FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2015, 16:36

Moramo neki marketing opaliti da nas dodje 10K protiv Borca :njanjanja:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 feb 2015, 16:36

Najboljoj upravi u historiji našeg kluba naklon do poda :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 feb 2015, 16:37

amidzaTan je napisao/la:Saradnja će stupiti na snagu na proljeće ove godine, a FK Sarajevo će na svojim dresovima nositi logo novog generalnog sponzora

FK Sarajevo i Turkish Airlines su nakon pregovora dogovorili saradnju, koja će biti krunisana potpisivanjem višegodišnjeg ugovora 24. februara u prostorijama Hotela Bristol u Sarajevu.

Tom prilikom bit će upriličena press konferencija, a N1 saznaje da će pored predstavnika FK Sarajevo prisustvovati i generalni direktor ove svjetske avio kompanije.

Ugovor je složen, a njim će biti propisane i nagrade i kazne za uspjehe i neuspjehe igrača i kluba. Tom stavkom članovi FK Sarajevo će imati dodatni motiv za ostvarivanje velikih rezultata i osvajanje trofeja.

Saradnja će stupiti na snagu na proljeće ove godine, a FK Sarajevo će na svojim dresovima nositi logo novog generalnog sponzora. Treba napomenuti da ovo sponzorstvo ne remeti odnos i sponzorstvo koje klub s Koševa ima sa Malaysiom i većinskim vlasnikom upravljačkih uloga, Vicentom Tanom.

Ovim ugovorom FK Sarajevo će se pridružiti Chelseaju, Borussiji Dortmund, Marseilleu i ostalim svjetskim klubovima koji sarađuju sa ovom avio kompanijom.
PARA NA PARU UŠ NA FUKARU!!!

HVALA AMIDŽA, HVALA DINO, EDISE, VI STE MAŠINE, HEROJI S OVIM ŠTA STE POSTIGLI U KRATKOM VREMENU OD DOLASKA AMIDŽE!!! DABOGDA DOZIVOTNO OSTALI U KLUBU!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2015, 16:41

PeppermintSA je napisao/la:Najboljoj upravi u historiji našeg kluba naklon do poda :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 feb 2015, 16:44

MortemHz je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:Najboljoj upravi u historiji našeg kluba naklon do poda :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
:salut: :salut: :salut: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 18 feb 2015, 16:48

http://cloud.directupload.net/plugins/i ... &/turk.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 feb 2015, 16:51

THEC je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:izgleda u sljedecu sezonu ulazimo sa pokretnim reklamama na Koševu :clap: :thumbup:

Samo da znate nije zavrsena prica oko Misimovica, a blizu povratka je Matej Delac :thumbup:

Zamislite potpis ugovora sa TA , dan poslje Misimovic i Delac :D
kad kazes sljedecu sezonu jel' mislis od ljeta ili sad od Borca ?
sljedecu sezonu

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 feb 2015, 16:54

:lol: :lol: :lol: Eh svaka ti cast :clap:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2015, 16:55

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 feb 2015, 16:56

:tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 feb 2015, 16:58

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2015, 16:59

Ne mogu da zamislim sljedece sezone s kakvim igracima cemo pregovarati :tokralju:

slika

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 18 feb 2015, 17:02

MortemHz je napisao/la:Moramo neki marketing opaliti da nas dodje 10K protiv Borca :njanjanja:
Ako pored ovakvog treba dodatni,e onda ne znam..jedino da jos kazu svakom na ulazu jos po stoja.. :crazy:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 18 feb 2015, 17:02

Ovo će biti bez dileme najjači sponzorski ugovor jednog sportskog kolektiva na prostoru Balkana, i kada se nešto tako desi u tvojoj državi, tvome gradu i klubu koji voliš jednostavno moraš biti presretan. Naš klub, naša uprava i mi kao navijači i simpatizeri možemo biti zvijezda vodilja ostalim klubovima kako i na koji način se može raditi ako postoji želja, entuzijazam i poštena namjera. Mi smo izgradnju evropskog kluba počeli od temelja i to je jedini razlog zbog kojeg smo ispred svih ostalih klubova u državi. Finansijski detalji ugovora mi nisu poznati, a i ne interesuju me previše jer sam uvjeren da su takvi da se čovjeku zamanta u glavi kada ih vidi. Želim se osvrnuti na jednu drugu stvar, a to su ove neke uvrede od strane naših, nazovimo ih tako, simpatizera i navijača, drugom gradskom klubu i ostalim klubovima. Ja sam bio na utakmicama Sarajeva kad smo mi bili bijeda, sirotinja, kad smo skupljali pare da se navijačima kupe kopačke, kad je bilo upitno igranje utakmica na Koševu zbog dugova, slušao igrače koji igraju a nemaju da jedu i niko od ljudi koji su tada bili uz Sarajevo i išli po utakmicama ne piše takve, u najmanju ruku, vulgarne komentare. Lijepo je što je Sarajevo opet u modi, što i neki novi momci i djevojke prate klub, idu na utakmice, troše pare i pomažu klubu ali zapamtite da se Sarajevo voli i kad ima i kad nema para, da se na utakmicu ne ide da vidiš Turkish Airlines na dresu nego dres natopljen znojem, i da se vaša ljubav prema klubu ne mjeri uvredama na račun drugog. Nama su se smijali kad nismo imali za kifle pa evo vidimo kako im je trenutno stanje, pametnom čovjeku je historija učiteljica života. Pozdrav bordo armijo!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 18 feb 2015, 17:25

