Skup sportskih gluposti. NIkad nista nisu pogodili. Luca Toni u Sarajevu

Nije meni mrsko traziti ako tebi jeste.OdaVeliki je napisao/la:Fazon je sto na oficijelnoj stranici Zeljeznicara cifa transfera je uvijek bila. Nego mi je mrsko traziti. Oslobodjenje uvijek pise istinu, ovo sto je napisano je istinitu. Kako da ja tebe shvatam ozbiljno zalijepio mi teksta, halo, avazov sporti to od 200 do 300 h
, kao da je kviz.
Cemu toliko da se palite, ali je bitno da vi znate da je prodat za veliku cifru, ali da je mala cifra to nema sanse. Smijesno.
Ovo mi je bas zaparalo usi.Dakle Dino bio oodustao od sponzorstva sa najacom avio kompanijom iz razloga jer su oni zeljeli da budu sponzori i Zelji.Ispade Turkish Airlines na nivou Ljajic Toursa.Samo da znate da su i komsije bile u igri za TA. Oni su imali zelju oba kluba da sponzoriraju, sa cim se Dino nije slozio i obustavio je bio cijeli projekt. Nakon odredjenog vremena opet su sjeli za stol i dogovorili se samo sa nama da suradjuju jer smo po njima mi najveci klub u drzavi i neko sa kim oni zele suradjivati. Dino mangupe
Nije tacna ta prica, nego su ovi iz Zeljeznjcara se htjeli privaliti sa pricom 2 kluba jedan grad navijaci itd... nesto kao sponzorstvo od ASAe... sto su turci odbili.Evander je napisao/la:Ne tvrdim da je to tacno, ali sam to cuo od dobro obavjestenog izvora.
Sta tacno i kao, ne znam, ali navodno i vi ste bili u igri, odnosno TA je zelio sponzorirati oba kluba, ali se Dino pobunio.
Nije nego ti izvori jos pokusavaju da oblate Zelju u ovoj situaciji, a Dinu da dignu u nebesa kao on nije pristao.Sve bi covjek povjerovao, ali da je Dino ih odbio jer su htjeli da i nama budu sponzori je jedna velika glupost i laz.Evander je napisao/la:Ne tvrdim da je to tacno, ali sam to cuo od dobro obavjestenog izvora.
Sta tacno i kao, ne znam, ali navodno i vi ste bili u igri, odnosno TA je zelio sponzorirati oba kluba, ali se Dino pobunio.
Nista ne tvrdim, ali vjerujem da ce se neke stvari saznati naknadnoSchwarz je napisao/la:Nije nego ti izvori jos pokusavaju da oblate Zelju u ovoj situaciji, a Dinu da dignu u nebesa kao on nije pristao.Sve bi covjek povjerovao, ali da je Dino ih odbio jer su htjeli da i nama budu sponzori je jedna velika glupost i laz.Evander je napisao/la:Ne tvrdim da je to tacno, ali sam to cuo od dobro obavjestenog izvora.