FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Orton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orton » 18 feb 2015, 19:27

Kad vec pricate o Misketu.On kada bi dosao (u nekom ludilu) svi ti igraci koje si nabrojao bi se borili da budu prva zamjena Misimovicu.Valjda nije bitno objasnjavati zbog cega

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 feb 2015, 19:30

Orton je napisao/la:Kad vec pricate o Misketu.On kada bi dosao (u nekom ludilu) svi ti igraci koje si nabrojao bi se borili da budu prva zamjena Misimovicu.Valjda nije bitno objasnjavati zbog cega
Onda imaš 2 igraca, koji ce ti sjediti na klupi. Ako racunam Bilbiju, onda je to tri. Više imaš desetki, nego golmana.
Das Ist Walter

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 feb 2015, 19:31

Mislim da bi u bilo kojoj demokratski uredjenoj zemlji, nakon ovakve izjave ministra mup-a, doslo do smjene istog.
Nevjerovatno ponasanje !!! Bahato, ucjenjivacki i prijetecim tonom... Ma bravo Šerife, pardon, ministre.
I bas od koga ocekujete da smiri stasti i pokusa rijesiti novonastali problem, on svojim bahatim ponasanjem jos
vise izaziva gnjev kod obicnih ljudi. I kako da se covjek osjeca sigurnim u ovom gradu, kada se ministar
sigurnosti ponasa kao nekada Šerif sa divljeg zapada. U jednom trenutku kao da je htio da kaze:
Ma ko vas yebe, znali ste za cjenovnik, zasto ste pristali...

Čitam izjavu i ne vjerujem šta čitam. Šokantno !
Ministre Pećanac :thumbdown:
F.K.SARAJEVO

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 feb 2015, 19:40

Edis Kusturica:"Ko je platio policiju da čuva Nele Karajlića?"

Svaka čast kralju, šahu, samo žestoko protiv stoke! :tokralju: :tokralju:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 feb 2015, 19:42

Prvo dodjose pare od Tana. Pa uleti milion eura od Evrope. Bruku malih spoznora. Sad uletise i ove ozbiljne pare od TA. Proda se Dupovac za sicu od 200 hiljada Eura. Pa legose pare na racun za akademiju. Plus sto vec na ljeto imamo potencijalno milion + u Cimirotu. Potencijalno dobru, ali bas dobru zaradu mozemo ocekivati od prodaje Radovca i Duljevica.
Eto opet brzo i Evrope gdje bi smo ponovo mogli uzeti velike pare.
Jednostavno, ovo je domino efekat. Jedna dobra stvar vuce drugu.
Iz sadasnje pozicije mi samo mozemo rasti. Imamo vec sad finansijsku konstrukciju da imamo jos bolju, jos jacu i jos skuplju ekipu. Samim tih i grupne faze u Evropi ce biti puno realnije i lakse ostvarive. A tek onda dolazimo do velikih para :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 feb 2015, 19:43

uNbx je napisao/la:Ma imena poput Misimovica i Zlatana nikad nisu na odmet i ne mogu biti nepotrebni. Ne gori nam, nisu prioritet, ali ako dodje do te mogucnosti da zaigraju na Hasetu, zasto ne? :D
Igrace ne treba gomilati osim u slucaju ako igraci koji dolaze sadrze duplo vise kvaliteta na poziciji na kojoj igraju od igraca koji je na toj poziciji igrao do tog perioda. Tako da samo lud covjek moze reci da nam ne trebaju ovakva imena.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 feb 2015, 19:46

Misimovic - Stojcev. Nekome bi bilo zao sto je Stojcev na klupi?
Ili Muslimovic-Velkoski?
Hajmo biti realni :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 feb 2015, 19:49

Ma bez veze nam je prica Muslimović-Misimovic.Nema od njih dvojice nista.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 18 feb 2015, 19:50

molotovljev je napisao/la:Mislim da bi u bilo kojoj demokratski uredjenoj zemlji, nakon ovakve izjave ministra mup-a, doslo do smjene istog.
Nevjerovatno ponasanje !!! Bahato, ucjenjivacki i prijetecim tonom... Ma bravo Šerife, pardon, ministre.
I bas od koga ocekujete da smiri stasti i pokusa rijesiti novonastali problem, on svojim bahatim ponasanjem jos
vise izaziva gnjev kod obicnih ljudi. I kako da se covjek osjeca sigurnim u ovom gradu, kada se ministar
sigurnosti ponasa kao nekada Šerif sa divljeg zapada. U jednom trenutku kao da je htio da kaze:
Ma ko vas yebe, znali ste za cjenovnik, zasto ste pristali...

Čitam izjavu i ne vjerujem šta čitam. Šokantno !
Ministre Pećanac :thumbdown:
Nemoj tako ipak je on MINISTAR :puke:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 feb 2015, 19:51

Sabinho je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Ma imena poput Misimovica i Zlatana nikad nisu na odmet i ne mogu biti nepotrebni. Ne gori nam, nisu prioritet, ali ako dodje do te mogucnosti da zaigraju na Hasetu, zasto ne? :D
Igrace ne treba gomilati osim u slucaju ako igraci koji dolaze sadrze duplo vise kvaliteta na poziciji na kojoj igraju od igraca koji je na toj poziciji igrao do tog perioda. Tako da samo lud covjek moze reci da nam ne trebaju ovakva imena.
Jedino sa takvim razmišljanjima klub može napredovati. Bez obzira što trenutno FKS ima strašan vezni red, Misimović bi legao kao budali šamar.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 feb 2015, 19:54

