KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: KK Partizan
Dobro je pa Nikoletina nije ozbiljno povređen
A do meča sa CZVBG u ABA ima još 14 dana,taman da se eventualno dovede taj plej i Đumić uigra,bar za neku pristojnu rolu(pogodi obruč npr.
)
Mens sana in corpore sano.
Nastavljen je niz, ali ono što zabrinjava je Milutinov.
Nadam se da se ne radi o težoj ozlijedi i da će biti spreman za mečeve odluke. Prelagana pobjeda koja je mogla biti i +40, ali dobro treba biti fer pa reći da je sa druge strane poluamaterski tim.
Đumić najblaže rečeno očajan. Ne zna igrati košarku, da li će naučiti, vidjećemo.
Mihajlo je mogao više igrati, a šteta što Janis uopšte nije bi u sastavu.
Nadam se da se ne radi o težoj ozlijedi i da će biti spreman za mečeve odluke. Prelagana pobjeda koja je mogla biti i +40, ali dobro treba biti fer pa reći da je sa druge strane poluamaterski tim.
Đumić najblaže rečeno očajan. Ne zna igrati košarku, da li će naučiti, vidjećemo.
Mihajlo je mogao više igrati, a šteta što Janis uopšte nije bi u sastavu.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
kažu da hoćemo. ja smatram da se to ne bi smjelo desiti da ne odemo..djoleprijedor je napisao/la:Ima li šta zvanično za KUP?Igramo li ili ne?
@bertans šteta za janisa je iako mlađi vidi se da zna, da je potentan fizički..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Čekaj, ti si stvarno povjerovao u to da postoji mogućnost da ne igrate kup?djoleprijedor je napisao/la:Ima li šta zvanično za KUP?Igramo li ili ne?
Navijat da nekako dodjem do polufinala s Buducnost u nekom scenariu , sve druge bi bilo tesko premostivo.
Pogotovo sto od pojacanja ocigledno nece biti nista.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma najmanje odgovora cedevita... budućnost najviše, jer svaka čast njima, ali oni kao ni njihov trener nemaju iskustva u plej-ofuRaul_64 je napisao/la:Navijat da nekako dodjem do polufinala s Buducnost u nekom scenariu , sve druge bi bilo tesko premostivo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Samo četvrto mjesto je ono što nam treba! Ništa drugo. Duh institucije se pokazuje u dvoboju sa timom iz Železnika.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Da.
Kad ih slome Tepic i Dalo sa svojih 9/75 pogodjenih trojki , nece znati sta ih je snaslo.
Kad ih slome Tepic i Dalo sa svojih 9/75 pogodjenih trojki , nece znati sta ih je snaslo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne brini se, u tom segmentu vam mozemo parirati sa odlicnih 0/19 
biće to da citiram Edina " fabrika cigli"dscile je napisao/la:Ne brini se, u tom segmentu vam mozemo parirati sa odlicnih 0/19
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sutra s Vošom u četvrfinalu. Počinje kup.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nešto kontam da ćemo sutra sa Vošom gledatu u sastavu sličnom ko sa FMP 2 prošle sezone.....Aranitović,Dallo,Bezbradica,Đumić,Marinković,Kuzeloglu,Glišić...eventualno Milutinović i Andrić.
Mens sana in corpore sano.
To je naše pravo. Time bi još više iskazali šta mislimo o domaćim košarkaškim vođama i njihovom političko-mafijaškom uplitanju u srpsku košarku.
Ne zaboravimo da je isti taj Đilas prišao jednom kapitenu i jednog kapitena pitao hoće li se utakmica nastaviti u Kragujevcu.
Ne zaboravimo da je isti taj Đilas prišao jednom kapitenu i jednog kapitena pitao hoće li se utakmica nastaviti u Kragujevcu.
a ne zaboravimo i da je jedini političar koji je konkretno pomogao partizanu44Bertans je napisao/la:To je naše pravo. Time bi još više iskazali šta mislimo o domaćim košarkaškim vođama i njihovom političko-mafijaškom uplitanju u srpsku košarku.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ništa ja ne zaboravljam, ali Radivoj Korać je istinska veličina srpskog, jugoslovenskog i svjetskog sporta, a svojim gestom je na bjedan način Dragan Đilas pljunuo na samog Koraća.
Od tada za mene kup nije takmičenje od značaja.
I apsolutno mi je nevažan ishod sa Vošom. Jer u situaciji kada ti na svaki način pokušavaju poslednji ekser zakucati, tvoje pravo je da ih na svaki drugi način diskredituješ i otežaš, žargonski posereš se na očekivanja i nadanja.
Od tada za mene kup nije takmičenje od značaja.
I apsolutno mi je nevažan ishod sa Vošom. Jer u situaciji kada ti na svaki način pokušavaju poslednji ekser zakucati, tvoje pravo je da ih na svaki drugi način diskredituješ i otežaš, žargonski posereš se na očekivanja i nadanja.
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:a ne zaboravimo i da je jedini političar koji je konkretno pomogao partizanu

44Bertans je napisao/la:I apsolutno mi je nevažan ishod sa Vošom. Jer u situaciji kada ti na svaki način pokušavaju poslednji ekser zakucati, tvoje pravo je da ih na svaki drugi način diskredituješ i otežaš, žargonski posereš se na očekivanja i nadanja.
Dulo lajks dis
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Za ovog 44Bertans pomislim nekad da je u pitanju sam Dule Vujosevic,ako si ti Dule puno pozdrava...
rekao sam političar, ne lord, vozd, feudalni gospodar..alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:a ne zaboravimo i da je jedini političar koji je konkretno pomogao partizanu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.