Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 feb 2015, 22:04

Guarani-Sporting Cristal 3+ 1,87

Efikasne ekipe, ofanzivne, susret C. Libertadores.
slika
Veliki niz susreta Guarani igra sa golovima, i on ce nekad stati, ali valjda nece veceras (pocinju ofanzivno, pravo ofanzivno) http://www.dodaj.rs/f/1C/Cp/3M0Bi7TH/guarani.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Dolaze im gosti iz Perua koji su prosle sez. za dlaku ostali kratki, na svim gostovanjima su igrali otvoreno i do kraja neizvjesno. http://www.dodaj.rs/f/1R/DE/2zjtxfKs/cl13.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebali bi zaista, ocekujem vala to od njih i veceras.
3 gola su po meni neki minimum za njih, domacin se zazelio CL i ide jako, gosti sigurno mogu do gola...
http://www.dodaj.rs/f/3Q/4W/31mCmMi0/g6k3s.png" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 18 feb 2015, 22:12

jopaa7 je napisao/la:Wozniacki -Cornet 1 @1,30
Makarova / Vesnina - Koukalova / Siniakova 1 @1,25
2. nositeljice na turniru, pobjednice US Opena prosle godine
Hingis / Pennetta - Rodionova / Rodionova 1 @1,30
3. nositeljice na turniru, finalistice US Opena, nakon toga su osvojile jos 2 turnira, Moskvu i jedan u Kini

Cabal / Farah - Giraldo / Ramos-Vinolas 1 @30
2. nositelji na turniru, mislim da svako tko prati tenis zna za ovaj par, dobri reultati na zemlji, prije par dana osvojili Sao Paolo, branitelji naslova u Riu od prosle godine
Draganja / Kontinen - Zverev / Zverev 1 @1,30
2. nositelji na turniru, osvojili Zagreb prije tjedan dana

kv. 3,57

Neke osnovne stvari zasto dajem prednost ovima i zasto mislim da prolaze, nemam vremena za vece analize
Jbg ne mozes spojiti dva uspjesna dana :crazy:
Nadam se da je netko izvodjio one dobitne

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 18 feb 2015, 22:35

slika

i dosta za vcrs :D

EDIT

i jos euric na lajvu XD

slika
Zadnja izmjena: fanatic1991, dana/u 18 feb 2015, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 feb 2015, 22:41

akumulator87 je napisao/la:
akumulator87 je napisao/la:Timra - Sodertalje 1 1.75 Bet-live kladionica

Ovog keca idem sa svime sto sam odvojio za ovu sedmicu kladjenja. Sodertalje ni sjena od nekad jako stabilnog prvoligaša, već su ispali u 3. ligu. Redaju poraz za porazom I imaju ih već najmanje 6 u nizu. S druge strane još jedan nekadašnji redovni učesnik play offa 1.lige Timra, lovi posledjnje mjesto koje vodi u play off I zaostaju za tim mjestom 1 bod. Sve osim sigurne kečine bi bilo ogromno iznenadjenje I za mene veliki šok.
Ako ćete pratit bujrum, na vašu odgovornost

Ma toooo ljubi vas brat

Timra - Sodertalje 2-0 FT
@fixator bravo a i tebi akumulator bravo
pocinje i ova tema da cvjeta
hass ocekujem parove tenisa ovdje :)
@zgimky nam je bolestan sad ce i on u veliki come back

od mene veceras
Chikago - Detroit manje od 6 golova
sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 feb 2015, 22:48

Consigliere je napisao/la: Schalke- Real Madrid (SP) 2 1.60 - jer budimo realni, osim domaceg terena ne postoji segment u kojem Real nije nadmocan ovdje, plus taj golman od 19 godina. Da je 1.20 sigurno ga ne bi uzeo, ali po ovoj kvoti....
Basel- Porto ddg 1.45 - po meni je Basel dosta podcjenjen u ovom susretu. Porto jeste blagi favorit za prolaz, ali na St Jakob Parku su padale i vece ribe od Porta
Bautista- Pospisil (SP) 1 1.65 - random favorit iz super- ponude. Klade kazu da je ovaj prvi favorit, a ko sam ja da se protivim?
St Quentin- Denain 1x 1.55 - nisam mogao propustiti priliku da se ne okladim na ekipu sa tako cool imenom, a moje nedavno steceno znanje o francuskoj drugologaskoj kosarci kaze da je kod njih domaci teren svetinja
Ratiopharm- Brose Basket 2 1.40 - ne znam cime da opravdam ovaj pick... cuo sam za Brose Basket? :hmmmmm:

Na petaka- 40 i nesto :salut:

Sretno svima sta god vam je na listicu (osim Schalke 1 :mrgreen: )
:kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 18 feb 2015, 22:57

slika

jos indijac i 83 km su u dzepu :D
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 18 feb 2015, 22:59

Convicts1988 je napisao/la:Covilha - Benfica (B) 3+ 1.85

Ova Benfica B me uvijek ispoštovala na golove kad god ju odigram, kod njih nema kalkulacija, uvijek igraju za gol više.

Rijeka - Hajduk 3+ 1.65

Ovdje očekujem jednu otvorenu utakmicu bez nekih velikih kalkulacija, na svakoj od zadnjih 7 tekmi je bilo minimalno 2 gola, danas idu barem 3 nadam se .

Baeurum - Lyn 4+ 1.95

Norvežani, obe ekipe gaje napadački fudbal kao i većina norveške lige, još je prijateljska utakmica .

Karlović - Kokkinakis (-24,5+) zbroj gemova OVER 1.80

Dva bombardera, top klasa servera, tvrda podloga, trebalo bi bez problema .

Džumhur - C.Smith 1 1.20

Naš teniser poslije osvojenog turnira pun samopouzdanja, očekujem i danas vrhunsku partiju i laganu pobjedu .

Ulog: 5 KM Dobitak: 64.30
slika

Čestitke svima koji su uboli danas ;)

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 feb 2015, 23:02

Svaka cast Consigliere i Convicts :clap: :clap:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 feb 2015, 23:04

@Convicts1988, sladak listic :ljepota: :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 18 feb 2015, 23:11

Hvala momci :D .. A jest, pogotovo što je Covilha zabila treći gol u 80.+ minuti kao i Rijeka za 3+ :P

Svaka čast i tebi @Consigliere, ide tebe to ovih dana, samo naprijed :thumbup:

Merli
Kontakt:

Post Postao/la Merli » 19 feb 2015, 00:15

dr.van nostrand je napisao/la:Guarani-Sporting Cristal 3+ 1,87

Efikasne ekipe, ofanzivne, susret C. Libertadores.
slika
Veliki niz susreta Guarani igra sa golovima, i on ce nekad stati, ali valjda nece veceras (pocinju ofanzivno, pravo ofanzivno) http://www.dodaj.rs/f/1C/Cp/3M0Bi7TH/guarani.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Dolaze im gosti iz Perua koji su prosle sez. za dlaku ostali kratki, na svim gostovanjima su igrali otvoreno i do kraja neizvjesno. http://www.dodaj.rs/f/1R/DE/2zjtxfKs/cl13.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebali bi zaista, ocekujem vala to od njih i veceras.
3 gola su po meni neki minimum za njih, domacin se zazelio CL i ide jako, gosti sigurno mogu do gola...
http://www.dodaj.rs/f/3Q/4W/31mCmMi0/g6k3s.png" onclick="window.open(this.href);return false;
:thumbup: zahvaljujem

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 19 feb 2015, 01:30

Evo jednog jutarnjeg.

Safarova - Pliskova - 1 (1,8)

Čehinje se sastaju u cetvrtfinalu Dubaia. Prosle sedmice su igrale mec u Belgiji i pobjedila je Pliskova, pa bi mnogi sutra mogli odigrati 2 na Karolinu. Ja ipak mislim da Safarova sutra ima vece sanse. Danas je izbacila Venus i to da lakih 2-0 u setovima. Sa druge strane Pliskova je igrala tezak mec u 3 seta protiv Ane Ivanovic. Ako na to dodamo je u zadnjih 12 dana igrala na 3 razlicita kontinenta, te da je na ovaj turnir stigla u 2 sata poslije ponoci, a igrala prvi mec domah to isto jutro, mislim da ce ovdje presudnu ulogu igrati odmor odnosno umor igracica. S obzirom na to prednost dajem Safarovoj i tipujem na nju.

Muguruza - Suarez-Navaro - 1 (1,45)

Muguruza mlada igracica, koja nagovjestava sjajnu karijeru. Odlicno je odigrala Australian open i u tjesnom mecu izgubila od Serene u osmini finala. Ima 5 pobjeda u nizu, 2 u Fed cupu i 3 na ovom turniru. Sa druge strane Suarez-Navaro je odlicno odigrala posljednji turnir i plasirala se u finale (Antwerpen), ali je bez borbe predala mec Andrei Petkovic. Danas je pobjedila Kvitovu u 3 seta, a Muguruza Radwansku sa 2-0. Ne znam razlog predaje u finalu Antwerpena, vjerovatno umor ili pak neka povreda. S obzirom na to, dajem prednost mladjoj Spanjolki i tipujem na nju.

Goffin - Thiem - Ukupno gemova (-21,5+) 2 (1,85)

Duel dvije mlade nade svjetskog tenisa. Do sada su se sastajali 4 puta i sva 4 puta pobjedio je Goffin, ali 3 od ta 4 puta bilo je vise gemova od zadane granice. Prema kladionicama izraziti favorit je Goffin, ali ja ipak ocekujem jedan tjesan mec u 3 seta.

Sretno svima!

hare28
Kontakt:

Post Postao/la hare28 » 19 feb 2015, 01:42

Mrle_reds je napisao/la:Evo jednog jutarnjeg.

Čehinje se sastaju u cetvrtfinalu Dubaia. Prosle sedmice su igrale mec u Belgiji i pobjedila je Pliskova, pa bi mnogi sutra mogli odigrati 2 na Karolinu. Ja ipak mislim da Safarova sutra ima vece sanse. Danas je izbacila Venus i to da lakih 2-0 u setovima. Sa druge strane Pliskova je igrala tezak mec u 3 seta protiv Ane Ivanovic. Ako na to dodamo je u zadnjih 12 dana igrala na 3 razlicita kontinenta, te da je na ovaj turnir stigla u 2 sata poslije ponoci, a igrala prvi mec domah to isto jutro, mislim da ce ovdje presudnu ulogu igrati odmor odnosno umor igracica. S obzirom na to prednost dajem Safarovoj i tipujem na nju.

Muguruza mlada igracica, koja nagovjestava sjajnu karijeru. Odlicno je odigrala Australian open i u tjesnom mecu izgubila od Serene u osmini finala. Ima 5 pobjeda u nizu, 2 u Fed cupu i 3 na ovom turniru. Sa druge strane Suarez-Navaro je odlicno odigrala posljednji turnir i plasirala se u finale (Antwerpen), ali je bez borbe predala mec Andrei Petkovic. Danas je pobjedila Kvitovu u 3 seta, a Muguruza Radwansku sa 2-0. Ne znam razlog predaje u finalu Antwerpena, vjerovatno umor ili pak neka povreda. S obzirom na to, dajem prednost mladjoj Spanjolki i tipujem na nju.

Duel dvije mlade nade svjetskog tenisa. Do sada su se sastajali 4 puta i sva 4 puta pobjedio je Goffin, ali 3 od ta 4 puta bilo je vise gemova od zadane granice. Prema kladionicama izraziti favorit je Goffin, ali ja ipak ocekujem jedan tjesan mec u 3 seta.

Sretno svima!

Bravo druze pratim te odlicna analiza i ja sam imao namjeru ovako nesto odigrati,al sada nemam dileme nikako i odlucio sam da te definitivno ispratiim. ;)

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 19 feb 2015, 01:51

hare28 je napisao/la:
Mrle_reds je napisao/la:Evo jednog jutarnjeg.

Sretno svima!

Bravo druze pratim te odlicna analiza i ja sam imao namjeru ovako nesto odigrati,al sada nemam dileme nikako i odlucio sam da te definitivno ispratiim. ;)
Hvala druze, nadajmo se da ce ovo proci.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 02:20

bevanda4 je napisao/la:Od danasnjeg snookera:

J. Perry - Wilson 1 @1.30
Gentleman Joe ne bi se smio propustiti na 1.30. Igra dobar snooker zadnje dvije sezone, mnogo je favorita na papiru skinuo, a sto se danasnjeg matchupa tice, bude li na razini ocekujem pobjedu u hendikepu protiv zalutalog Wilsona.

Brecel - Brown 1 @1.55
Belgijski wunderkind. Proslo kolo mu nisam vjerovao, protiv milkinsa ako se ne varam. Ali na kraju me samo on bacio na listicu. Danasnji protivnik je autsajder i prakticki duplo slabiji igrac od milkinsa, tako da bi po ga po nekoj logici (ako to vise postoji u svijetu kladionice) mladac Luca trebao pregaziti kao plitak potok. Po tecaju od 1.55 tesko ga je zaobici.

Ebdon - Selby 2 @1.30
Okrsaj bivseg svjetskog prvaka i sadasnjeg. Ebdon igrao odlicne kroz kvalifikacije po indiji i aziji zadnjih tjedan dana. Na welsh openu nista slabiji, ali zdrijeb ga nije mazio. Na putu mu danas stoji mark selby koji ne posustaje pred nikim i vrlo vjerojatno igra snooker karijere. Gledao sam ga nedavno u jednom finalu protiv S. Murphya. Jednostavno dominira i misljenja sam da ga ove godine moze zaustaviti samo legenda Ronnie. E to bi bilo dobro finale ovog turnira! Ebdonova jedina prednost koju uvijek moram naglasit je to sto glasi za najsporijeg igraca na touru vec godinama, ako ne i desetljecima. Toliko zna bit spor da se protivnici grizu u stolici cekajuci red, nerijetko budu izvan sebe, a snooker se u takvom stanju uma ne moze igrati ni u lokalnoj birtiji. Ipak mislim da je selby iskusnjara koja se zna nosit s takvim stvarima, ipak je rijec o prvom igracu svijeta..

Bingham - White 1 @1.50 (ili over tko je u mogucnosti)
Mnogo sam vagao ovaj par. Na kraju je ipak presudila kvota i navijacka opredijeljenost za velikog Stuarta. Michael White jedan od one nove generacije klinaca koji ce kad tad bit na vrhu snooker ljestvica. Pokazao mnogo zadnjih sezonu dvije, ali isto toliko je mnogo prostora ostalo za nauciti. Nadam se da ce mu jednu takvu lekciju bas veceras ocitat barba Bingham. Tko se kladi u stranim kladionama nek ovdje pokusa over frejmov. Smrdi mi na borbu do kraja, vidjet cemo.
e perry perry.. a nadimak ti gospodin! :nedam:

DrustveniParazit je napisao/la: Izgleda sam ja izabrao dobre parove od onih što si postavio :)
čestitke druže, vjeruj mi, drago mi kao da sam ja dobio! više se uopće ne radi o lovi, nego čisto da netko zayebe mafiju! :kafa:
U desetom selu živi Antuntun!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 feb 2015, 03:23

Consigliere je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: Schalke- Real Madrid (SP) 2 1.60 - jer budimo realni, osim domaceg terena ne postoji segment u kojem Real nije nadmocan ovdje, plus taj golman od 19 godina. Da je 1.20 sigurno ga ne bi uzeo, ali po ovoj kvoti....
Basel- Porto ddg 1.45 - po meni je Basel dosta podcjenjen u ovom susretu. Porto jeste blagi favorit za prolaz, ali na St Jakob Parku su padale i vece ribe od Porta
Bautista- Pospisil (SP) 1 1.65 - random favorit iz super- ponude. Klade kazu da je ovaj prvi favorit, a ko sam ja da se protivim?
St Quentin- Denain 1x 1.55 - nisam mogao propustiti priliku da se ne okladim na ekipu sa tako cool imenom, a moje nedavno steceno znanje o francuskoj drugologaskoj kosarci kaze da je kod njih domaci teren svetinja
Ratiopharm- Brose Basket 2 1.40 - ne znam cime da opravdam ovaj pick... cuo sam za Brose Basket? :hmmmmm:

Na petaka- 40 i nesto :salut:

Sretno svima sta god vam je na listicu (osim Schalke 1 :mrgreen: )
:kafa:
:clap: :clap:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

laxzg
Kontakt:

Post Postao/la laxzg » 19 feb 2015, 08:59

pazite se Muguruzove, premala je kvota za igrat. igraju skupa u paru i jako dobro se poznaju, a i suarez navarro je u odlicnoj formi. najrealnije je vise gemova, to bi trebalo otici u tri seta
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 19 feb 2015, 09:38

nakon velikog gubitka na bayernu
juce malo pozitivnih vjesti za mene jer schalke nije iznenadio kao sto su neki govorili ... Real HC2

za danas neki lagani tiket posto je euro liga liga kladionica :D

roma - feynord 1
tottenham - fiorentina 1
trabzon - napoli 2
wolfsburg - sporting 1
villareal - RB Salzburg 1
Anderlecht - Dinamo Moskau 1X

kvota 22

pokuso bi od ovih parova i ovo
roma - feynord hc x
wolfsburg - sporting hcx
celtic - inter PV X
Turin - Bilbao Under 2,5
tottenham - fiorentina 1

kvota 83,45

sretno
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Mouse
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Mouse » 19 feb 2015, 09:41

Mouse je napisao/la:Za danas
Ferrer - De Bakker 1 1.10

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mec je odgodjen ili nešto slicno, uglavnom kvota 1

akumulator87
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la akumulator87 » 19 feb 2015, 10:07

Mouse je napisao/la:
Mouse je napisao/la:Za danas
Ferrer - De Bakker 1 1.10

Mec je odgodjen ili nešto slicno, uglavnom kvota 1

ahhahahahhahahahhaa

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.