sa Marcianom,onim golmanom Dedicem,Hamzagicem,Maksumicem ?
Boga mi ja ga vidjam na Pofalicima cesto.Luis Figo je napisao/la:Kurtu vidjam stalno na Dobrinji. Tu zivi otkad se ozenio, a odrastao je na Alipasinom.
Znam da je radio dostavu za neku od pizzeria sa Dobrinje.
Tuzno procitati da igrac koji je dao pobjedonosni gol u derbiju "tesko" zivifranklampard8 je napisao/la:Boga mi ja ga vidjam na Pofalicima cesto.Luis Figo je napisao/la:Kurtu vidjam stalno na Dobrinji. Tu zivi otkad se ozenio, a odrastao je na Alipasinom.
Znam da je radio dostavu za neku od pizzeria sa Dobrinje.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Pantelija, pitarcenga i 62 gosta.