Evander je napisao/la:Misimovic - Stojcev. Nekome bi bilo zao sto je Stojcev na klupi?
Ili Muslimovic-Velkoski?
Drug, ne Misimovic - Stojcev. Nego Misimovic - Stojcev - Alispahic - Bilbija
Das Ist Walter

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 feb 2015, 19:56

:thumbup: Naravno, druga bi prica bila da su u pitanju Zahirovic ili Vranjes itd. jer to nisu toliko izgradjeni igraci, nemaju toliko uspjeha i iskustva, nisu tolike klase i ne cine prevagu na terenu. Ovaj dvojac to cini, svaki posebno i cinio bi nas ravnopravnijim u teskim utakmicama u evropskim takmicenjima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 feb 2015, 19:58

miden je napisao/la:
Evander je napisao/la:Misimovic - Stojcev. Nekome bi bilo zao sto je Stojcev na klupi?
Ili Muslimovic-Velkoski?
Prekrizo bih ja Stojceva i Bilbiju bez ikakvih problema, ako bi bilo sanse da Misimovic dodje. Isto tako bih rado Velkoskog poslao nazad u Makedoniju da na neki nacin dobijemo Muslimovica.
Nema emocija. Ako zelimo biti konkurentniji u Evropi, morat cemo imati puno jaci tim nego je ovaj danasnji.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2015, 19:59

Ma puca mi qurac ko ce igrati prvu postavu, hocu titulu pa nek na klupi sjede Tatomirovic, Benko, Alispahic, Cimirot, Duljevic ako treba.
1946

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 18 feb 2015, 19:59

Stojčev je glavni igrač Sarajeva.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 feb 2015, 20:01

Steph je napisao/la:Stojčev je glavni igrač Sarajeva.
Da, ali onog Sarajeva od prije godinu dana.
U ovakvom Sarajevu, on sa svojim nacinom igre, po meni nema mjesta u prvih 11.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 feb 2015, 20:02

Evander je napisao/la:
miden je napisao/la:
Ili Muslimovic-Velkoski?
Prekrizo bih ja Stojceva i Bilbiju bez ikakvih problema, ako bi bilo sanse da Misimovic dodje. Isto tako bih rado Velkoskog poslao nazad u Makedoniju da na neki nacin dobijemo Muslimovica.
Nema emocija. Ako zelimo biti konkurentniji u Evropi, morat cemo imati puno jaci tim nego je ovaj danasnji.
Onda najbolje da vratimo i Barbareza, tu su negdje u 10 godina.
Das Ist Walter

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 18 feb 2015, 20:03

Vidjeli smo u prošloj polusezoni da kada njega ne ide nema ni igre.. Sada doduše radi mnogo ozbiljnije, konkurencija čini čuda.

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 18 feb 2015, 20:03

E stvarno aferim,ovo je ogromna stvar za drzavu,a ne samo za nas.Nismo jos svjesni koliki je ovo korak naprijed.I onda ce se opet, nakon svega naci neko da kritikuje,npr dresove. Ljudi moji imajte povjerenja u ljude koji vode klub,dokazali su to valjda svima,da nasem Sarajevu zele najbolje. Sto se mene tice nek protiv Zvijezde istrce u potkosuljama, pozdravit cu to,jer sam ubijedjen da su i te potkosulje za dobrobit kluba. Zato ljudi uzivajte,opustite se sto se tice Sarajeva,nek vam ovo Sarajevo bude zvijezda vodilja u zivotu.Ako vas naljuti djevojka,zena,majka,jaran,posao,bilo sta nasmijte se na to i recite sami sebi moje Sarajevo koraca ogromnim koracima naprijed i to mi je dovoljno da budem sretan. Zato napunimo Banju, ko nemoze ostaje mu onda da napunimo Kosevo i na taj nacin pokazemo Upravi da smo uz njih, da smo jedno, da smo Sarajevo.
since 1973

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 18 feb 2015, 20:08

onako je napisao/la:E stvarno aferim,ovo je ogromna stvar za drzavu,a ne samo za nas.Nismo jos svjesni koliki je ovo korak naprijed.I onda ce se opet, nakon svega naci neko da kritikuje,npr dresove. Ljudi moji imajte povjerenja u ljude koji vode klub,dokazali su to valjda svima,da nasem Sarajevu zele najbolje. Sto se mene tice nek protiv Zvijezde istrce u potkosuljama, pozdravit cu to,jer sam ubijedjen da su i te potkosulje za dobrobit kluba. Zato ljudi uzivajte,opustite se sto se tice Sarajeva,nek vam ovo Sarajevo bude zvijezda vodilja u zivotu.Ako vas naljuti djevojka,zena,majka,jaran,posao,bilo sta nasmijte se na to i recite sami sebi moje Sarajevo koraca ogromnim koracima naprijed i to mi je dovoljno da budem sretan. Zato napunimo Banju, ko nemoze ostaje mu onda da napunimo Kosevo i na taj nacin pokazemo Upravi da smo uz njih, da smo jedno, da smo Sarajevo.
haha ja sam prvi tu kad je u pitanju kritikovat dres.. upravu si ti, i ja podrzavam to sto uprava daje priliku HAAD-u kao domacoj firmi, al brate i taj Haad bi se trebao malo potrudit kod dizajna :D što jest jest
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ULFE i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []