Utorak mu za poklon dajemo ugovor sa najvecom aviokompanijom u Evropi. Nesto kontam, mora to amidza proslaviti na njemu specifican nacin.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lijepo si ovo sastavio i skoro pa sve ima smisla, ali ja im ne mogu sutjeti i solidarisati se kad mi u podsvjesti ozvanjaju njihove rijeci u nasim teskim vremenima i to kakve rijeci... Iz mog licnog iskustva oni su prolicno extremni kad su u poziciji da ga "MUCU" e sad kad smo mi u poziciji da ga "MECEMO"bordograd je napisao/la:Ovo će biti bez dileme najjači sponzorski ugovor jednog sportskog kolektiva na prostoru Balkana, i kada se nešto tako desi u tvojoj državi, tvome gradu i klubu koji voliš jednostavno moraš biti presretan. Naš klub, naša uprava i mi kao navijači i simpatizeri možemo biti zvijezda vodilja ostalim klubovima kako i na koji način se može raditi ako postoji želja, entuzijazam i poštena namjera. Mi smo izgradnju evropskog kluba počeli od temelja i to je jedini razlog zbog kojeg smo ispred svih ostalih klubova u državi. Finansijski detalji ugovora mi nisu poznati, a i ne interesuju me previše jer sam uvjeren da su takvi da se čovjeku zamanta u glavi kada ih vidi. Želim se osvrnuti na jednu drugu stvar, a to su ove neke uvrede od strane naših, nazovimo ih tako, simpatizera i navijača, drugom gradskom klubu i ostalim klubovima. Ja sam bio na utakmicama Sarajeva kad smo mi bili bijeda, sirotinja, kad smo skupljali pare da se navijačima kupe kopačke, kad je bilo upitno igranje utakmica na Koševu zbog dugova, slušao igrače koji igraju a nemaju da jedu i niko od ljudi koji su tada bili uz Sarajevo i išli po utakmicama ne piše takve, u najmanju ruku, vulgarne komentare. Lijepo je što je Sarajevo opet u modi, što i neki novi momci i djevojke prate klub, idu na utakmice, troše pare i pomažu klubu ali zapamtite da se Sarajevo voli i kad ima i kad nema para, da se na utakmicu ne ide da vidiš Turkish Airlines na dresu nego dres natopljen znojem, i da se vaša ljubav prema klubu ne mjeri uvredama na račun drugog. Nama su se smijali kad nismo imali za kifle pa evo vidimo kako im je trenutno stanje, pametnom čovjeku je historija učiteljica života. Pozdrav bordo armijo!
Hahahahaha original ocamHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Apsolutno se slazemBurberry46 je napisao/la:Ne znam za vas, ali bi ovaj dres sa TA dobro stajao Misketu!
potpisujem i jasimon je napisao/la:Apsolutno se slazemBurberry46 je napisao/la:Ne znam za vas, ali bi ovaj dres sa TA dobro stajao Misketu!
Nisi.nukleusmember je napisao/la:jesam li ja jedini koji misli da nam ne treba ni muslima ni misima[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Jadnimi, VolimoSarajevo i 26 gostiju.