FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dominacija 
- BoskoAntic
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:izgleda u sljedecu sezonu ulazimo sa pokretnim reklamama na Koševu![]()
Samo da znate nije zavrsena prica oko Misimovica, a blizu povratka je Matej Delac![]()
Zamislite potpis ugovora sa TA , dan poslje Misimovic i Delac
? Otkud ovaj info?
U INAT SVIMA 1946
Koliko sam primjetio, samo Galata nosi ime sponzora na dresu.. bilo ni jako dobro da to ucini i Sarajevo 
A za Misimovica sam ja predpostavljao da bi mogao doci, jer nije pronasao angazman.. Al eto, jos on kad bi dosao.. ludnica bi bilaa.. Al dobro, treba sjesti i razmisliti koliko je to dobar potes globalnoo.. Sa aspekta marketinga, to bi bilo nenadjebivo pozitivnoo..
A ako bi se Delac vratio, mi bi dobili golmana kakav nam treba
A TA ce sigurno promjeniti razmisljanje nekim igracima, da li doci u SArajevo il ne.. Mislim da se Borjan prvi zayebao

A za Misimovica sam ja predpostavljao da bi mogao doci, jer nije pronasao angazman.. Al eto, jos on kad bi dosao.. ludnica bi bilaa.. Al dobro, treba sjesti i razmisliti koliko je to dobar potes globalnoo.. Sa aspekta marketinga, to bi bilo nenadjebivo pozitivnoo..
A ako bi se Delac vratio, mi bi dobili golmana kakav nam treba
A TA ce sigurno promjeniti razmisljanje nekim igracima, da li doci u SArajevo il ne.. Mislim da se Borjan prvi zayebao
od jednog gospodina koji je blizak klubu, radit ce se dosta toga na nekim sitnicama, te na popravljanju stadiona i jos ponekih uslovaBoskoAntic je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:izgleda u sljedecu sezonu ulazimo sa pokretnim reklamama na Koševu![]()
Samo da znate nije zavrsena prica oko Misimovica, a blizu povratka je Matej Delac![]()
? Otkud ovaj info?
sad da nam je Koševo zakupiti na 100 godina da je u nasem vlasništvu pa da mozemo raditi sta zelimo
Nicim izazvani, na FB mi cestitaju ovaj ugovor navijaci Celika, Slobode, Zeljeznicara, Veleza... 
Vjerovatno su tek od danas svi svjesni u kojem pravcu mi idemo i koliko smo samo za godinu dana otisli ispred svih.
Jos samo rezultati na terenu da isprate ovaj napredak i rast, u sto u opste ne sumnjam
Vjerovatno su tek od danas svi svjesni u kojem pravcu mi idemo i koliko smo samo za godinu dana otisli ispred svih.
Jos samo rezultati na terenu da isprate ovaj napredak i rast, u sto u opste ne sumnjam
- BoskoAntic
- Kontakt:
Odlicna vijest!aS_Roma je napisao/la:od jednog gospodina koji je blizak klubu, radit ce se dosta toga na nekim sitnicama, te na popravljanju stadiona i jos ponekih uslovaBoskoAntic je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:izgleda u sljedecu sezonu ulazimo sa pokretnim reklamama na Koševu![]()
? Otkud ovaj info?![]()
sad da nam je Koševo zakupiti na 100 godina da je u nasem vlasništvu pa da mozemo raditi sta zelimo
U INAT SVIMA 1946
- Dosta dugova izmireno i vraceno
- Kamp se gradi uskoro pocetak tog
- Marketing kluba + sponzori kluba
- Turkish airlines
- Pojacanja u igrackom kadru
Sad su na redu igraci da to opravdaju na terenu, a sta se sprema od Hordi Zla tek ce te vidjeti
- Kamp se gradi uskoro pocetak tog
- Marketing kluba + sponzori kluba
- Turkish airlines
- Pojacanja u igrackom kadru
Sad su na redu igraci da to opravdaju na terenu, a sta se sprema od Hordi Zla tek ce te vidjeti
U moru dobrih vijesti, jedino sto mi je zao jeste ovaj spor sa MUP-om. Valjda se to nekako sredi.
http://prntscr.com/66njg2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko bi nam najbolje legao?
Igraci kojima istice ugovor na kraju sezone
Ko bi nam najbolje legao?
Igraci kojima istice ugovor na kraju sezone
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 18 feb 2015, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sve je to lahko kada imaš pametne i sposobne ljude u upravi koji od malena navijaju za Sarajevo. Ovo je tek početak. 
Što rekle naše kone,nije sve u parama.
Naravno ima nešto i u avionima.
a jedva cekaju kralja banana nekogamypitar je napisao/la:Što rekle naše kone,nije sve u parama.![]()
Uprava napolje

- BoskoAntic
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Što rekle naše kone,nije sve u parama.![]()

Nekome tramvaj, nekome avion
Zadnja izmjena: BoskoAntic, dana/u 18 feb 2015, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
U INAT SVIMA 1946
Kakav spektakl nas ocekuje protiv borca ako pobjedimo zvjezdu jos kad ga Leon zavuce
nek sve izgori
VOLIMO TE SARAJ'VO VEC GODINAMA!!!
- BoskoAntic
- Kontakt:
Samo da isprate igraci ovo sve na terenu, pa svaka na Koševu ce biti spektakl, jer nam svakako dolaze svi iz vrha tabele 
U INAT SVIMA 1946
brdo para brdo zlata
dijamanti oko vrata...

dijamanti oko vrata...
izgleda da ibrakovic pokusava dovesti muslimovica kod vas...niste normalni,majke mi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, misstianopenaldo, sekac i 18 gostiju.