bordograd je napisao/la:Ovo će biti bez dileme najjači sponzorski ugovor jednog sportskog kolektiva na prostoru Balkana, i kada se nešto tako desi u tvojoj državi, tvome gradu i klubu koji voliš jednostavno moraš biti presretan. Naš klub, naša uprava i mi kao navijači i simpatizeri možemo biti zvijezda vodilja ostalim klubovima kako i na koji način se može raditi ako postoji želja, entuzijazam i poštena namjera. Mi smo izgradnju evropskog kluba počeli od temelja i to je jedini razlog zbog kojeg smo ispred svih ostalih klubova u državi. Finansijski detalji ugovora mi nisu poznati, a i ne interesuju me previše jer sam uvjeren da su takvi da se čovjeku zamanta u glavi kada ih vidi. Želim se osvrnuti na jednu drugu stvar, a to su ove neke uvrede od strane naših, nazovimo ih tako, simpatizera i navijača, drugom gradskom klubu i ostalim klubovima. Ja sam bio na utakmicama Sarajeva kad smo mi bili bijeda, sirotinja, kad smo skupljali pare da se navijačima kupe kopačke, kad je bilo upitno igranje utakmica na Koševu zbog dugova, slušao igrače koji igraju a nemaju da jedu i niko od ljudi koji su tada bili uz Sarajevo i išli po utakmicama ne piše takve, u najmanju ruku, vulgarne komentare. Lijepo je što je Sarajevo opet u modi, što i neki novi momci i djevojke prate klub, idu na utakmice, troše pare i pomažu klubu ali zapamtite da se Sarajevo voli i kad ima i kad nema para, da se na utakmicu ne ide da vidiš Turkish Airlines na dresu nego dres natopljen znojem, i da se vaša ljubav prema klubu ne mjeri uvredama na račun drugog. Nama su se smijali kad nismo imali za kifle pa evo vidimo kako im je trenutno stanje, pametnom čovjeku je historija učiteljica života. Pozdrav bordo armijo!
Aferim amidža!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 feb 2015, 17:34

bordograd je napisao/la: Zapamtite da se Sarajevo voli i kad ima i kad nema para, da se na utakmicu ne ide da vidiš Turkish Airlines na dresu nego dres natopljen znojem, i da se vaša ljubav prema klubu ne mjeri uvredama na račun drugog. Nama su se smijali kad nismo imali za kifle pa evo vidimo kako im je trenutno stanje, pametnom čovjeku je historija učiteljica života. Pozdrav bordo armijo!
:salut:
Ti si opet šampion !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2015, 17:38

U ponedjeljak amidzi rodjendan. slika
Utorak mu za poklon dajemo ugovor sa najvecom aviokompanijom u Evropi. Nesto kontam, mora to amidza proslaviti na njemu specifican nacin. :cool:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2015, 17:40

Mozemo li kako ''doprijeti'' do njega da mu cestitamo kolektivno?

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 18 feb 2015, 17:42

Jedna u nizu pogodnosti koja ocekuje sve clanove FKS jesu svakako i povoljni aranzmani TA kao generalnog sponzora. :)

Sto svakako implicira munjevit porast broja clanova FK Sarajevo,sto opet implicira da bi me mogla uhvatiti sracka na samu pomisao sta nas jos sve ocekuje.. :D :opaopa: :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 18 feb 2015, 17:42

bordograd je napisao/la:Ovo će biti bez dileme najjači sponzorski ugovor jednog sportskog kolektiva na prostoru Balkana, i kada se nešto tako desi u tvojoj državi, tvome gradu i klubu koji voliš jednostavno moraš biti presretan. Naš klub, naša uprava i mi kao navijači i simpatizeri možemo biti zvijezda vodilja ostalim klubovima kako i na koji način se može raditi ako postoji želja, entuzijazam i poštena namjera. Mi smo izgradnju evropskog kluba počeli od temelja i to je jedini razlog zbog kojeg smo ispred svih ostalih klubova u državi. Finansijski detalji ugovora mi nisu poznati, a i ne interesuju me previše jer sam uvjeren da su takvi da se čovjeku zamanta u glavi kada ih vidi. Želim se osvrnuti na jednu drugu stvar, a to su ove neke uvrede od strane naših, nazovimo ih tako, simpatizera i navijača, drugom gradskom klubu i ostalim klubovima. Ja sam bio na utakmicama Sarajeva kad smo mi bili bijeda, sirotinja, kad smo skupljali pare da se navijačima kupe kopačke, kad je bilo upitno igranje utakmica na Koševu zbog dugova, slušao igrače koji igraju a nemaju da jedu i niko od ljudi koji su tada bili uz Sarajevo i išli po utakmicama ne piše takve, u najmanju ruku, vulgarne komentare. Lijepo je što je Sarajevo opet u modi, što i neki novi momci i djevojke prate klub, idu na utakmice, troše pare i pomažu klubu ali zapamtite da se Sarajevo voli i kad ima i kad nema para, da se na utakmicu ne ide da vidiš Turkish Airlines na dresu nego dres natopljen znojem, i da se vaša ljubav prema klubu ne mjeri uvredama na račun drugog. Nama su se smijali kad nismo imali za kifle pa evo vidimo kako im je trenutno stanje, pametnom čovjeku je historija učiteljica života. Pozdrav bordo armijo!
Lijepo si ovo sastavio i skoro pa sve ima smisla, ali ja im ne mogu sutjeti i solidarisati se kad mi u podsvjesti ozvanjaju njihove rijeci u nasim teskim vremenima i to kakve rijeci... Iz mog licnog iskustva oni su prolicno extremni kad su u poziciji da ga "MUCU" e sad kad smo mi u poziciji da ga "MECEMO" :D treba da se solidarisemo i kontrolisemo, ma ne dolazi u obzir ... na kraju i to je car ovog naseg rivaliteta, bar je tako kod mene u mahali uvijek bilo!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []