rio_Ferdy88 je napisao/la:A bunili ste se kad sam ja postavio anketu na onoj tamo temi, sad na ovoj nema Žice, toliko o relvantnosti iste
A ono, anketa je po kategorijama a The Wire (de okanite se prevodjenja serija na naski) je u najtezoj kategoriji. Da je bila medđu prve dvije bilo bi zasluzeno ali ovako nije ni ispala nezasluzeno. 3 vrhunske serije gdje je subjektivnost presudila.
Sad bih ja kao trebao plakati sto nema Deadwooda
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema veze od koga je izgubila, mjesto joj je na ovoj anketi. Ali eto u svakom slučaju imamo anketu na glavnoj temi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
X files,BB ,Mucke ja tu ne mogu izabrati samo jednog a kad dodam da nema Seinfelda uopce onda je glasanje za mene nemoguce.U svakom slucaju lista za glasanje je legendarna.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nema veze od koga je izgubila, mjesto joj je na ovoj anketi. Ali eto u svakom slučaju imamo anketu na glavnoj temi
Jest mjesto ali ljudi su birali
Sta cemo naredno birati ? Najbolja otkazana ili nesto drugo ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tesko je izabrati medju svim ovim serijama, ima dosta razlicitih zanrova. Mislim da sam ipak najvise uzivao i najvise bio "navucen" na Game of Thrones. Breaking bad je vrlo blizu, House of Cards isto vrlo dobra. Mucke definitivno najbolja kao komedija, mada sam znao umirati od smijeha i u "Black Adder". Britanci su sto se tice humora bez premca.
znaš zašto ja nisam dao glas Igri prestola?
zato što nije originalna ideja. ona je ekranizacija jedne već originalne i sjajne ideje. za razliku od nekih drugih serija.
knjige su već toliko dobre, da je samo trebalo uzeti ih i iskoristiti. jedino što su mogli uraditi jeste da upropaste stvar.
dakle ideja nije originalna, nije kreativni rad scenarista i producenata, već korišćene tuđeg rada i kreativnosti...
DANTES je napisao/la:Kuća karata pobijedila u svojoj kategoriji, a ovdje ni glasa da dobije?!?!
Ja drugu govorm gledaj dobra serija ma jok on ce svaku sitaru prije te serije pogledat a meni posluje GOT i Breaking Bad na 3 mjestu ocigledno ljudi imaju neke predrasude prema seriji
House of Cards je imala i najlaksu kategoriju, uz to je jos nezavrsena serija tako da je i jasno zasto nema glasova.
The Wire je izvisio jer je imao najtezu kategoriju a komotno je mogao umjesto House of Cardsa.
Vecina serija mora imati odlican zavrsetak da bi bile medju drustvom najbolji. HoC jos nema zavrsetak