FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo ja otpisujem Zelju. Je li problem?hilmo je napisao/la:Nemojte nikog otpisivati do zadnjeg kola. Svi su na svoj način opasni!
Ako ce nam onakva amaterska ekipa biti konkurent, onda dzaba sve ovo, mozemo se odmah ugasiti.
Ne znam u kakvom su stanju ostale ekipe, iskren da budem i ne zanima me, ali kao ozbiljan klub svaku ekipu iz vrha shvatiti kao najozbiljnijeg konkurenta i u svaku utakmicu ulaziti kao u finalnu. Jedino takvim pristupom se možemo nečemu nadati. A djelovati potcjenjivački prema ekipi sa dna tabele je neumjesno a kamoli prema ekipama koje su godinama u vrhu bh nogometa.Evander je napisao/la:Evo ja otpisujem Zelju. Je li problem?hilmo je napisao/la:Nemojte nikog otpisivati do zadnjeg kola. Svi su na svoj način opasni!
Ako ce nam onakva amaterska ekipa biti konkurent, onda dzaba sve ovo, mozemo se odmah ugasiti.
Ono što je najbitnije je da su igrači veoma fokusirani na sve protivnike i da su svjesni težina zadatka koji ih čeka i nikog ne uzimaju olako.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 18 feb 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
nikog ne podcjenjujemo samo objektivno kazem da je Siroki glavni konkurent a da zrinjski ,olimpic ,zeljo mogu svakog dobiti ali nece izdrzati borbu za titulu .a da cemo se prosetati ligom to ne mislim protiv svakog treba zapeti ako mislis dobiti 
Realno, Siroki nam je jedini ozbiljan i dostjan konkurent. Ako Zrinski bude bez Crnova, ne dajem im niti trunku sanse. Cak mislim da je i Olimpic bolji od njih u toj soluciji.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja otpisujem sve ekipe u borbi za titulu narednih 149 godina. Mozda nam izmakne neki kup zbog loseg dana u finalu.Al ce biti problema zbog umora u sezonama kad budemo igrali zavrsnicu lige prvaka.
Šta ti je reci optimizamobiteljskicovjek je napisao/la:Ja otpisujem sve ekipe u borbi za titulu narednih 149 godina. Mozda nam izmakne neki kup zbog loseg dana u finalu.Al ce biti problema zbog umora u sezonama kad budemo igrali zavrsnicu lige prvaka.
Das Ist Walter
Nikoga ne smijemo otpisivati ili podcjenjivati....i poraz se nekad mora desiti ali mi tad moramo dati još veću podršku i biti uz ovaj klub. Jača ekipa na papiru ne mora značiti i pobjedu a znamo svi gdje se danas nalaze Dortmund, Manchester itd itd itd...
Upravi je malo reči svaka čast za ono što rade...i hvala im što nas čine jačim !
Upravi je malo reči svaka čast za ono što rade...i hvala im što nas čine jačim !
Može li pitanje, šta je sad sa Amidžom kad se ovo potpiše?Ne kontam može li mi neko objasniti?
Sarajevo ljubavi moja!
Ovako, da se Tan nije slozio sa ovim mi ne bi ni potpisali ovaj ugovor. Dakle on je dao dozvolu jer ovo je dobro kako za njega tako i za klub, prvo sto ce donekle rasteretiti njega i sto ce biti mamac buducim sponzorima. Ni Abramovicu nije neka ruska kompanija generalni sponzor, ni Realu spanska itd. Sponzor je onaj koji ponudi onoliko love koja zadovoljava gazdu. Naravno, da nije Tana a vala ni sposobnih ljudi u klubu tesko da bi ikad privukli ovako jakog sponzora u klub.sekac je napisao/la:Može li pitanje, šta je sad sa Amidžom kad se ovo potpiše?Ne kontam može li mi neko objasniti?
1946
jel jači ugovor onaj Zvezdin sa Gazpromom il ovaj bordo s Erlanjsom 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hvala Head sad mi je jasno bez amidje ni u halu ne može se e to poštujem!Head je napisao/la:Ovako, da se Tan nije slozio sa ovim mi ne bi ni potpisali ovaj ugovor. Dakle on je dao dozvolu jer ovo je dobro kako za njega tako i za klub, prvo sto ce donekle rasteretiti njega i sto ce biti mamac buducim sponzorima. Ni Abramovicu nije neka ruska kompanija generalni sponzor, ni Realu spanska itd. Sponzor je onaj koji ponudi onoliko love koja zadovoljava gazdu. Naravno, da nije Tana a vala ni sposobnih ljudi u klubu tesko da bi ikad privukli ovako jakog sponzora u klub.sekac je napisao/la:Može li pitanje, šta je sad sa Amidžom kad se ovo potpiše?Ne kontam može li mi neko objasniti?
Sarajevo ljubavi moja!
Sumnjam da smo mi dobili u kesu toliko para.Detalje ugovora niko jos i ne zna.Mozda da se nesto nacuje kad se potpise ugovor.
Ali oni od gasproma dobiju oko 4 miliona,uzimajuci u obzir da nam je ovo prvi ugovor sa njima nevjerujem da je toliko novca u pitanju
Ali oni od gasproma dobiju oko 4 miliona,uzimajuci u obzir da nam je ovo prvi ugovor sa njima nevjerujem da je toliko novca u pitanju
Znate da Ibraka jednom reče:"Ništa više neće biti kao prije".
Uprava bravo, živjeli vi nama i zajedno se radovali još makar 100 godina
Uprava bravo, živjeli vi nama i zajedno se radovali još makar 100 godina
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
nek ovi Turci daju koji manji aviončić koji može sletiti na neku malo veću livadu, da možemo na gostovanja u ligi ići avionom

15.10.2013.
Amidza je vecinski vlasnik uloga, TA je sponzor. Isto kao sto je Abramovic vlasnik Chelsia, a TA im je sponzor. Od prvog dana se i trazio generalni sponzor koji ce zadovoljiti nase zelje. Amidza je investitor i Visit M. je stajalo cisto kao promocija fondacije.
Situacija jasna kao dan. Amidza klubi daje pare prema ugovoru napravljenom, bez obzira sta nam pise na dresu.
Situacija jasna kao dan. Amidza klubi daje pare prema ugovoru napravljenom, bez obzira sta nam pise na dresu.
Nije toliko bitna ni cifra. Recimo 500 000 eura Sarajevo vise ce pomoci i znaciti nego recimo Crvenoj Zvezdi 2 500 000 eura.
1946
-
sportskilaik
- Kontakt:
Ne znam sta za tebe znači marketing,ali za mene u laickom smislu to znači sto vecu dostupnost na trzistu putem jedne reklame. Logicno je da ce neko dati vece pare Zvezdi koja ima vise navijaca i za koju zna citav svijet isto ko sto je logicno da ce neko dati vise para Realu nego Rayo Valecanu.Rule_hz je napisao/la:Kakve ti veze ima sto su prvaci I imaju nekoliko mil stanovnika zahvakjuhuci drzavi kakva jeste sto samo 2uba valjaju a milione I milione duzni a sto nebi kad su to prihatelji I bratska zemlja
@Head
Slazem se s tobom sto se toga tiče svaka je marka zlata vrijedna,ali sam samo momku dao jedan logican odgovor na pitanje
Tako je, sta im ista vrijedi kad ne mogu licencu dobiti.Head je napisao/la:Nije toliko bitna ni cifra. Recimo 500 000 eura Sarajevo vise ce pomoci i znaciti nego recimo Crvenoj Zvezdi 2 500 000 eura.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.